marți, 29 noiembrie 2011

INTERVIU CU DRUNVALO MELCHIZEDEK

INTERVIU CU DRUNVALO MELCHIZEDEK,
autorul cartii Spatiul sacru al inimiiLuat de LILOU MACE pe data de 28 octombrie si postat pe 1 noiembrie 2011
Partea I-a – MAYASII SI 21.12.2012 –

- Salutari, Drunvalo!

- Salutari, Lilou!

- Ma bucur ca esti din nou cu noi.

- Si eu ma bucur sa va fiu alaturi, in minunatul Hawaii si mi-as dori sa fiu efectiv acolo.

- Energia este minunata aici si sunt nerabdatoare sa port aceasta discutie cu tine, mai ales fiindca ne apropiem de sfarsitul lui octombrie 2011. Dupa ce am postat pe Facebook anuntul despre interviul nostru, am primit sute de mesaje; toti sunt nerabdatori sa iti spuna cat esti de iubit si te imbratiseaza, din toate colturile lumii. Trebuia sa-ti transmit acest mesaj.

- E foarte dragut din partea lor; si eu ii iubesc si le multumesc.

- Noi vrem sa aflam cu totii noutati despre vremurile acestea si ce anume ne mai poti spune, dupa intalnirea noastra din Sedona, din luna februarie. Simtim cu totii ca exista atat de multe informatii si ne este foarte greu sa deosebim adevarul de fabulatii. Ce ne poti spune despre aceste vremuri?

- Aproape toata lumea stie ca trecem prin schimbari foarte rapide si simtim cu totii acest lucru, chiar daca nu stim, dupa felul in care ni se dezvaluie lucrurile cu atata rapiditate. Dar acestea sunt vremuri uimitoare, iar eu sunt fericit ca traim in aceasta parte a ciclului, fiindca atunci cand vom trece in cealalta parte a ciclului, viata noastra va fi mult mai buna.

Nu inseamna doar ca aceasta parte a ciclului, pe care o parcurgem acum, se va sfarsi si ca vechea lume va disparea, va pieri, literalmente, ci si ca aspectele dominante ale lumii ultimilor mii de ani vor disparea si ele.

Iar aspectul feminin va intra in scena, cu energia sa gingasa si protectoare. Abia astept. Ne-am saturat de razboaie, de atata durere care se manifesta in lume.

- Este vorba despre data de sfarsit a Calendarului Mayas, care, dupa cum spune Calleman, ar putea fi astazi, 28 octombrie 2011.

- Referitor la data de sfarsit a Calendarului Mayas, nici macar mayasii nu sunt neaparat intr-un consens. Din 1985, am acordat mult timp acestei probleme si am discutat de multe ori cu mayasii despre aceste lucruri, iar ei nu confirma ceea ce se spune; acum, ei reconsidera intreaga cunoastere mayasa despre lume. Ei analizeaza efectiv fiecare glifa (pictograma sau ideograma incizata in piatra) si fiecare detaliu, interpretandu-le, iar vechiul Calendar este reinterpretat in lumina cunoasterii lor, in modul lor de a da un inteles, lucrurilor. Si ei nu se multumesc sa observe ceea ce spune lumea, fiindca au descoperit prea multe discrepante, chiar in afirmatiile unor experti de faima mondiala si nu le mai accepta punctele de vedere. In conformitate cu profetiile mayase, 2010 a marcat momentul in care mayasii au inceput sa-si redobandeasca intelepciunea si cunoasterea, iar in urmatorii cativa ani, ei isi vor recapata intreaga cunoastere, pe care au pastrat-o in steaua magica a ciclului lor de viata.

- Cand crezi ca se va incheia acest ciclu si cum vom sti ca ceva se sfarseste si altceva nou incepe?

- Ciclul se bazeaza pe ciclul Pamantului, al Soarelul si al Lunii si al sistemului nostru solar, iar acelor cicluri nu le pasa ce calendar folosim noi. Iar ciclurile nu se incheie la 28 octombrie 2011. Pur si simplu, acest lucru nu este adevarat.

Asa-zisul sfarsit din 21 decembrie 2012 este momentul in care Pamantul, Soarele si centrul Galaxiei se vor afla intr-o aliniere perfecta. Acela va fi momentul in care ciclul reincepe.

Asadar, indiferent de ideile unor intelectuali, adevarul este ca acela este calendarul nostru, nu datele si parerile unora si altora. Calendarul lung al mayasilor se incheie exact la acea data – si acelasi lucru se intampla si cu precesiunea echinoctiilor, care se incheie exact in acea zi.

Si mai sunt si alte cicluri ce se incheie in ziua respectiva, despre care nu vorbeste nimeni, nici macar mayasii, si este vorba de un moment radical al timpului.

Profetiile mayase se combina si, conform lui Don Sereo, ei nu vad exact ce se va intampla in acea zi – chiar daca acela este momentul cand se schimba ciclurile. Este o fereastra in timp, care incepe in 24 sau 27 octombrie si se incheie in 2015 (noiembrie-decembrie). Iar profetiile se pot implini in orice moment din acest interval si nu conteaza cand anume se va petrece acesta lucru. Nici mayasii nu stiu cu precizie, fiindca nu si-au recapatat inca toate informatiile.

Am sa fac cateva referiri istorice la ceea ce se petrece, pentru ca acestea sunt cunoscute si sunt multi arheologi in lume, care stiu ca aceasta va fi o revelatie majora.

Dupa ce conchistadorii au distrus civilizatia mayasa, acestora nu le-a mai ramas nimic. Toata cunoasterea si intelepciunea lor s-au naruit. In intreaga lume, au mai ramas doar trei scrieri, numite Codexuri; unul se afla in Spania, altul la Muzeul Britanic, iar cel de-al treilea in Germania, cred; oricum, toate se afla in Europa. Iar acestea sunt singurele scrieri mayase pe care le cunoaste lumea.

Consiliul Mayas, care se afla in Yukatan, este cel de-al doilea mare Consiliu, iar in acest context, cred ca este cel mai mare, fiindca eu cred ca acum puterea s-a mutat din Guatemala in Mexic, iar noul lider al poporului mayas nu mai este Sereo, ci Pegio Pablo Ciupek, dar ei pastreaza tacerea asupra acestui lucru, deci e greu sa stii exact cum stau lucrurile, desi asa se pare, pentru ca pe el l-au invitat columbienii ca lider al natiunii mayase, in urma cu cateva luni.

Un alt membru al Consiliului Mayas este Hunbatz Men, care imi este prieten apropiat, de peste douazeci de ani.

Cam acum zece luni, el a venit aici, in Sedona, pentru a-mi arata un alt Codex, pe care lumea nu l-a vazut niciodata. El mi-a spus ca, de fapt, ei au descoperit doua Codexuri, pe care le studiaza de vreo zece ani, ajungand la concluzia ca sunt autentice. MI-a aratat acel nou Codex, numit Codexul Winkle, care avea 13 pagini, stranse ca un acordeon, scrisul fiind pe ambele parti, ceea ce era neobisnuit.

Un aspect al culturii mayase este faptul ca mayasii din Guatemala au strabatut practic intreaga lume, dar se considera ca ei nu erau in niciun fel implicati in povestea craniilor de cristal, ca aceasta era o fantezie si ca nimic nu era adevarat.

Dar Hunbatz a tinut neaparat sa-mi arate ceva evident, care schimba totul. El a intins acel Codex pe masa si, pe prima pagina, mi-a aratat cele cinci ceremonii mayase, in cadrul carora erau purtate cinci cranii de cristal, care apareau pe fiecare pagina a Codexului. Se pare ca era vorba despre stravechiul templu de la Chichen Itza, cel putin asa cred eu, nefiind insa un expert in domeniu. Iar pe spatele Codexului, apareau din nou craniile de cristal, care erau aduse inapoi. Acesta este un aspect extrem de important.

Dupa aceea, el s-a intors in Mexic, de unde mi-a telefonat peste cateva luni, spunandu-mi ca descoperisera alte doua Codexuri, la un muzeu din Los Angeles. M-a rugat sa ma duc acolo si sa incerc sa iau originalele, sa le cumpar sau sa intru cumva in posesia lor. Am facut tot ce a fost posibil pentru a afla mai multe detalii; m-am asezat la computer si, in 15 minute, am aflat care era locul exact. Nu stiu cum de a fost posibil acest lucru, dar am reusit, si am luat legatura cu directorul muzeului, care si l-a amintit pe Hunbatz, caruia, in urma cu 10 ani, ii aratase acele documente, pe care acesta le fotografiase. L-am intrebat daca puteam cumpara acele documente, iar el mi-a spus ca era imposibil, din cauza noilor legi privind integritatea si ca ar urma ani intregi de judecata si ca s-ar cheltui o gramada de bani.

Dar, in timpul conversatiei noastre, mi-a spus ca acele Codexuri cuprindeau o imensa cunoastere, importanta nu doar pentru mayasi, ci pentru intreaga lume. Si mi-a mai spus ca, la subsol, ei aveau peste 1.000 de Codexuri. Era un lucru extraordinar.

Nu stiam cum sa obtin acele informatii, dar, desi mi-am facut niste planuri, inca nu stiu cum sa procedez. Chiar daca nu vom intra in posesia lor, este important ca macar sa le fotografiem, ceea ce ar presupune mult timp si multi bani. Am estimat ca sunt vreo 75.000 de pagini de informatii.

In prezent, discutam cu unele corporatii, care sa ne ajute sa facem ceva in aceasta directie.

- Care ar fi implicatiile la nivelul lumii, daca aceste documente ar putea fi vazute si cunoscute?

- Aceasta este o cunoastere care ne-a fost ascunsa, pe care o asteptam de multa vreme si care ne va dezvalui cu precizie ceea ce urmeaza sa se intample si cum anume vor evolua lucrurile. Mayasii sunt foarte clari in aceasta privinta. Ei stiu ca aceste timpuri sunt vitale pentru omenire, iar toate ceremoniile si tot ceea ce vor face ei de acum inainte (dupa cum mi-au spus mie si acestor corporatii cu care lucrez), iar ei vor permite ca totul sa fie filmat, pentru ca lumea sa vada ce fac ei si pentru a-i putea explica lumii ce fac si de ce fac ceea ce fac, fara sa mai pastreze niciun secret, fiindca aceasta cunoastere trebuie sa se propage la nivelul intregii omeniri.

Si, de parca toate astea nu erau suficiente, acum doua saptamani am primit un telefon de la un necunoscut, care mi-a spus ca grupul lui de cautatori de comori ascunse pe fundul oceanelor, a descoperit inca 7 Codexuri. El mi-a spus ca nu stie cum sa le returneze mayasilor, cerandu-mi ajutorul. I-am spus ca primul pas ar fi sa le fotografieze pe toate, fiindca noi de acele fotografii aveam nevoie. El le-a fotografiat pe toate si mi le-a trimis pe CD-uri, iar eu le-am trimis Consiliului Mayasilor. Ei mi-au multumit foarte mult, dar au dorit mai intai sa verifice autenticitatea Codexurilor, iar dupa aceea, mi-au spus ca ele erau piesa centrala a informatiilor de care aveau nevoie.

Deci, exact asa s-au intamplat lucrurile si nu numai noi avem nevoie de aceste informatii, ci intreaga omenire. Iar mayasii au fost extrem de emotionati de aceste noi informatii. Acum, cautam solutii sa cumparam Codexurile, care ar costa cam 7 milioane de dolari.

De fapt, profetia chiar se implineste: este cert ca schimbarea a inceput in 2010, lucrurile se misca in mod accelerat, iar cunoasterea le este returnata mayasilor, chiar acum. Si ce fac ei? Ei aduc craniile de cristal in SUA. Au inceput ieri, la New York si, conform spuselor lor, vor organiza ceremonii de-a lungul SUA, incepand cu Los Angeles. De ce in SUA? Pentru ca insula Manhattan a fost a lor. Intreaga America de Nord era un tot unitar.

Ieri, mayasii au facut o ceremonie la New York, pe insula Manhattan; apoi, se vor deplasa de-a lungul SUA, trecand prin locurile lor stravechi, iar in final, vor veni aici, la Sedona, pe 7 noiembrie; ei vor face si aici o ceremonie si se vor adresa lumii intregi, in legatura cu ceea ce urmeaza sa se intample si vor explica aspecte legate de toate aceste calendare.

Dupa aceea se vor duce la Los Angeles, la o expozitie uriasa, unde vor veni, cu avionul, toti cei 13 batrani intelepti mentionati in Calendarul Mayas, vor urca pe o scena, cu mii de oameni ca spectatori si milioane de oameni care vor urmari transmisia, fiindca aceasta este ceea ce trebuie sa faca ei acum – sa exprime deschis toate aceste lucruri.

- Exista si printre mayasi disensiuni, contradictii?

- Exista deosebiri de pozitii intre toate triburile indigene din lume. Din cate am auzit, nu exista un consens general nici in randul mayasilor, dar batranii lor intelepti au ajuns la o pozitie comuna, aproape pretutindeni.

De exemplu, Hopi sunt intr-o uriasa discordanta cu ceilalti, dar acest lucru face parte din profetia lor. In randul mayasilor, lucrurile nu stau prea rau. Exista 10 sau 12 Consilii, in Mexic, Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador. Ei merg peste tot, in locurile unde s-au descoperit ruinele lor – si vorbim despre o zona foarte intinsa, in care cultura mayasa s-a dezvoltat din vremuri stravechi. Consiliile din Itza si Guatemala nu se inteleg in multe privinte, dar cand este vorba de lucruri importante, gasesc cai comune de colaborare. Acum, atentia se indreapta asupra Consiliului Itza, din cauza evenimentelor ce urmeaza sa aiba loc la Chichen Itza, care este centrul vital al culturii mayase si acesta va fi locul in care se va organiza o ceremonie speciala.

Credeti sau nu, guvernul mexican nu le-a permis mayasilor sa faca ceremonii consacrate anului 2012. De fapt, sunt trei locatii importante: Chichen Itza, o alta al carei nume nu-l pot rosti, fiindca este secret si o a treia – Tikan, in Guatemala. Profetiile mayase se vor implini intr-unul dintre aceste locuri.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Pamantul o fiinta vieTe iubim Mama Pamant

1. PAMANTUL ESTE MAMA NOASTRA
2. AI GRIJA DE EL
3. DESCHIDE INIMA SI SUFLETUL CATRE MARELE SPIRIT
4. TOATA VIATA ESTE SACRA,TRATEAZA ORICE FIINTA CU RESPECT
5. IA DE LA PAMANT CE ESTE NECESAR SI NIMIC ALTCEVA
6. FA TOT CE POTI PENTRU BINELE TUTUROR
7. MULTUMESTE IN PERMANENTA MARELUI SPIRIT
8. SPUNE ADEVARUL SI NUMAI DE BINE DESPRE ALTII
9. URMEAZA RITMUL NATURII,TREZESTE-TE ODATA CU SOARELE
10. BUCURA-TE DE CALATORIA VIETII, DAR NU LASA URME URATE.

"Codrin, avem un mesaj pentru fiecare om al acestei planete, facem apel către întreaga umanitate:
- Oameni! Salvaţi planeta Pământ! Planeta are nevoie de iubirea voastră. A oamenilor! Ea suferă neîncetat deoarece nu mai simte iubirea voastră, iar fără ea moare! Oameni! Haideţi să o îmbrăţişăm împreună, să-i arătăm recunoştinţa noastră şi să o transformăm într-o „gură de rai“ aşa cum a fost ea de la începuturi. Geea este Mama cea bună care susţine întreaga umanitate şi sufletele noastre. Cu toţii suntem suflete gemene ale Mamei Geea. Suntem o singură umanitate, un singur suflet. Haideţi să-i acordăm dreptul divin la viaţă Mamei noastre, care ne iubeşte nespus şi să o îmbrăţişăm cu o iubire nesfârşită pentru totdeauna! Haideţi să ieşim pe străzi şi să ne îmbrăţişăm unii pe alţii, iar această îmbrăţişare plină de iubire să o dăruim Planetei Pământ. Iubirea noastră va înconjura planeta şi o va proteja de marile dezastre care se apropie. Putem stabili şi o oră pentru a fi cu toţii zilnic la unison. Astfel, starea de iubire gigantică pe care o vom genera va crea o atmosferă de protecţie energetică pentru planeta Pământ. Întregul univers va simţi această îmbrăţişare plină de iubire a umanităţii, iar..noi toți vom fi cununa acestui pământ." (citat din cartea Sufletul Neamului Romanesc- Romavia)

joi, 17 noiembrie 2011

SaLuSa, November 9, 2011

Evenimentele continua sa se miste intr-un pas inca mai rapid decat pana acum si lumea priveste la un declin in Europa, care va avea implicatii foarte profunde. Problema in a gasi o solutie este aceea ca banii sunt insuficienti, pentru a mai oferi vreo finantare de orice fel sau portita de scapare. Dupa cum noi v-am informat, vechiul sistem nu mai serveste acele tari implicate si unul nou va trebui sa fie gasit, care sa abordeze toate fatetele problemei. Raspunsul asteapta desigur pregatit si aliatii nostri vor prezenta planul lor la momentul potrivit. Fiti siguri ca inconvenientele pentru voi vor fi de scurta durata, iar noi ne vom afla in spatele celor investiti cu resonsabilitatea de a aduce in fata noul plan. Schimbarea trebuie sa vina si din moment ce nevoile voastre sunt identificate, noi am inrolat oamenii de autoritate capabili sa ajute la punerea ei in practica cu viteza maxima. Cei ai intunericului, pe care deja i-am identificat, vor fi opriti de la a interfera si daca va fi necesar, ei vor fi dusi in locuri din care nu vor mai fi capabili sa faca aceasta.


Avem aliati care ar putea sa va uimeasca, care cunosc amenintarea ce atarna asupra lumii si care ar fi afectat practic toate tarile. Illuminati au avut ambitii de a cuceri lumea si nimeni nu s-ar fi aflat in siguranta de intentiile acestora. Din fericire pericolul a trecut si in timp toate vestigiile fortelor si bazelor lor militare vor fi inlaturate. Pacea vine si va fi stabilita inaintea Ascensiunii si prezenta noastra va asigura ca ea va fi mentinuta. De fapt cu nivelurile continuu crescande ale constiintei, exista o reticenta in mintile majoritatii oamenilor de a se ridica in a isi infrunta concetatenii. O parte a acestei reticente vine din intelegerea ca razboaiele nu rezolva problemele, ci pe termen lung le agraveaza. Ca parte integranta a curatarii Pamantului va fi restaurarea a tot ceea ce a fost distrus, detariorat sau poluat in urma actelor de razboi.


Iubirea si Lumina revin foarte repede pe Pamant, si o mare parte a acestora fiind impamantenita de fiecare data cand ati ajuns la un punct cheie. Urmatorul (astfel de punct, n.t.) este 11.11.11 si este un moment extrem de important, care va mari dramatic frecventa Corpului vostru de Lumina si a Corpului vostru Fizic. Unii dintre voi veti fi fara indoiala capabili de aceasta si veti stii ca intensitatea a crescut. Aceasta va continua pana la Ascensiune, cand voi veti fi perfect pregatiti sa incheiati procesul. Atunci Varsta de Aur va fi inceput cu fazele urmatoare de iluminare, ce va vor duce mai departe spre dimensiuni chiar si mai inalte.


Aspectele mai pamantene vor ajunge sa fie incheiate cu bine si vechii paradigme ii va fi in cele din urma negata orice energie, care sa o mai mentina in functionare. Deja ea se destrama si o mare parte a contactelor voastre, ce vor avea loc pe Pamant, cu noi vor fi petrecute ocupandu-ne de aceasta destramare. Noi suntem dedicati sa inlaturam orice, care nu isi mai are locul in viitorul vostru imediat. Deci va urma sa fie o perioada incitanta in care sa fi prezent pe Pamant, iubirea inlocuind frica si acele emotii negative, care au fost alimentate de vibratiile joase. Unicitatea a Tot Ceea Ce Exista va va inalta, iar oamenii vor abandona ideile de separare, ei reunindu-se pentru a crea o noua civilizatie, care va actiona ca Unul, in care toate sufletele iubesc si au grija de aproapele lor. Presupusele diferente pe care s-au bazat Cei intunecati, pentru a va tine separati, vor fi rapid depasite. Nu va mai fi loc pentru dogme religioase si unicul Adevar va domni pe masura ce sufletele invata sa se reconecteze cu Sinele lor Superior.


Aceia dintre voi care sunteti bine informati si care intelegeti Adevarul, veti fi chemati in fata sa deveniti mentori pentru cei care nu stiu. Cu viitoarea noastra prezenta, noi ne vom asigura ca oricine va avea oportunitatea de a invata Adevarul. Multe v-au fost prezentate intr-o maniera falsa si ne pare rau sa o spunem, dar aceasta ramane valabil si in cazul majoritatii ordinelor religioase sau bisericilor. Pentru cei care se simt puternic atasati de credintele lor, noi le cerem doar sa urmareasca sa se deschida spre noi idei si sa inteleaga ca exista doar Un Creator Suprem. Egoul vostru se poate sa nu fie foarte usor de convins sa isi abandoneze credintele, pe care le-ati pretuit, dar noi suntem siguri ca voi veti gasi ca ele pot fi cu usurinta inlocuite.


Liberul arbitru este un dar pe care Dumnezeu vi l-a dat si noi il onoram, pana la a nu incerca sa va impunem noi viziuni voua. Oricum, noi spunem din nou – va rugam sa fiti deschisi spre noi versiuni asupra scopului vietii si de asemenea asupra istoriei voastre, care necesita sa fie rescrisa in cea mai mare parte. Sa stiti ca tot ceea ce s-a petrecut vreodata de la creatie pana in prezent este inregistrat si poate fi “re-rulat” daca este necesar pentru a clarifica neintelegerile. Nu poate exista decat Un Adevar si voi ati atins acum un punct in care vi se cuvine sa il primiti. Atatea conflicte au avut loc pe Pamant, din cauza diferentelor ce au fost perpetuate si simulate de catre fortele intunecate. Curand voi veti cunoaste cum este sa fiti eliberati de atatea conditionari si sa duceti o viata pasnica si binecuvantata alaturi de Fratii si Surorile voastre, aici fiind si noi inclusi.


Sunt atatea la care sa priviti cu optimism inainte si inconvenientele cauzate de schimbari vor fi nimic in comparatie cu darul libertatii si pacii, care urmeaza sa fie al vostru. Nimic nu poate opri incheierea cu succes a calatoriei voastre prin Dualitate, dupa cum aceasta a primit binecuvantarea si iubirea Creatorului. Prin urmare duceti-va vietile voastre zilnice cu bucurie in inimile voastre si priviti-va pe voi insiva (cum va reflectati, n.t.) in sufletele din jurul vostru. Cei intunecati sau cei ai Luminii, nu are nici o importanta deoarece cu totii ati experimentat aceleasi experiente ale partilor opuse diviziunii. In viitor voi veti recunoaste divinitatea in toti aceia pe care ii veti intalni si veti impartasi reciproc frumusetea iubirii celuilalt. Energiile se amesteca si vibratiile se armonizeaza unele cu celelalte intr-o expresie de Iubire Neconditionata.


Dragilor, continuati pe calea calatoriei voastre prin a face viata altor oameni mai fericita, fiecare cuvant de bine sau salutare poate sa ii inalte. Oamenii tind sa fie fiinte izolate si retrase si totusi, voi aveti abilitatea de a fi expansivi si generosi in prietenia voastra fata de altii. Lasati deoparte lucrurile ce fac ca alte persoane sa va para diferite si “vorbiti-le” pe un nivelul unei vibratii mai inalte, iar ele va vor intelege. Doriti-le si lor ceea ce v-ati dori pentru voi si veti ajuta astfel la inaltarea lor.


Sunt SaLuSa din Sirius si eu sunt euforic la gandul inaltarii voastre si a revenirii voastre in dimensiunile de Lumina. Fie ca voi sa primiti iubirea si Binecuvantarile Creatorului, pentru a va aduce bucuria si fericirea in viata voastra.


Multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin

vineri, 11 noiembrie 2011

MENTINERE PE POZITIE SI IMPAMANTARE

MENTINERE PE POZITIE SI IMPAMANTARE

Un mesaj de la Lauren C. Gorgo
Marti 8 noiembrie 2011 (postat pe 9 noiembrie 2011)

**Nota importanta: aceasta transmisiune este codificata cu frecventele specifice pe care Inaltul Consiliu Pleiadian (ICP) m-a rugat sa le distribui celor aflati in rezonanta. Aceasta inseamna ca energia continuta in acest articol va va activa, accelera si/sau alinia la frecventele Codului Sursa, acele coduri care sunt continute in ADN-ul vostru Dumnezeiesc. Ca o atentionare, aceste frecvente au potentialul de a va accelera foarte mult procesul trezirii si activarea tiparului vostru divin.

Sunt sigura ca majoritatea dintre voi o simtiti deja, dar in aceasta saptamana ne aflam intr-o trecere destul de profunda si ca atare am fost chemata de catre Inaltul Consiliu Pleiadian ... pentru ceva ce ei numesc o misiune speciala de serviciu... cu scopul de a vorbi despre anumite lucruri de pe urma carora simt ei ca ati putea beneficia. Aveti putina rabdare cu mine, pentru ca nici eu nu am integrat pe deplin aceasta informatie... si incerc sa fac asta (macar intr-o oarecare masura) inainte sa postez o actualizare ... oricum am sentimentul clar ca este ceva urgent si asta ma forteaza sa ma misc repede. Ca intotdeauna, energia acestui articol este mai importanta decat cuvintele care conduc la intelegerea noastra mentala a mesajului.

11/11/11: Pregatirea
Daca as putea rezuma aceasta intreaga actualizare intr-un singur cuvant, acela ar fi MENTINEREPEPOZITIESIIMPAMANTARE.

Cum?

ICP a navalit ieri, prin val, cu un mesaj de pregatire a datei de 11.11 de saptamana aceasta, spunand ca avem nevoie sa facem un efort constient, pentru a ne stabiliza si ancora in planul pamantesc, deoarece frecventele care vin nu sunt numai puternice ci, in cuvintele Consiliului, „literalmente restrucureaza fundamentul fizic al existentei voastre, folosind Codurile Sursa ale regenerarii.” „Ce ne-am dori sa intelegeti este ca alinierea care se apropie este cea pe care ati asteptat-o ... este, in mod clar, CEL MAI puternic eveniment din toate timpurile... o reglare care va va imbunatati vietile, din toate punctele de vedere.”- ICP

Din perspectiva pleiadienilor, scopul portalului din 11.11 este acela de a ancora precursorii noii omeniri, atat in reteaua cristalina a unimii ... portalul catre constiinta multidimensionala deplina. cat si in centrul inimii (nucleul cristalin) al planetei noastre... ceea ce va precipita perioada de integrare finala, alinierea corpului fizic. Aceasta aliniere fara precedent intre Pamant si acele fiinte stelare/Lucratori intru Lumina pregatiti sa se „branseze”, va declansa, dupa cate sa pare, o mare deschidere psihica si fizica, despre care doreste sa vorbeasca ICP.

“Schimbarile despre care vorbim sunt de natura psihica, dar ele va ofera in acelasi timp o capacitate unica de a valorifica puterea Pamantului, pentru a va propulsa in afara limitarii si in iubire pura.”- ICP

Din cate inteleg eu, aceasta trecere sacra ne aduce in aliniere atat cu fortele naturii (Pamantul), cat si cu fortele creatiei (cosmice), ceea ce nu numai ca ne activeaza/permite acest simt amplificat al perceptiei si iubirii pure, despre care cei nevazuti ne vorbesc de atata vreme, dar reprezinta si acel aranjament divin, pe care cei ultra-sensibili l-au asteptat pentru a se echilibra si a se elibera de distorsiunile elecromagnetice care au cauzat atat de multa suferinta, timp de atat de multi ani.
“Aceasta activare va infuzeaza corpul biologic cu noile Coduri Sursa ale starii de maiestru, care sosesc pe data de 11.11. Schimbarile pot fi simtite cu siguranta de catre celulele voastre, sub forma de senzatii de oboseala si disconfort detoxifiant. Oricum insa, aceasta activare anume este raspunzatoare de abordarea conexiunii corpului fizic, la corpul planetar si va avea ca rezultat eliberarea de suferinta.”- ICP

Aud ca va fi nevoie de o perioada de ajustare, pentru a ne alinia la noile frecvente ale ceea ce ei numesc al 12-lea nivel de initiere galactica... dar, datorita acestei reconectari la planeta, aceasta perioada nu va fi nimic, in comparatie cu calatoria intreprinsa pentru a ajunge aici. ICP numeste aceasta aliniere cu mama noastra, un fel de „sparge val”, in sensul ca vom fi protejati de infuziile grele, prin distribuirea acestor enegii prin intreaga retea planetara.
NOTA: Pentru acele seminte stelare/ indigo/ raze albastre care nu au putut sa se ancoreze deplin in dimensiunile mai joase, din cauza discordantei electromagnetice (cateodata inspaimantatoare) si a densitatii determinate de implanturile genetice, plasate in sistemul celor trei corpuri inferioare ale omenirii, sunt rugata sa subliniez in mod special ca acum este complet sigur sa intrati deplin in corpurile voastre. Planeta este pregatita acum pentru voi si veti fi sustinuti.

Se pare ca, pana acum, semintele stelare/Lucratorii intru Lumina/ Indigo etc, au fost singurele ancore pentru aceasta energie, ceea ce a insemnat ca a trebuit sa preluam aceste frecvente extrem de inalte, doar prin corpurile noastre, fiind imprastiati pretutindenea in lume, pentru a putea impamanta vibratiile iubirii universale pe planeta si a o ajuta in propria ei inaltare. Am fost acele de acupunctura necesare pentru deschiderea si stimularea fluxului de chi, prin reteaua cristalina. Dar, incepand cu 11.11 si pana in 2012, planeta Pamant se aliniaza cu planul sau divin, ceea ce inseamna ca acum impartim „povara” cu ea si bineinteles ca asta ne va face munca tuturor mai usoara. Se da un nou inteles frazei : unde-s multi „puterea” creste.

“Cei aflati in avantposturi intrupeaza codurile de activare a starii de maestru si le distribuie restului omenirii, prin intermediul retelei planetare cristaline pe care o impartim, ceea ce usureaza procesul atat pentru omenire, cat si pentru Marea Mama. Va fi o schimbare minunata, atat pentru planeta, cat si pentru cei din breasla.”- ICP

Transferul
ICP spune ca aceia care se afla in avantposturile noii omeniri vor trai o „reuniune de proportii nemaintalnite ... o intrepatrundere a inteligentei cosmice in cadrul corpurilor voastre, care va va surprinde”... si ca vom avea in curand o intelegere multidimensionala a fortelor inteligentei aflate la lucru, putand astfel sa intelegem foarte multe lucruri care nu au mai fost vazute sau intelese. Imaginea pe care am primit-o este ca ne pornim Lumina-inimii, care va ilumina intreaga noastra fiinta, dinauntru spre afara, dezactivandu-ne capacitatea de a arunca umbre, fiecare zona a vietii noastre fiind luminata cu claritate si adevar. [...]

Consiliul impartaseste aceasta informatie, pentru a ne indruma in procesul care va urma, pe care ei il numesc transfer si care reprezinta, dupa cum spun ei, „transferul energetic al Inteligentei Christice, de la sinele vostru superior la cele trei corpuri inferioare.” Se pare ca vom trece prin acest transfer, pana la portalul din 12.12, prin care vom primi setul final de coduri de activare, care vor permite integrarea inaltarii intregului nostru corp, manifestarea divinitatii pure in forma.

Mi se mai spune si ca acest proces necesita participarea noastra ... in special intre 11/11/11 si 12/12/11, in ideea ca va fi nevoie sa ajutam transferul de informatie, de la un corp la altul ... asemenea unui fisier care este transferat pe un computer. Vom avea nevoie sa asiguram rutarea corespunzatoare.

„Ceea ce intelegem prin asta este ca... atunci cand cele trei corpuri inferioare ale voastre se aliniaza cu Sinele vostru-avatar Christic, veti trece printr-o eliberare accentuata, temporara, de zgura – o expansiune care va va catapulta intr- stare amplificata de extaz senzorial si de prezenta constienta clara. Multi incepet deja sa simta aceste energii trezindu-se in ei, pe masura ce celulele lor preiau intreaga stralucire a Iubirii-Christice. Dupa acest punct culminant – sau punct de varf al acestei transfuzii de energie – vi se va cere sa va pastrati in mod constient existenta temporala, pe tot parcursul acestei perioade de mare expansiune.” – ICP

Ei bine, la nivel mental... abia daca inteleg ce inseamna toate astea, mai mult decat faptul ca cele sapte surori au evitat sa faca asa ceva, in trecut. Tot ce stiu cu siguranta este ca, la trecerea prin acest portal stelar, trebuie sa ne pastram picioarele puternic asezate pe pamant, pentru ca, daca nu vom prelua aceasta energie cum se cuvine, adica spre Pamant...ICP spune ca vom fi coplesiti de – fiti atenti – exaltare. Consiliul spune apoi – chiar daca suna putin contradictoriu – ca: „sentimentul de eliberare amplificat de aceasta expansiune poate fi destul de extatic... si, daca nu este controlat, poate conduce la ceea ce ele numesc detasare spirituala. Imi imaginez ca se refera la ceva de genul „pierdere in extaz”... obisnuita fuga de realitate atat de intalnita in cercurile new age.
Este greu sa o spun fara niciun dubiu, dar sentimentul pe care il primesc este ca aceasta intamplare este legata de toate acele lucruri la care s-au referit cele sapte surori in trecut, sub diverse forme cum ar fi: accelerare, extaz, expansiunea Corpului-Lumina, adunarea tuturor, momentul adevarului, daruirea harului, intemeierea, etc.

Punand toate acestea cap la cap – despre noi toti cei aflati pe scaunul din fata, in acest montaigne-russe suprarealist al creatiei – ma gandesc ca acest proces de transfer urmeaza „expansiunii Corpului-Lumina” pe care surorile au descris-o ca fiind „o expansiune a marii intelegeri, o infuzie de lumina/inteligenta, care depaseste orice intelegere omeneasca limitata si are loc in momentul intemeierii ... atunci cand corpul fizic se afla la interfata cu corpul divin sau KA”... ceea ce suna destul de similar cu cele spuse de ICP, aici.

De fapt, consiliul tocmai a confirmat asta, spunand: „intemeiere este cuvantul pe care l-am folosit in trecut, pentru a descrie la modul general momentul eliberarii de corpul- frica ... transfer este cuvantul pe care il folosim pentru a descrie acest proces ... schimbul de Inteligenta-Christica ce are loc atunci cand corpul spirit se afla la interfata cu corpul fizic, schimb care are loc simultan. Aceasta este perioada de dizolvare a tiparului corpului muritor si de aparitie a modelului corpului divin. Nu este nimic de speriat. Din contra, „aceasta trecere va va face mare placere.”

Orice si oricum se intampla, voi spune oficial: este lucru mare! Din fericire, nu avem nevoie de mintal, pentru a intelege si trai asta. Si chiar ca o vom trai!

Chakra Pamant Stea
“Aceste energii sunt puternice si, daca nu sunt gestionate corespunator, pot conduce la caderi de tensiune electrica si sentimente de dezradacinare... in cazuri extreme, zboruri de fantezie.”- ICP

Pentru a ne asista in actiunea de impamantare, din aceasta saptamana si pana pe 12/12 , ICP spun ca 11/11 aduce cu sine un nivel mai profund de codificare, activare si deschidere a chakrei noastre pamant-stea, care va permite o conexiune mai puternica la planeta, conexiune care ne va oferi un ragaz... pe care trebuie insa sa il folosim constient. (Merita sa spun ca toata aceasta impamantare este deosebit de stresanta pentru coloana vertebrala, picioare, genunchi, partea inferioara a spatelui si toate organele/sistemele legate de chakrele radacina/ sacrala/plex. Baile cu sare, intinderile, plimbarile in natura si respiratia constienta ajuta foarte mult pentru reducerea disconfortului fizic, la fel ca si miscarea constienta a energiei in afara corpului si catre interiorul Pamantului.)
Singurul lucru necesar, cu adevarat, pentru ancorare este pastrarea constiintei legaturii noastre cu Pamantul ... oricum, daca simtiti ca asta nu este suficient, puteti misca vizual energia prin corp si catre interiorul planetei, vizualizandu-va chakra Pamant-stea... care se afla la aproximativ 30 de cm sub talpile voastre.. si va conecteaza la nucleul Pamantului.

ICP recomanda sa preluam aceste energii cosmice, prin chakra coroana, in jos pe coloana vertebrala si apoi prin talpile picioarelor, in chakra Pamant-stea, care ne conecteaza la nucleul planetei, printr-o coarda de lumina de culoare argintiu-maroniu. Eu insami nu sunt o mare fana a meditatiei, vizualizarilor sau a oricarui exercitiu care necesita cu adevart efort extra-senzorial, dar pe baza celor care mi-au fost aratate, chiar si eu pot sa ma folosesc de un anumit suport vizual. Pentru cei carora le plac lucrurile simple, una dintre metodele mele de impamantare favorite si absurd de usoare este ceea ce numesc „picioare magnetice”... in care imi imaginez ca picioarele mele sunt magneti care stau lipiti de paman datorita atractiei nucleului metalic al acestuia. De altfel, sincer, gasesc rasul (veselia) ca fiind unul dintre cele mai bune remedii, urmat de gatit sau facut prajituri – sau, pur si simplu, petrecerea timpului alturi de cei dragi. Eu zic sa folositi orice functioneaza.

In final, consiliul recomanda sa incepem sa pastram constiinta chakrei pamant-stea si a conexiunii la centrul inimii planetei, incepand de astazi, pana pe 11/11 si in continuare, urmatoarele trei zile dupa eveniment. Ei bine, de fapt, cred ca vom trai si vom vedea.

ReNastere fericita!

Lauren

ThinkWithYourHeart.net Copyright © 2008-2011

joi, 10 noiembrie 2011

11. 11. 2011 - Un moment de cotitura in evolutia omenirii.11. 11. 2011 - Un moment de cotitura in evolutia omenirii.
Fara indoiala ca multi dintre dumneavoastra ati remarcat o accelerare a evenimentelor in ultimii ani, un proces intens de transformare la nivelul constiintei. Ne aflam oare pe un prag dincolo de care se dechid oportunitati spirituale deosebite? Este oare aceasta zi de 11. 11. 2011 o zi speciala, un portal de trecere spre acel Nou Cer si Nou Pamant despre care diverse traditii spirituale ne-au tot vorbit?


Conform unora dintre cercetatorii Calendarului Mayas, suntem deja in perioada marii translatii la nivelul constiintei, a unei transformari pe toate nivelele la care participa inclusiv Planeta Pamant, cea care, intr-un anumit sens, ne este mama.


Pentru unii, aceste afirmatii pot sa para exagerate, nefundamentate stiintific, o expresie a unui misticism care nu ar trebui sa existe in societatea noastra moderna, super-civilizata...


Dar oare ne putem baza cu adevarat doar pe cunoasterea stiintifica oficiala? Cu siguranta ca nu! Toti cei care au sufletul deschis intuiesc o realiate subtila infinit mai complexa, un Univers infinit mai bogat, o lume cu posibilitati nelimitate care ne asteapta sa ii patrundem tainele si sa ne bucuram de miracolele ei.


Pe toti cei care simt in acest fel, Radio Vocea Sufletului ii invita maine, 11. 11. 2011, la doua meditatii speciale ghidate, prilejuri pentru a ne deschide la unison in fata acestor energii cosmice, prilejuri de a ne afla in comuniune unii cu altii si, impreuna, in comuniune cu tot ceea ce exista.
Prima meditatie se va desfasura maine dimineata la ora 11:11, iar a doua, mai lunga, va avea loc seara, la ora 23:11.


Te asteptam pe Radio Vocea Sufletului!


www.radiovoceasufletului.ro

marți, 8 noiembrie 2011

Valul de energie 11-11-11, de Arhanghelul Metatron

Valul de energie 11-11-11, de Arhanghelul Metatron 
(ii multumim Anei Nicolai)


31 octombrie 2011
Transmis prin channeling de: Natalie Sian Glasson


Sunt Arhanghelul Metatron si trimit asupra voastra aripile de iubire neconditionata ale multor ingeri, care sa va invaluie, sa va protejeze, sa va energizeze si sa va inspire fiinta. Lasati ca iubirea mea sa curga asupra voastra, asemenea a mii de pene albe si pure, ce cad in cascada în jurul vostru. Va rog sa stiti, in inima voastra, ca sunt aici ca sa va sustin si sa va calauzesc mai departe, ca sunteti in siguranta in energia mea si ca va voi ajuta sa treceti, cu usurinta, prin procesele de tranzitie.


Pamantul intra si trece prin tranzitii majore, insa aceste tranzitii cresc în viteza si intensitate, pe masura ce ne apropiem de momentul energetic decisiv, din 11-11-11. E posibil sa simtiti in mod intens energiile, chiar de la inceputul lunii noiembrie, pana în 2012 si mai departe. S-ar putea sa observati doua schimbari majore ale energiei, care vor ajunge, treptat si lin, la un punct culminant. Din noiembrie, energiile ce se ancoreaza în Pamant vor deveni mai subtile si mai usoare, vor parea ca o briza de aer proaspat, iar acest lucru ar putea fi recunoscut, prin faptul ca totul va curge cu mai multa usurinta, ca si cand incheieturile ar fi unse. Aceasta modificare în cadrul energiei se va acumula si se va amplifica, culminand în jurul datei de 11-11-11. In acel moment, ati putea observa o noua schimbare in cadrul energiei, care se va activa pe data de 12 decembrie 2011, va creste in data de 24 decembrie 2011, dupa care va atinge punctul culminant, pe masura ce incepe anul 2012. Vor fi multe alte activari si valuri de energie – care se vor intensifica de-a lungul anului 2012 si dupa aceea – iar ele vor ancora o noua fundatie pentru Era Iubirii, astfel ca vor consta, în mod preponderent, din vibratii diferite de iubire, amestecate cu alte calitati adecvate. Este important sa va amintiti ca, atunci cand sunt ancorate energii, ele trebuie sa activeze energiile si constiinta în fiinta voastra. Activarile va ingaduie sa intelegeti mai bine energia Creatorului si contribuie la unimea cu Creatorul. Recunoasterea anumitor calitati reprezinta, pur si simple, un proces de explorare a Luminii Creatorului, în vederea sustinerii unei noi intrupari.


S-ar putea sa remarcati ca energia ce se ancoreaza in noiembrie este foarte diferita de senzatiile simtite în momentul conectarii cu tranzitia energetica, ce incepe la data – sau în jurul datei de – 12 decembrie 2011. Acesta este un lucru de care trebuie sa fiti constienti, ca sa va asigurati ca va conectati cu ambele modificari de energie, pentru a primi intelepciunea si constiinta adecvata din fiecare. Prima modificare energetica se va concentra pe puterea launtrica, în timp ce a doua modificare si activare energetica se va concentra pe iubire. Prin puterea conferita de sufletul si adevarul din fiinta voastra, veti constientiza experienta si veti intrupa mai multa iubire.


11-11-11 va marca punctul culminant al noului val de energie; aceasta este o energie din insasi sursa si sufletul Creatorului, ce se ancoreaza în Pamant – insa, si mai important, în fiecare persoana de pe Pamant. Exista o cantitate de energie mai mare decat a fost vreodata pana acum, programata sa se ancoreze mai degraba în oameni, decat în energia si în constiinta Pamantului. Aceasta este o mare realizare în sine, intrucat inseamna ca omenirea este gata sa isi preia raspunderea pentru propria evolutie spirituala, ca transformarea poate veni – si va veni – din interiorul fiecarei persoane, fiind mai degraba proiectata în realitatea Pamantului, decat sa determine Pamantul sa zdruncine omenirea, ca sa se trezeasca.


Ca si in cazul tuturor valurilor de energie, valul energetic 11-11-11 detine calitati ce provin din sufletul Creatorului, ce trebuie intrupate si adoptate de catre omenire. Aceste calitati sunt:


• Iubirea ce izvoraste din adevar
• Deschiderea
• Unimea
• Fericirea
• A capata putere
• Intruparea
• Sensibilitatea
• Eliberarea


Fiecare calitate este mentinuta în cadrul valului de energie, de fiecare data cand invocati energiile sa se reverse asupra fiintei voastre si sa curga prin fiinta voastra. Prin simtirea valului de energie, activati de asemenea aceleasi calitati din interiorul fiintei voastre – asta insemnand ca, daca nu v-ati insusit inca lectiile fiecare calitati, ele vor aparea în realitatea voastra, ca sa va ajute sa intrupati acea calitate. Va vor fi impartasite intelepciunea si intelegerea privind fiecare calitate, aduse de valul de energie – astfel incat sa puteti mentine, folosi si exprima mai plenar acele calitati, în realitatea voastra.


In mesajul sau, Maestrul Merlin a declarat ca, pentru el, activarea 11-11-11 stimuleaza o mai mare sensibilitatea fata de sufletul sau sinele spiritual. Aceasta intelegere este adevarata si extrem de valoroasa, intrucat atunci cand sunt inglobate toate calitatile, ele vor crea o mai mare sensibilitate fata de suflet. Sensibilitatea va ajuta sa fiti mai constienti de energie, de tiparele energetice, precum si de prezenta ghizilor si a sufletului vostru. Sensibilitatea va va ajuta de asemenea sa va concentrati asupra propriilor energii, intelegand ce anume este necesar si ce anume trebuie sa fie eliberat. Calitatea de eliberare vorbeste de asemenea despre libertate, care ii va fi oferita sufletului vostru, în exprimarea sa personala, atunci cand veti deveni mai sensibili fata de sufletul vostru. Libertatea simbolizeaza de asemenea o purificare a energiei. În trecut, în valurile de energie a fost intotdeauna prezenta o purificare energetica puternica, insa acum este prezenta doar energia de eliberare, pentru a stimula trecerea de la limitari si iluzii, la libertate sau pace, în cadrul mintii si energiilor expansive. Energia libertatii nu e prezenta ca sa purifice, ci ca sa inspire trecerea la claritate si o recunoastere a energiei voastre nelimitate.


Calitatea de unime stimuleaza unificarea constiintei omenirii si tranzitia ei de la negativitate, la iubire. Atunci cand fiinte care gandesc la fel incep sa isi uneasca energia si constiinta – constiinta si intelegerile care au lipsit din constienta voastra sau care trebuiau inca sa fie recunoscute, vor fi recunoscute si se vor manifesta din nou, pentru ca voi sa le intelegeti si sa le procesati. Calitatea de unime va va ajuta nu numai sa descoperiti o noua constiinta, intelepciune si viziuni pe care le cautati, ci va contribui si la o crestere mai mare a respectului si integritatii pentru absolut orice persoana, energie activa si suflet de pe Pamant. Vor creste respectul si integritatea pentru diferitele intelegeri si credinte pe care le are o persoana si va creste recunoasterea sacralitatii adevarate, pe care o are fiecare suflet de pe Pamant. Aceasta va fi o tranzitie minunata, ce ar putea necesita timp, dar care va fi intr-adevar intensificata de valul de energie 11-11-11.


Avand mai multa sensibilitate fata de sufletul vostru, va va fi mai usor sa va intrupati sufletul si chiar grupul vostru de suflete, precum si numeroase aspecte ale sufletului Creatorului. Aceasta ii va da forta fiintei voastre si ii va permite sufletului sa fie conducatorul si ghidul in realitatea voastra. Se va schimba concentrarea asupra egoului si personalitatii, în calitate de conducator principal al realitatii voastre – astfel ca sufletul sa poata prelua conducerea predominanta a fiintei si realitatii voastre. Acest lucru ar putea parea sa fie absolut fortat si ar putea scoate la suprafata frica de a va accepta puterea – insa acum sufletul vostru este gata sa iasa în fata, ca o prezenta iubitoare, care sa va conduca prin procesul vostru de inaltare. Avand prezenta sufletului vostru, va veti simti plini de putere, plini de entuziasm, energie si iubire activa, stiind ca puteti infaptui tot ceea ce proiectati din mintea voastra – insa sufletul vostru va fi cel care va inspira proiectiile mintii. Unii oameni ar putea simti ca in ei se poarta o lupta, intrucat dorintele personalitatii ar putea fi foarte diferite de dorintele sufletului. În acest caz, este evident ca e necesara calitatea de libertate, pentru a va permite sa va detasati de dorintele personalitatii voastre, în timp ce calitatea de unime este necesara ca sa va ajute sa va uniti cu sufletul, respectandu-i si onorandu-i dorintele. In definitiv, sufletul vostru este conectat cu vointa Creatorului, intelegand planul divin pentru realitatea si calatoria voastra de pe Pamant.


Pe masura ce continui cu explicatiile, s-ar putea sa observati ca e greu de descris calitatile, in mod individual, intrucat ele sunt absolut integrate si actioneaza pentru a-si face aparitia sensibilitatea fata de suflet si a i se acorda putere. Faptul ca aceste calitati sunt atat de integrate, indica cresterea extraordinara pe care a infaptuit-o omenirea, disparitia credintei in separare si manifestarea integrarii. Acestea aduc cu sine, cu o forta extraordinara, adevarul Creatorului.


Prezenta iubirii este puternic evidenta in cadrul valului de energie 11-11-11 – insa, de data aceasta, ea se infatiseaza ca iubire ce se extinde din adevar. Asta inseamna ca iubirea pe care o exprimati trebuie sa izvorasca din adevar si sa fie exprimata cu sinceritate. Noi intelegem iubirea ca a fi mereu fidel si onest – insa, in aceasta noua vibratie a iubirii, nimic nu poate fi ascuns, exprimat în mod fals sau gresit interpretat. Se impune ca iubirea sa izvorasca din adevarul din sufletul vostru – insa si adevarul trebuie sa apara din iubire. Multi oameni au invatat sa iubeasca neconditionat, insa acum vi se cere sa iubiti din adevarul vostru. Ca sa realizati acest lucru, e necesar sa va conectati cu adevarul fiintei voastre, explorandu-i energia si constiinta, lasand iubirea sa curga din aceasta sursa din interiorul vostru. Calitatea si invatarea iubirii ce izvoraste din adevar simbolizeaza, de asemenea, dizolvarea iluziilor si energiilor false, dar s-ar putea considera si ca inseamna ca iubirea voastra va deveni inteleapta. Pe masura ce iubiti in mod extins si neconditionat, nu numai ca va veti impartasi adevarul, dar va veti exprima si intelepciunea, iar iubirea voastra va va deveni lumina calauzitoare, chiar mintea voastra inaltatoare. Dintre toate calitatile, aceasta calitate impune multa contemplare, pentru a-i descoperi sensul real, iar acest lucru ar putea fi diferit pentru fiecare persoana.


Calitatea de deschidere se refera la chakra inimii, caci e necesar ca ea sa continue sa se extinda si sa ramana deschisa mereu, pentru ca iubirea, intelepciunea si puterea fiintei voastre sa fie exprimate cu mai multa usurinta. Atunci cand chakra inimii poate ramane deschisa, în situatii placute si neplacute, ea face sa apara în fiinta voastra o putere si o siguranta uimitoare, iar asta simbolizeaza ca sunteti constienti de puterea voastra, de modul în care va puteti modifica realitatea, prin intermediul intentiei si alinierii, permitand o mai mare explorare si extindere de sine.


Fericirea ar putea fi considerata o energie neobisnuita de ancorat în aceasta perioada de tranzitie, insa ea este un memento bland din partea Creatorului, despre faptul ca procesul de inaltare e o perioada fericita; e o perioada de distractie, bucurie, multumire, incantare si voiosie. Putem adopta aceste calitati, în practicile noastre spirituale, intrucat ele vor face ca dezvoltarea noastra sa se acceleze foarte mult. Atunci cand suntem fericiti, starea noastra sufleteasca este elevata, energiile noastre sunt usoare si mentinem o perspectiva pozitiva, fiindu-ne mult mai usor sa ne conectam cu Creatorul, din aceasta vibratie, la un nivel mai profund. Creatorul doreste sa ne reaminteasca sa nu luam prea în serios realitatile si evolutia noastra, intrucat asta creeaza numai limitari si atasamente ce ne ingreuiaza trezirea. Fericirea mai este considerata o expresie a legaturii cu sufletul si o intrupare a sufletului. Ea ne aminteste ca telul nostru cel mai important, ca fiinte spirituale, este fericirea – o fericire care se revarsa din suflet – adevarul si esenta fiintei noastre.


Va vor fi prezentate mai multe informatii despre valul de energie, despre calitatile si invataturile pe care el le aduce. Acum va ofer iubirea si binecuvantarile mele. Lasati-va sa procesati informatiile pe care vi le-am impartasit, meditand la modul în care ati putea intrupa aceste calitati si în care ele va vor influenta realitatea.


Cu iubire vesnica,
Eu sunt Arhanghelul Metatron


Transmis prin channeling de:


Natalie Sian Glasson


http://lightworkers.org/channeling/145053/11-11-11-energy-wave-archangel-metatron

duminică, 6 noiembrie 2011

Cristalele – emotiile Pamantului

Cristalele – emotiile Pamantului
Cristalele ne atrag prin frumusetea lor si prin inca ceva, acel ceva misterios ce ne cheama fara sa stim de ce, ne cheama sa le privim, sa le luam cu noi acasa, sa le admiram, si sa le folosim spre vindecarea sufletului si echilibrul trupului. Stim ca ele ne sunt prietene, indiferent ce hram poarta, ce denumire sau ce culoare au. Vocea interioara ne spune asta... si nu greseste.
Se scriu multe despre cristale, se spun si mai multe, din tot acest noiam de informatii am ales pe acelea ce sufletul imi spune ca sunt adevarate. Insasi cristalele au raspuns in felul lor misterios si tacut, dar totusi graitor intrebarilor mele. Astfel am reusit sa le descifrez o parte din taine.
Ce sunt ele? Emotiile Pamantului! Emotiile pozitive, desigur. Se pare ca acesta e raspunsul corect. Pamantul fiind o fiinta vie, cu dorinte, cu temeri, cu trairi si în consecinta cu emotii. Cristalele sunt emotiile Pamantului încarcate cu iubirea lui fata de noi si fata de toate vietuitoarele ce traiesc aici.
Ele reprezinta cea mai inalta forma de organizare a regnului mineral. Emit energie, ca orice forma de materie existenta in cosmos. Sa nu uitam ca materia nu e decat o forma de energie de vibratie mai joasa, energie concentrata ce contine in ea samburele de divinitate. Si cristalele au “samburele” lor divin si datorita formei lor de organizare, ele raspandesc aceasta lumina divina mult mai usor decat alte vietuitoare ale Pamantului. Fiecare cristal e o mica holograma. Lumina e împrastiata în toata masa cristalului, uniform. As putea spune ca sufletul lor e in toata masa lor, în tot trupul cristalului. Sau altfel spus un cristal e în egala masura trup si suflet. Sufletul lor are darul de a atrage si concentra Lumina ce vine spre ele din mediul înconjurator, ele avand proprietati magnetice naturale. Cristalele atrag în mod natural Lumina si o raspandesc în jurul lor, o concentraza, o emit... Se simt bine cind sunt înconjurate de Lumina, respectiv de energii de vibratie înalta, pentru ca asa cum am spus, ele sunt emotiile Pamantului, iar planetei noastre îi place iubirea. Însa, asa cum un magnet atrage fierul, cristalul atrage nu doar Lumina, ci orice tip de energie. Si în aceeasi masura el raspandeste energia cu care este voluntar sau nu încarcat. Atunci cand în jurul lor este multa energie negativa, procesul de purificare efectuat de cristale, deci de raspandire a luminii acumulate, poate fi afectat. Cristalul pur si simplu se sufoca, este invadat de vibratiile joase, si are el însusi nevoie de purificare.

MODURI DE PURIFICARE – la îndemana tuturor:

- cristalul nou achizitionat este tinut in apa cu sare cel putin 24 de ore.
- cristalul poate fi doar “spalat” prin tinerea lui sub jet de apa. În cazurile în care el nu a fost folosit în tratamente sau încarcat evident în mod negativ.
- cristalul poate fi purificat prin reiki sau prin bioenergie, dupa ce a fost în prealabil spalat sub jet de apa.
- pentru a fi încarcat pozitiv poate fi tinut la soare sau sub razele lunii, în functie de energia cu care dorim sa-l încarcam. Fazele lunii au semnificatia si rolul lor în acest caz.
- exista cristale ce NU se pot purifica. Daca observam ca în prezenta unui cristal în pofida purificarii aplicate nu ne simtim bine sau avem dureri de cap în mod repetat, atunci este mai bine sa renuntam la el. Motivele sunt multe si nu e loc pentru a fi enumerate aici.

MODURI DE FOLOSIRE.

Putem sa cumparam cristalele doar pentru a le admira, e suficient pentru a ne da o stare de bine. Sau le putem folosi pentru a ne ECHILIBRA ENERGETIC, prin tratamente energetice. În functie de culoare si de structura de cristalizare a fiecarui tip de cristal, este emis un anumit tip de energie. Le putem folosi în MEDITATIE, privindu-le doar, ele avand darul de a amplifica gandurile. În functie de tema meditatiei, deci de ganduri, dar si de felul cristalului, ele ne pot ghida spre anumite aspecte ale subconstientului. Ele ne ajuta în concentrarea gandurilor emise, ajutandu-ne astfel în comunicarea cu Universul. Cristalul comunica cu mentalul nostru, dar si cu mentalul Întregului ce ne înconjoara.
Cristalele se folosesc în FENG-SCHUI, în functie de felul lor pentru a amplifica energiile diverselor zone ale încaperii în care sunt asezate sau pentru a imprima o anumita energie zonei respective.
ATENTIE! Zona în care se posteaza un cristal conform sistemului Feng-shui trebuie purificata înainte, (prin reiki, apa sfintita, bioenergie, etc). Orice cristal aflat în casa trebuie purificat din cand în cand, chiar si atunci cand el este tinut doar ca ornament!

CHAKRELE SI CRISTALELE – echilibrari energetice.
Pentru a ne ECHILIBRA ENERGETIC TRUPUL FIZIC folosim cristalele fie asezandu-le direct pe locul « bolnav », respectiv locul ce sufera de o lipsa de energie sau dimpotriva de un blocaj datorat acumularii de prea multa energie, care datorita stagnarii capata atribute negative, fie prin postarea lor pe chakra corespunzatoare glandelor endocrine sau organului respectiv.
De asemenea ne putem ECHILIBRA EMOTIILE prin postarea cristalului pe chakra corespunzatoare acelei emotii sau privindu-l intens si intrand in stare de meditatie. De exemplu daca avem probleme în iubire, postam cristalul pe chakra inimii si meditam, sau privim un cristal de cuart roz concentrandu-ne asupra situatiei, lasand gandurile sa vina si sa plece, cerand un raspuns divinitatii, care va veni mai usor astfel, datorita energiei cristalului. Daca ne temem sa comunicam, de vina este dezechilibrul de la chakra gatului si ne echilibram prin punerea cristalului în dreptul tiroidei – chakra 5 - vishuda sau meditand asupra lui, in modul mentionat mai sus.

1. MULADHARA – chakra I – centrul radacinii, culoare – rosu, situata între pubis si anus, corespunde legaturii cu Pamantul, relatiilor cu mediul si tot cei apartine, baza acestor relatii, capacitati organizatorice, dinamism, energie, control asupra lumii, etc.
Rubin – dezordine, emotivitate.
Onix – absoarbe energiile negative.
Hematit – purifica singele.
Granat – probleme cu organele genitale, oboseala.
Opal – mareste discernamantul.

2. SWADISTANA – chakra II – la doua degete sub ombilic, este centrul sexualitatii, senzualitatii, creativitatii, adaptabilitatii persoanei, culoare – portocaliu.
Carneol – armonizeaza energiile sexuale transformandu-le în energii înalte, în creativitate, bucurie de a trai, comunicare usoara cu mediul.
Ochi de pisica – împamantarea energiilor si folosirea lor în planul material, tempereaza excesele, ne face mai obiectivi si practici.
Jasp rosu – purificator pentru sange, ajuta la durerile menstruale, protectie, energizant.
Piatra Lunii – ajuta la trezirea sensibilitatii receptive, armonizarii cu aspectele feminine ale eului, vindecarea trecutului prin eliminarea schemelor ce-i apartin.

3. MANIPURA – chakra III – situata în zona plexului solar, putin deasupra ombilicului, culoare galben, stomac, pancreas. Este centrul puterii psihice si spirituale, capteaza si emite energie, are efect asupra tuturor celorlalti centri energetici de aceasta depinzand echilibrul si armonia acestora.
Citrin – creste capacitatea de concentrare, ajuta la eliminarea energiilor negative, si ajuta la aducere de energie pozitiva în organism. De folos pentru echilibrarea tuturor chakrelor, renichi, inima, depresii, etc.
Chihlimbar – calmeaza pulsiunile, echilibreaza aura, reduce stressul, reduce aciditatea stomacului si problemele acestuia.
Topaz auriu – vitalizant, aduce echilibrul sentimental, reduce depresiile, intinereste, efect pozitiv asupra tesuturilor musculare, elimina gelozia sau complexele.
Ochi de tigru – atrage energii pozitive de vibratie înalta, confera o stare de bine, de relaxare prin energiile subtile ce ne ajuta în conctarea cu divinitatea.
Zirconiu – armonizeaza energiile trupului dand sufletului un sentiment de echilibru si de bine.

4. ANAHATA – chakra IV – sau chakra inimii, plasata aproape de inima în mijlocul pieptului, este centrul iubirii si al compasiunii. Este un centrul foarte important deoarece face legatura dintre centrii energetici inferiori si cei superiori, deci legatura dintre planurile telurice si cele superioare. Culori roz si vernil.
Cuart roz – ajuta în probleme afective, echilibrand emotiile si amplificand senzatiile de iubire. Este excelent de purtat în cazurile în care se doreste armonizarea relatiilor de dragoste indiferent de aspectul iubirii pe care-l avem în vedere.
Smarald – ajuta la regenerare, atat pe planul emotiilor cat si prin efectul automat al acestora asupra trupului fizic, asupra acestuia, smaraldul accelerand vindecarea. Are si darul de a ajuta la regenerarea sistemului imunitar.
Jad verde – efect foarte mare în echilibrarea energetica, cu efect calmant, relaxant, armonizand toate campurile energetice. Este benefica purtarea unei bratari de jad, efectele vindecatoare fiind simtite în cateva zile.
Malachit – ajuta la constientizarea emotiilor si la detasarea de acestea.
Aventurin – are efect de spalare a emotiilor negative, îndepartare a gandurilor rele si vindecare într-o multitudine de suferinte.

5. VISHUDDHA – chakra 5 – a gatului – comunicarii în planul fizic, dar si în cel astral, usurinta comunicarii, exprimarea de sine, emotivitate excesiva, supletea vocii, clarauditia.
Turcoazul – stimuleaza comunicarea cu planul terestru, respectiv cu toate fiintele din planul fizic, efect pizitiv auspura auzului si plamanilor.
Safirul – echilibreaza emisferele cerebrale, echilibreaza psihic, armonizeaza nivelurile de constiinta.
Acvamarinul – faciliteaza comunicarea cu ghizii spirituali.
Lapiz lazuli – elimina energiile negative acumlate în subconstient, scoate la suprafata problemele ajutand la eliminarea lor prin constientizare si acceptarea lor ca fiind lectii firesti de viata.
Cuart albastru – da pace mintii, ajuta în caz de insomnie dand o stare de pace.
Topazul – purificare mentala, vibratie înalta.

6. AJNA – chakra 6 – situata în frunte usor deasupra liniei sprincenelor, glanda epifiza a carei activitate creste în prezenta Luminii divine, al treilea ochi, clarviziune, dar si claritatea de a vedea legile spirituale cauzale, si de a primi informatii de la Univers, intuitie, rapiditate în gandire, vointa proprie si dirijarea vointei celorlati (fapt nerecomandat!)
Ametist – numit si piatra înteleptilor, ajuta la deschiderea portii catre lumile subtile, la capacitatea de analiza si sinteza, vise premonitorii, înlatura blocajele mentale ajutand la întelegerea corecta a lucrurilor.
Turmalina – înbunatateste functiile mentalului.
Azurit – ajuta la conectarea cu ghizii astrali, la purificare interioara.
Fluorina albastra – aduce inspiratie prin conctarea la planurile subtile superioare.

7. SAHASRARA CHAKRA – situata în cretetul capului, un pic deasupra acestuia, este chakra coroanei, ce face legatura cu planul divin si akasha, legatura cu universul, primirea de informatii din astral.
Diamantul – ajuta în detasarea de aspectul fizic al vietii, de planul material, ajutand la conectarea constiintei catre planurile înalte, divine ale vietii.
Cristal de stanca – ajuta la conectarea cu supraconstientul, comunicarea cu sinele si amplifica energia fiintei.
Pirita – ajuta la constientizarea puterii spiritului, al învingerea obisnuintelor.
Ametist – întelegerea legilor universului.


MOD DE LUCRU – Dupa fiecare folosire, cristalul trebuie purificat mai usor sau mai drastic, în functie de problema abordata. Trebuie sa-i multumim, sa nu uitam ca este o fiinta vie. Si de asemenea e necesar sa nu uitam ca fara schimbarea interioara, ajutorul pietrelor este la fel de superficial ca si atitudinea noastra. Rugaciunea, meditatia, stradania de a ne elibera de probleme prin constientizare si schimbarea situatiei în sensul dorit, sunt necesare în vindecare.
Toate aceste pietre pretioase si cristale mentionale mai sus, alaturi de altele ne metionate aici, (deoarece nu e un tratat sau o carte de specialitate, ci un simplu articol avand acest subiect), sunt doar niste ajutoare binevoitoare, niste amplificatori, purificatori, prieteni. Dar sa nu uitam ca un prieten ne poate ajuta, dar nu se poate schimba el pentru noi, asa cum nu poate trai el viata în locul nostru.
Prin gandire pozitiva, insistenta si rabdare putem învinge orice. Folosirea ca adjuvant în orice tratamente a acestor cristale este un mod eficient si placut de a lucra asupra sufletului nostru.

Carla von Vlad

joi, 3 noiembrie 2011

Spre 11 11 11

                         11  11  11


Numărul 11 corespunde trecerii Planetei într-o nouă etapă de evoluţie din Programul Divin.


Este numărul celei de-a unsprezecea Sefire ce se creează în această etapă, în care Planeta îşi dezvoltă încă un aspect dimensional.


Pe 11.11. se deschid portaluri energetice, ce aduc pe Pământ energia de întoarcere acasă. Deschiderea şirului de portaluri a început odată cu Convergenţa Armonică şi continuă până ce vor fi implementate toate Tiparele Ascensionale Evolutive în Matricea Grilă a Planetei.


În zilele de 11.11 energiile noi evolutive pătrund în structura cristalină a Pământului, în grila de Cristal, implementând programe şi încărcând energetic Grila.


Prin conexiunile interioare pe care le avem sau care ni se creează, conexiuni ale corpurilor noastre de cristal cu Grila Pământului, accesăm informaţiile, primim energia evolutivă şi preluăm tiparele de ascensiune.


Tiparele ascensionale evolutive se activează şi în conştiinţa Planetei pământ, apoi şi în conştiinţele noastre, dacă sunt trezite şi integrate în Programul Divin de Evoluţie.


Este important de ştiut că atunci când se deschid, se activează, portalurile energetice, nu este suficient să ştim de existenţa lor, să fim conştienţi de această informaţie, este necesar să fim acordaţi pe anumite frecvenţe evolutive, iar corpurile şi structurile noastre energetice să poată suporta energiile transformatoare, şi să le integreze, dacă aceasta este în planul Sufletului, pentru Binele Suprem.


Pentru a înţelege mai bine ce fel de energii pătrund în structura Pământului prin portalurile deschise pe 11.11, vă invit să citiţi mai jos, sau să recitiţi, lecţia următoare, din cartea mea „Lecţii pentru Auto-vindecare”, apărută de curând la Alexiada Publishing.


Lecţie despre Energia de întoarcere Acasă


Încearcă să pătrunzi cu Mintea la începutul tuturor lucrurilor. Înainte de prima emanaţie a lui Dumnezeu. Mintea ta conştientă va putea cu greu să reuşească acest lucru, pentru că atunci ea nu exista prin ea însăşi, exista în Mintea lui Dumnezeu. Poţi însă ajunge la Început cu acea parte din tine care este de esenţă Divină pură, Sinele tău Divin.


Dumnezeu a proiectat în cea mai subtilă esenţă a ta energia Începutului. În adâncul fiinţei tale păstrezi amintirea Întregului şi sentimentul de Acasă. Ele te îndeamnă să renunţi la iluzia separării, să te cauţi pe tine însuţi adânc în interiorul tău, scoţând la lumină Adevărul şi Amintirea Sinelul tău.


Adevărul îţi spune că toţi suntem Unul, dacă toţi ne regăsim pe noi înşine în aceeaşi Esenţă. Ne separă şi ne desparte însă întunericul din noi, carapacea ce învăluie şi izolează Sinele nostru.


Amintirea profundă, de dincolo de amintiri, îţi spune că timpul nu exista. Şi nici tu nu existai în afara ta şi în afara lui Dumnezeu. Până când Dumnezeu a vrut să se cunoască pe El însuşi prin tine, prin manifestările şi trăirile tale. Ai ales să participi la primul experiment al Divinităţii.


Dumnezeu a rămas esenţa pură, Centrul, tu ai format împreună cu cei care au ales să se separe de Divinitate, Primul cerc. Energia din Cerc a evoluat altfel decât Energia Centrului, Divinitatea a experimentat prin entităţile desprinse existenţa în afară. La sfârşitul acelei etape, Divinitatea a emis Energie de întoarcere acasă, făcând să se contopească energia Centrului cu Energia Cercului. Unele dintre entităţi s-au întors în Centru, altele au rămas în Primul cerc creat de Dumnezeu, formând astfel primul nivel de evoluţie.


Divinitatea s-a extins din nou, a creat al doilea cerc, în care au plecat entităţi din primul cerc pentru a experimenta alte modalităţi de cunoaştere, de definire a Divinităţii. Şi cum Primul cerc era deja aspirat în Divinitate prin contopirea energiilor, există din nou două cercuri concentrice. Cel interior conţine centrul şi este prima manifestare a Divinităţii. Al doilea cerc este a doua manifestare, al doilea nivel. Şi el a fost cuprins la sfârşitul acelui ciclu de Energia de întoarcere acasă. Energiile s-au contopit, creând necesitatea apariţiei celui de-al treilea nivel.


Ciclul de evoluţie a continuat. Pământul este cel de-al zecelea cerc extins de Divinitate. Şi ora întoarcerii acasă a sosit. Divinitatea emite spre noi Energie de întoarcere acasă, făcând posibil să se contopească energia noastră cu energia Cercului „superior”, Cercul îngerilor. Însă Cercul în care ne aflăm este primul sub semnul legii alegerii, al liberului arbitru. Depinde de noi dacă primim sau nu Energia de întoarcere acasă. Alegerea fiecăruia este determinată de propriul nivel de conştienţă. Cei care aleg să se întoarcă vor trece dincolo de bariera ce separă cele două cercuri. Cei care aleg să rămână vor forma Cercul următor, continuând să experimenteze în alt plan, până la o altă emisie de Energie de întoarcere acasă.


Entităţile din Cercul anterior, devenit acum Cercul care conţine Centrul, au venit să ne ajute. O parte din cei întrupaţi acum sunt şi ei entităţi din Primul Cerc, întrupate cu misiuni speciale, venite pentru a ajuta pe cât mai mulţi din al Doilea Cerc să primească Energia de întoarcere acasă.


Dacă citeşti această lecţie conştient, nu din curiozitate, faci parte dintre cei care deja au primit în fiinţa lor Energia de întoarcere acasă. Nu înseamnă că ai şi ajuns Acasă. Drumul este altul pentru fiecare. Depinde de cât de mult ne-am întors, de cât am rătăcit. Însă suntem pe Drum şi, ce este cel mai important, nu suntem singuri.


Energia de întoarcere acasă ne luminează drumul de întoarcere şi iubirea, acceptarea, înţelegerea ajutorul şi sprijinul Îngerilor ne însoţesc pe Drumul de Întoarcere Acasă, drumul spre noi înşine, spre Dumnezeu.