marți, 4 decembrie 2012

Mesaje despre decembrie 2012

Citeva mesaje selectate primite prin channeling pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine perioada ce va veni


Preambul 21.12.2012: Alinierea planetelor incepe azi la 5,35 ora Egiptului (la Cairo avem acelasi fus orar ca si la Bucuresti GMT+2h). Mercur, Venus si Saturn aliniate peste cele 3 mari piramide
[03.12.2012]
Conform programului  “Stellarium ”   aliniere planetelor se va suprapune EXACT peste pozitia piramidelor din Gizeh la data de03.12.2012, cu o ora inainte de rasaritul soarelui, timpul local!
Iar daca se ruleaza programul Stellarium inapoi, o asemenea convergenta ar mai fi fost posibila acum 28 000 de ani!
Ceea ce conduce la ideea ca “piramidele de la Gizeh au fost construite sa marcheze UN ANUMIT MOMENT  in timp, marcat de convergenta planetelor!
O asemenea pozitie a planetelor poate fi folosita ca un “ceas perfect” care marcheaza  o data in timp -in trecut sau in viitor – si poate fi citita de fiinte inteligente indiferent de limbaj sau calendarul propriu al acestora! Mai jos suprapunerea perfecta obtinuta prin triangulatie, peste cele 3 piramide!
Deci piramidele nu au fost construite pentru a omagia centura lui Orion, ci fenomenul extrem de rar al “convergentei planetelor”!

http://www.angel.org.ro/mod_noutati_stiri-83-809-ro-Preambul-21122012-Alinierea-planetelor-incepe-azi-la-535-ora-Egiptului-la-Cairo-avem-acelasi-fus-orar-ca-si-la-Bucuresti


http://cristytepes.wordpress.com/2012/12/01/2012-si-piramidele-de-la-gizeh/

UN MESAJ PLEIADIAN PRIVITOR LA 12.12.12.

Christine Day
FOARTE IMPORTANT!

(Primit de Christine Day) 

Salutări tuturor! A fost o lună intensă și eu simt că suntem cu toții pregătiți energetic pentru a primi evenimentul din 12/12/12.

Cei din Pleiade mi-au dat niște informații foarte specifice care pot ajuta pe fiecare dintre noi să devină apt pentru a primi energiile acestui portal extrem de important, dar și celelalte valuri energetice care vin până la acea dată și după.

Mesajul de la ei a fost mai lung decât de obicei deoarece în el se fac referiri importante pentru fiecare dintre noi.

Pleiadienii spun că trebuie să ne așteptăm la o serie de valuri energetice cu scop de iluminare, care vor veni până pe 12/12/12 iar altele pe 21 dec.
Ei ne cer să activăm acele legături și alianțe pe care le-am prevăzut în programul cu care fiecare dintre noi am venit în această viață. Scopul ar fi acela de a fi capabili să ancorăm în ființa noastră energiile care se vor trimite pe Pământ în această perioadă.

Trebuie să știm că aceste fluxuri vor fi cele mai puternice în noaptea dinspre 12 dec., in intervalul orar 0 (miezul nopții) și 6 dimineața, primul val, și 12 a.m. - 3 p.m. (deci, de la prânz până la ora 3 după masă), al doilea val. 

Pentru timpul de după 12.12.12 și în continuare, lucrurile se vor petrece în conformitate cu conținutul pre-contractelor încheiate de fiecare înainte de naștere. Până atunci, fiecare dintre noi ar putea cunoaște clar ce conțin acele pre-contracte pentr a acționa ca atare. Cei care nu vor cunoaște prevederile acestor pre-contracte, nu trebuie să se impancienteze: va fi suficient să aibă o atitudine de totală acceptare, de deschidere pentru acele prevederi. Această atitudine de completă acceptare trebuie s-o adoptăm în pre-ziua deschiderii portalului 12.12.12 (n.m.: deci, în intervalul 0 - 24 al zilei de 11 dec.) 

Este lipsit de relevanță faptul că mintea noastră nu poate înțelege sau afla conținutul acelui contract.

Este suficient dacă vom fi convinși că înainte de a veni în prezenta viață, ne-am îngrijit să încheiem, la nivel energetic, contractele necesare cu ființele care au fost de acord să ne ajute cu energiile lor, în momentul 12.12.12 [Nota C.M.: Se pare că portalul 12.12.12. va aduce pentru fiecare, exact acele energii pe care le-am contractat. Sfatul care ni se dă este să nu avem o atitudine refractară, de respingere, a energiilor care ni se vor trimite, oricare ar fi motivul (dintre care cel mai important ar putea fi teama că, cine știe ce energii malefice am putea lăsa să intre în corpul nostru)].
Pe scurt: în zilele de 11 și 12 dec., exprimați-vă dorința de a primi și a accepta toate fluxurile energetice care vi se trimit. Ele sunt cele care vă vor ajuta să ascensionți și vă vor configura ființa (corpul total) pentru Lumea Nouă în care veți intra. 
Valurile de iluminare sunt concepute pentru a activa un alt nivel al structurii cristaline în celulele corpului vostru. Această structură cristalină, odată activată, va fi capabilă să accepte, la rândul ei, un alt nivel al luminii divine în corpul nostru fizic. Pe de altă parte, structura cristalină a corpului fizic, nou instalată, va produce modificări în corpul nostru energetic, consecința fiind că întreaga noastră ființă își va mări foarte mult capacitatea de absorție și asimilare a energiei luminii divine. Ființele umane astfel transformate se vor afla într-o nouă relație cu universul și vor dezvolta abilități pe care nu le-au avut până atunci.

Trebuie spus că vechiul nostru sistem, care ne-a asigurat modul de relaționare cu mediul și cu universul, nu ne-a permis (și nu ne permite încă) o asimilare înaltă a enerigiilor divine din mediu, deși acestea există (și se vor amplifica și diversifica foarte mult în perioada care urmează).

Deci, trecerea noastră la structura cristalină ne va crea posibilitatea de a primi energiile luminii divine existente dar, mai cu seamă, pe cele care ne sunt aduse de portalul 12.12.12.

Este de înțeles că ființele a căror structură celulară nu va fi fost modificată până la deschiderea portalului, nu vor avea cum să primească și să fixeze acele energii, ceea ce înseamnă, practic, necooptarea acelor ființe în dinamica procesului de ascensionare, și deci, rămânerea lor în vechile realități ale dimensiunii a 3-a.
În acea zi, întraga planetă ca trece printr-o transformare energetică fără precedent.
 

S-ar putea pune întrebarea: "de ce dintr-o dată?" Nu e totul dintr-o dată! Procesul se desfășoară de ceva timp, perioadă în care au avut loc acumulări cantitative, în ziua deschiderii portalului producându-se saltul calitativ.

Modificările care vor avea loc vor pune în acord energetica structurii umane cu cea a siturilor megalitice aflate în locurile sacre ale planetei. Atunci, omul va putea rezona cu formele, neînțelesele forme, care au tot apărut în lanuri și cărora nu li s-a găsit nicio explicație; ele sunt plasate pe anumite linii magnetice ale planetei. Așa dar, acești megaliți și aceste forme (desene) stranii din lanuri, sunt un fel de capacitori care, amplasate fiind pe anumite linii magnetice ale planetei, se încarcă cu energie și vibrează pe anumite frecvențe, totul având un scop determinat. Lanțul acesta de acumulatori energetici răspândiți în diferite locuri, împreună cu ”acumulatoarele” umane (cele cu noua structură cristalină), vor crea un fel de linii de transmisiune energetică care va fi ca o plasă întinsă pe suprafața planetei. Aceste sui generis circuite nervoase își vor dovedi utiltatea în ziua producerii portalului din 12 dec. Țesătura aceasta energetică imensă(Nota C.M.: o putem compara și cu sistemul sanguin uman care are în centru inima și se răspândește în tot corpul, printr-o rețea tot mai fină de vase capilare, totul asigurând viața corpuluiva activa și revitaliza întregul sistem planetar, și-l va conecta cu universul.

Nu este nevoie să înțelegeți în profunzime acest mecanism, această structurare energetică. Cu toate acestea, puteți ajuta într-un procent important, dacă în acele scurte perioade (n.m.: adică în ziua de 12 dec. în intervalele orare 0-6 și 12-15 ) veți medita și veți declara în sinea voastră că acceptați să faceți parte din această largă rețea de alimentare energetică a planetei. 

Nouă zile mai târziu, adică pe data de 21 dec. 2012, un nou val energetic va veni pe Pământ, el adresându-se celor care au lucrat cu valurile energetice de iluminare din 12 dec. 

Data de 21 dec. va fi deci un alt moment foarte puternic, când trebuie să ne deschidem și să acceptăm fluxurile de energie care vor veni. Ele vor permite activarea a încă unui nivel al structurii cristaline a corpului uman. Va fi deci cea de a doua etapă a implantării structurii cristaline, care, în acest fel, își va lărgi și diversifica paleta vibrațională, mărind și mai mult capacitățile și frecvența de vibrație a corpului uman. Cei care vor efectua aceste activități (meditații, invocații, binecuvântări) în grupuri umane organizate, vor avea foarte mult de câștigat.
Cei care nu se vor putea deplasa pentru a forma grupuri, își pot stabili intervale orare pentru a medita la unison, chiar dacă se vor afla îl locuri diferite. 


De un real ajutor va fi in aceasta perioada 8-18 decembrie programul de sustinere ptr procesul din 18 decembrie ptr cei care sunt angrenati in astfel de activitati


Cineva întreabă:” Locuiesc într-un apartament. Pot executa singur acest program prevăzut pentru această perioadă, cu maximele din 12 și 21 dec.? ”
Da, desigur. Permiteți-vă să vă deschideți către aceste energii, și, dacă considerați necesar, invocați ajutorul divin sau al ghizilor voștri personali. Declarați că eliberați vechile energii și că vreți ca ființa voastră să primească toate energiile noi care vin prin portalul din 12.12.12. și care vă sunt destinate, coform cu programul de viață cu care ați venit pe Pământ.
Pentru ca efectul acestor meditații să fie și mai puternic, aprindeți trei lumânări și așezați-le în jurul unui cristal (purificat în prealabil). Dacă aveți mai multe cristale, alegeți-l pe acela care vă caracterizează zodia și față de care aveți o anume atracție, empatie. Încercați să aflați din conținutul alianțelor voastre energetice cât mai multe detalii despre meditațiile pe care trebuie să le faceți și ce, în general, este bine să efectuați în această perioadă. Pentru a ”vă intra în mână” faceți o ”repetiție generală” cu o zi înainte.


Exersați în fiecare zi meditații pe diverse destinații: părinți, prieteni, țară, planetă, galaxie etc. Ele vă vor arăta ce corecții de formulare și de concentrare trebuie să faceți.

Frații noștri din Pleiade ne spun că în acea perioadă întreaga planetă va fi un pământ sacru.

Cu dragoste și binecuvântări!

Nu uitați că 12.12.12. vă poate aduce o minunată înălțare. Christine

SURSA: http://www.christinedayonline.com 

--------------------------------------------------------------------------

Trezirea în noua densitate și puternicii piloni ai luminii

  (Nov.2012; channeler Wes Annac) mesaj de  prietenii nostri intergalactici

Wes
 Cu dragoste în inimile noastre, vă rugăm, suflete dragi, să faceți și ultimele eforturi pentru a vă depăși performanțele actuale. De ce noi, cei din tărâmurile mai inalte, vă reamintim mereu de necesitatea acestor eforturi? Pentru că unii dintre voi încep să aibă dubii asupra apropierii de destinația propusă, parte din ei considerând că această cale nu-i duce către ceea ce au sperat.

Există anumite lucruri pe care este necesar să vi le reamintim din când în când, suflete dragi, pentru ca în voi să nu se instaleze blazarea sau descurajarea că promisele tărâmuri despre care Ființele de Lumină v-au tot vorbit, nu se vor manifesta niciodată în realitatea voastră. Credința în apropiatele voastre schimbări nu trebuie să fie zdruncinată, deoarece asemenea atitudine ar avea unele influențe negative asupra procesului în care vă aflați. Nu spunem că acest proces ar mai putea fi reversibil, la nivelul la care s-a ajuns acum, dar afirmăm că ar mai exista posibilitatea ca înaintarea să fie influențată într-o anumită măsură de aceste energii care se nasc din frică și neîncredere.

Nu vă facem un compliment gratuit, atunci când afirmăm că voi sunteți unele dintre ființele cele mai puternice din acest univers, doarece ați ales să experimentați unele dintre cele mai grele stări existențiale, conștienți fiind, la nivel de suflet, cât de dificil urma să fie acest program. Prin penitențele și sacrificiul vostru, ați adus un mare serviciu civilizațiilor acestui univers deoarece sunt mulți care află acum ”că se poate trece prin zăgazuri periculoase spre tărâmul însorit și plin de fericire, la care se putea ajunge până acum doar pe căi mult ocolitoare”. ”Ambarcațiunea” voastră a fost mult lovită, uneori a suferit avarii, dar, în final, ați reușit împreună să ajungeți aproape la liman..

Desigur, la reușita acestui mare și îndelungat efort, nu ați fost lăsați singuri. Mereu ați fost monitorizați, observați, îndrumați și atenționați asupra pericolelor, dar voi singuri ați stat la cârmă și ați înfruntat talazurile care, uneori, s-au prăvălit peste voi. Noi nu ne arogăm niciun merit asupra reușitei voastre, doar spunem că, în măsura în care ne-ți cerut-o, v-am acordat asistența noastră.

Desigur, printre voi au existat și suflete care n-au mai crezut în reușită și s-au lăsat ademenite de promisiunile deșarte ale celor care nu le vroiau binele, și care i-au povățuit să se afunde în materialitate.

Dorința de a-i controla și subordona pe alții, de a acumula bogății pe seama muncii altora, de a minți și manipula, a facut ca făptuitorii să se încarce cu karmă grea pe care au acumulat-o în timp și pe care au trebuit s-o lichideze în aceeași viață sau în cele viitoare. Această încărcătură karmică le-a micșorat treptat frecvența de vibrație, le-a redus din înălțimea conștiinței și i-a afundat tot mai mult în materialitate și în densități tot mai grele. Cu timpul, ei și-au pierdut tot mai mult din abilități și din atributele multilateralității cu care fuseseră înzestrați de către Creator. Opacitatea lor a făcut ca Lumina divină pe care reușau să o primească să devină tot mai firavă și, ca urmare, în ființa lor a apărut sentimentul de teamă și de insecuritate. Cu cât frica a cuprins mai mult sufletele, cu atât ele au căutat izolarea, întărirea puterii lor materiale, considerând în mod greșit că dominația și bogăția materială le vor crește securitatea.

Izolarea ființei de Spiritul său Interior a determinat-o să caute în exterior mijloacele de a-și completa nevoia de securitate și bunăstare. Pentru scurte perioade de timp, aceste ființe au considerat că și-au găsit fericirea și și-au regăsit liniștea. Numai că aceste ”adjuvante” exterioare au efectul drogurilor: dau o stare de bine, de fericire pentru scurt timp, după care însingurarea, frica și ambițiile revin și ating noi valori care-i împing să se avânte cu și mai mare înverșunare în obținerea acestor paliative, s.a.m.d. În realitate, cercul fericirii se restrânge, efectele dureroase revin, se accentuiază și se amplifică. Omul devine mai nefericit, mai izolat și mai predispus la a fi manipulat de alții și mai agresivi și mai dornici de putere decât ei.

Pentru a atinge dimensiunile superioare, pentru a vă înălța conștiința, trebuie ca mai întâi să vă deschideți inimile, să vă regăsiți lumea voastră interioară căci ea o cuprinde și pe cea exterioară. Procesul trezirii ființei începe din interiorul său. Energia Divină a Tatălui Ceresc vă este trimisă în jos prin convertiri și decodificări din treaptă în treaptă, de la cele mai înalte frecvențe către domeniul frecvențelor din dimensiunea voastră. În felul acesta, ființele ajung să primească și să înțeleagă mesajul divin. Cu cât ființa se află într-un plan mai jos, cu atât treptele de adaptare și modificare a semnalului divin sunt mai multe. [Nota C.M.: Reamintesc că mesajele Sursei coboară către ”destinatari”, trecând prin transformări și decodificări succesive asigurate de logoși: cosmic, universali, galactici, solaritali, planetari (avatari, ghizi spirituali, ingeri)]. Transmisia de informații se realizează cu ajutorul vortexurilor (portaluri), corpul uman însuși având un număr important de asemenea centri de forță, cunoscuți sub numele de chakre, dintre care 7 sunt mai importante. [Nota C.M.: În ultimii doi ani ființei umane i s-au mai activat alte două chakre, plasate înafara corpului fizic. De menționat că cu cât omul este mai materialist, mai puțin evoluat spiritual, cu atât numărul de centri activi este mai mic și plasați mai spre partea inferioară a corpului. În general, primele trei chakre sunt cele mai activate: chakra bazei, care stabilizează ființa în relația cu planeta, chakra nr.2, a creativității (inclusiv procrearea), chakra nr.3, a voinței și digestiei. Trebuie spus că, pentru noi, pământenii, de maximă importață este chakra inimii (iubirii)]. 


Noi primim energia care urmează a crea realitatea voastră de la sistemul solar și cel galactic, energie care se reformatează (se decodifică) semnificativ, pentru a se potrivi cu frecvența tărâmurilor joase ale Pământului. Însă, înainte de a ajunge la noi, această energie a suferit, în prealabil, alte decodificări, la niveluri superioare nouă. 


Noi înșine a trebuit să ne codificăm mesajele și să ne diminuăm de cca zece ori frecvența de vibrație a mesajelor către voi, pentru a putea ajuta planeta și pe cei care o vor însoți în ascensiune. 


Mulți dintre voi există deja în mod natural în cadrul tărâmurilor mai inalte, ei fiind deja ființe evoluate care au o clară și puternică amprentă în Lumina divină.

Fiecare suflet încarnat în lumea voastră, și care a venit din tărâmurile superioare sau de pe planete evoluate, are un scop precis și anume pentru a ajuta la evoluția umanității și planetei. De regulă, aceste suflete au avut vieți încarnate pe multe alte planete ale universului, unde și-au adus contribuția prin aportul lor de cunoaștere și lumină cu care au ”amprentat” acele lumi. Mulți dintre cei care sunt în această viață pe Pământ, au venit pentru a-și accelera evoluția, ca urmare a acceptării să aibă experiențe în densitatea 3D, o adevărată provocare pentru suflete. 


Federația Galactică, care este lider în activitatea de a acorda sprijin civilizațiilor subdezvoltate ale universului pentru a-și accelera evoluția, organizează periodic întâlniri la nivelul Consiliului General la care luăm și noi parte, întâlniri unde se stabilesc metodele și graficul activităților care urmează a fi desfășurate, în vederea ajutorării planetei și umanității voastre în procesul ascensionării. De un real ajutor în munca Federației Galactice și a noastră sunt comunicările pe care le facem prin canalele umane, care răspândesc în lumea voastră mesajele noastre și fac cunoscute stadiile de realizare a programului.

Suntem convocați și răspundem solicitărilor periodice primite de la Federația Galactică, Comandamentul Ashtar și multe alte organizații din Lumină, care au reprezentanți sosiți în sistemul vostru planetar cu sarcini și obiective precise, decurgând din Planul Divin General.

Preocupările vizează diverse tipuri de activități necesar a fi desfășurate în această perioadă, cum ar fi: 

 -) modificarea accelerată a corpurilor umane, în sensul trecerii de la structura de carbon la cea de cristal (siliciu),
 -) vindecarea trupurilor umane de diferite boli, motiv pentru care se fac cercetări și se găsesc remediile necesare, care să acționeze cât mai eficient,
 -) creșterea capacității ființelor umane de a asimila și a administra înaltele frecvențe ale luminii, 
 -) pregătirea ființelor umane care ascensionează, în așa fel încât să nu fie afectate negativ în niciun fel de acest proces,   
-) diminuarea și anularea efectelor secundare care ar putea apărea asupra corpului uman în procesul transformărilor interne,
-) creșterea graduală a numărului spiralelor ADN-ului uman,
-) încercarea de compatibilizare a cât mai multor corpuri umane mai îmbătrânite pentru a putea trece la un număr sporit de spirale ADN, în această viață.

Există, apoi, preocupările privind: 

 -) refacerea mediului natural, 
 -) depoluarea aerului, apei și solului, 
 -) anihilarea produselor radioactive, 
 -) anihilarea arsenalului militar, în special cel atomic,
 -) refacerea și amplificarea regnurilor animale și vegetale,
 -) refacerea structurilor economice ale lumii voastre, 
 -) asigurarea posibilităților tehnice de utilizare gratuită a energiei libere, 
 -) îmbunătățirea fertilității solului,
 -) refacerea hărții meteorologice, hărții hidrografice, a curenților de aer, a magnetismului planetei, conform noii configurații, a geometriei și dinamicii Pământului în univers etc.

Am enumerat doar o mică parte din toate problemele care trebuie rezolvate rapid și eficient, pentru ca în lumea voastră să se pună bazele Noii Ere.
Am observat că mulți dintre voi simțiți amețeli sau aveți sentimente care vă apasă ori de câte ori o energie densă apare la suprafață pentru a fi exprimată prin voi înșivă. Aceste sentimente, aceste trăiri care vă bulversează, au nevoie de o legitimare, o recunoaștere . Când vă confruntați cu asemenea situații, cel mai indicat este să le recunoașteți, să vi le asumați și, cu iubire, să le eliberați. Astfel eliberată, purificată, ființa voastră devine mai capabilă de a accepta noile energii, caracterizate printr-un conținut mai mare de luminozitate, mai apropiată de nivele vibraționale superioare. Eliberarea de energiile trecutului vostru, vă asigură evoluția, elevarea sufletului și apropierea de momentul contopirii cu Spiritul Înalt. Când depozitul karmic se golește și ființa nu mai face noi acumulări karmice, se atinge starea de zbor care vă poate asigura înălțarea. 

Frații voștri galactici sunt într-adevăr reali și au rămas în spatele scenei până când societatea umană va accepta acest adevăr. Ei au cunoscut pe mulți dintre voi personal în multe vieți trecute, pe care le-ați avut pe suprafața PLANETEI ALBASTRE PAMINT. Chiar noi, cei care am stabilit această legătură teleptică, am avut câteva contacte directe cu lumea voastră..
 
Grupul nostru este responsabil de predarea către voi a energiilor oferite de frații voștri galactici aflați fie pe planetele lor fie pe navele-mamă spațiale.

Toate energiile care vi se trimit sunt în prealabil filtrate de noi, nu din dorința de a ne demonstra autoritatea ci pentru că mai există în univers suflete care au intenții întunecate. Selecția pe care o facem ferește umanitatea planetei de ingerințele celor rău intenționați.. Din păcate, există și multe suflete care servesc forțele întunecate care le inoculează energie inferioară ca vibrație și acceptă să fie ”cozile lor de topor”. Manevrate de la distanță, aceste slugi credincioase cabalei ademenesc prin tot felul de tertipuri sufletele cinstite dar nehotărâte și cu încliație către avantaje materiale.

În ceea ce ne privește, vom acționa în continuare ca un filtru în calea energiilor joase, mai ales că în majoritate cazurilor, aceste energii se insinuiază destul de greu sesizabil în câmpul energetic al ființelor umane mai labile. În final, acestea se lasă convinse la acțiuni care le cresc încărcătura karmică, prelungindu-și astfel șederea în dimensiunea inferioară, unde, în continuare, vor fi o pradă ușoară pentru manipulatorii întunecați. Energiile Luminii Divine țin însă aprinsă flacăra care-i ajută să regăsească calea spre planurile superioare. Totul este să deschidă ochii, să se trezească și să se hotărască să urce spre aceste planuri. Este de înțeles că ei trebuie să-și înfrângă tentațiile și să refuze promisiunile păpușarilor care-i ademenesc cu plăceri și satisfacții deșarte. Voi, dragi suflete care v-ați trezit, ajutați-i pe cei nehotărâți sau încă adormiți, să părăsească starea lor larvară, să se deschidă către Lumină și să înceapă să urce scara devenirii lor. Deși milioane de suflete urcă acum spre tărâmul eliberării lor, mai exisistă încă multe alte milioane care, fie se complac, fie nu au conștientizat oportunitatea și unicitatea momentului înălțării lor 

Structura voastră umană este tot timpul pătrunsă de Lumina cerească a Creatorului, totul este să-i conștientizați și să-i acceptați prezența. Comparați-vă cu fluturii care zboară noaptea în jurul sursei de lumină și nu vor s-o mai părăsescă pentru a nu fi din nou înghițiți de întuneric.

Ori de câte ori simțiți că energii dense încearcă să penetreze identitatea voastră luminoasă, deveniți atenți și intransigenți și nu lăsați ca ele să vă invadeze. Practic, trebuie să refuzați tențația de care inima voastră vă cere să vă îndepărtați, impuneți minții și egoului vostru uman să ia o pauză și să nu se interfereze în decizie, aplicați imediat una dintre metodele de liniștire și faceți o scurtă meditație în care puteți invoaca și ajutorul ghidului vostru spiritual sau orice altă entitate din Lumină, pentru care aveți afinitate și în care credeți. 


Există și situații în care un suflet din lumea voastră, care are senzația că se afundă în energii dense, este supus unui test prin care se urmărește a se vedea până la ce nivel din tărâmurile înalte se poate ridica acel suflet, după ce el a trecut prin ”furcile caudine” ale selecției primare.  
Ghizii voștri și o mulțime de alte suflete încearcă să vă identifice pentru a ajuta Sinele vostru subconștient, oferindu-vă mesajele și semnele pe care vi le trimitem noi și cei dragi care cândeva v-au părăsit și se află acum în alte planuri.

Ceea ce se manifestă în viețile voastre este, de obicei, consecința hotărârilor luate de Sinele vostru Superior sau de ghizii voștri aflați în aceste tărâmuri superioare, decizii care ajung în subconștientul vostru cu scopul de a fi integrate în realitatea voastră.
Puterea impactului este proporțională cu cantitatea și puritatea Luminii absorbită de ființa voastră.

Pe măsură ce sufletul începe să se adapteze, nivelul de acceptare și înțelegere a ceea ce i se predă crește tot mai mult, o entitate superioară este identificată și acceptată ca îndrumător și căile de comunicare (chakrele) sunt activate corespunzător cu nivelul și frecvența informațiilor vehiculate prin ele.

Se întâmplă ca, după identificarea persoanei în care se află sufletul căutat, să nu se întâmple nimic, ca urmare a faptului că cel căutat este încă netrezit, incapabil de a recepționa și înțelege mesajul. În asemenea cazuri, care, de fapt, sunt obișnuite, mai întâi trebuie făcută munca de trezire și sensibilizare, în colaborare cu Sinele Înalt al celui care face obiectul acelei identificări. Pe de altă parte, mulți dintre cei care citesc aceste mesaje au pornit ei înșiși în căutarea și identificarea noastră, și a altora din planurile superioare, pentru a stabili legături telepatice.

Toate aceste căutări au la bază rezonanța frecvenței de vibrație care trebuie să coincidă pentru ca să poată avea loc recunoașterea. Legăturile se pot stabili în stare de vis sau de veghe dar, oricum ar fi, momentul contactului, al identificării și recunoașterii, prilejuește o degajare de mare bucurie și efuziune. Momentul trebuie sărbătorit ca pe o întâlnire de gradul 3, căci se produce, uneori, după o lungă și minuțioasă căutare. Așa se și explică de ce asemenea regăsiri stabilesc relații trainice, de lungă durată, poate chiar pentru totdeauna, între cele două entități.
Noi v-am ghidat, dragi suflete, și am lucrat cu voi în multitudinea de experiențe pe care le-ați avut în trecut, și a căror amintire este ascunsă în memoria voastră subconștientă. După ce veți absorbi suficientă energie luminoasă, biblioteca cunoașterii se va descoperi și amintirea voastră conștientă va avea cu ce să vă emoționeze și să vă capteze interesul.

Refacerea legăturilor dintre ghid și entitatea pământeană, este importantă deoarece ființa umană respectivă își crește repede nivelul cunoașterii și al conștiinței, atât prin conținutul experiențelor pe care le-a acumulat cândva, și pe care acum și le amintește, cât și prin noile informații pe care le primește de la cel, sau cei, aflați în planurile superioare.
 

 Noi simțim luptele și greutățile cu care mulți dintre voi se confruntă în planurile inferioare ale Pământului, pentru a identifica cele mai inalte tărâmuri, unele aflate chiar pe suprafața actuală a planetei. Din acest motiv, unii dintre voi dovedesc o anume instabilitate, căci ei se află încă în căutarea locului în care și-au lăsat amintiri. Mulți dintre voi participați, la nivel subconștient, la întâlniri unde învățați cum să acționați pentru a găsi ceea ce căutați.

Noi vă ajutăm în special pentru a crea o punte de legătură între tărâmurile superioare și inferioare. Voi, dragi suflete frumoase care v-ați încarnat pe suprafața Pământului, sunteți convocați a ne întâlni în tărâmurile superioare ale planetei pentru a stabili o punte de legătură între tărâmurile superioare și inferioare ale sistemului planetar, prin furnizarea energiilor care se degajă acum, și pe care noi le observăm și le admirăm, din ființa voastră totală.

În fiecare noapte de pe Pământ, noi asistăm la minunatele efluvii de lumină pe care le degajă sufletele voastre care-și lasă trupurile să se odihnească și vin în planul astral pentru a se îmbăia cu lumina divină și a se curăța de mâzga planului material depusă peste zi. Constatăm cu bucurie că trupurile voastre sosesc din ce în ce mai purificate și că este o mare deosebire între starea de încărcare cu care veneau cu ceva timp în urmă, față de ușoarele ”depuneri” cu care vin acum. 
Este interesant cum, din cauza fusului orar diferit, sufletele găsesc perioade când se reunesc, ”prin aranjamente ” locale cu corpurile lor fizice, care le permit aceste întâlniri colective.

Dragilor, sunteți cu toții iubiți de noi și de Divinitate iar energiile pe care vi le-am trimis și continuăm să vi le trimitem, vă ajută să progresați exponențial, spre marea noastră încântare și deplina voastră transformare. Câmpurile voastre aurice s-au modificat substanțial și în ele se regăsește și contribuția ființelor din planurile superioare, printre care avem satisfacția să ne enumerăm și noi, Hathorii, aflați în planul solar astral al Pământului.


SURSA: WesAnnac.com; Aquarius Channelings.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.