joi, 25 octombrie 2012

Meditatie pentru Pamant si AscensiuneMeditatie Pleiadiana pentru Pamant si Ascensiune 
12.12.12
Propun in fiecare zi sa ne unim la ora 22.22 la aceasta meditatie.

varianta audio RO:


varianta audio ENG:

Ce au spus ghizii mei despre această meditație:
   Dacă vrei să te trezești și să intri într-o stare de iluminare și de echilibru perfect privind doar în sus, către ghizii și îngerii tăi, către dimensiuni mai înalte și către „oameni-stele”, nu vei reuși să atingi starea necesară de conștiință. Neapărat trebuie să reții faptul că planeta însăși - și mai ales acum, Cristalul central al planetei - este cea care necesită atenția ta.
   Ea trebuie să se conecteze la tine și tu trebuie să te conectezi la ea, pentru că nu doar "ceea ce este sus este si ceea ce este jos”, ci și ”ceea ce este jos este si ceea ce este sus" - și această jumătate a ecuației este adesea uitată de către Pământeni, copii ai Gaiei.
În acest moment, Cristalul Central se află într-un proces de regenerare, planeta fiind asistată de către „Oamenii-stele”, de către Consiliile de lumină, de către Kuthumi și de către toți membrii Ordinului lui Melchizedek, care fac parte din Planul Divin pentru tranformarea planetei tale într-o ființă dimensionala superioară.
   Toți aceștia fac ca energia să cadă ca o ploaie în Cristalul Central pentru ca planeta să se poată regenera, și ajută la reactivarea Rețelei Planetare de Lumină la toate nivelele. Dar fără ajutorul tău - fără conectarea ta conștientă la Cristalul Central, planul nu poate da roade cu adevărat acum.
   Meditația ce a fost dată pentru 12.12.12 și pentru 21 decembrie - prin care consacri timp pentru a te conecta la Cristalul Central prin dragoste, recunoștință și respect - pentru această conectare emoțională este mai necesară decât orice formă de conectare tehnică.
   O dată ce inima ta este deschisă către Cristalul Central şi simţi planeta cu adevărat ca pe o fiinţă, eşti capabil să îi trimiţi energie şi să o ajuţi, aceasta avand un efect la fel de puternic ca şi energia pe care noi o trimitem pentru a o ajuta. Aceasă acţiune a ta îţi va aduce beneficii nespuse - deoarece conectându-te la nivel de conştiinţă cu Cristalul Central, ea te va putea activa în aşa fel încât să rămâi în 3D în timp ce primeşti coduri ale unei dimensiuni mai înalte.
Îţi cerem să repeţi meditaţia dată, prin care conexiunea ta cu Cristalul Central şi activarea acestuia precedă ajutorul pe care il dai prin trimiterea de lumină, energie şi vibraţie vindecătoare prin dimensiunile a doua, a treia și a patra.
   Vindecarea acestor trei dimensiuni ajută la crearea portalului ce conectează centrul planetei tale cu cea de-a cincea dimensiune și mai sus. Aceasta ajută procesul nașterii ce are loc acum. 

primita de SolaraAnRa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.