marți, 24 aprilie 2012

Sufletul

SUFLETUL

 Sufletul omului este creat de Dumnezeu in al Saptelea Cer care se mai numeste si "Araboth" (in Zohar se explica faptul ca Araboth inseamna "amestecuri" pentru ca "este compus din foc si apa"). In Kabala poti gasi multe detalii referitoare la Imparatia Cereasca. In Araboth locuiesc sufletele profetilor, ale dreptilor, alaturi de Mesia. Tot aici gasim Tronul lui Dumnezeu si serafimii. In Araboth ajung si sufletele care nu mai au nevoie sa se incarneze. Inchipuiti-va acest taram ca un ocean, o mare "existentiala" luminata de "Soarele" Divin. Fiecare val sau unda este un suflet, o vibratie subtila "luminata de o scanteie spirituala". Scanteia Divina va ramane in permanenta aici in Araboth in timp ce extensia sa se va manifesta pe parcursul calatoriei sufletului sau catre perfectiune. Aici toate picaturile, undele, formeaza un Tot. Sufletele "celor drepti" sunt superioare ingerilor si duhurilor. 
Sufletul omului este singura Creatie care sintetizeaza toate esentele lui Dumnezeu, esentele divine, sefirotice. Dupa ce au cunoscut acea stare beatifica si "unitiva" din Araboth, sufletele trebuie sa coboare in zonele "inferioare" pentru a-si indeplini menirea, urmand ca intr-un final sa se reintoarca si sa reintregeasca acest ocean Divin. Daca sufletele nu sunt suficient de pregatite sa se reintegreze in Divin, atunci sunt trimise in ceruri inferioare pentru a se desavarsi prin esentele sefirotice proprii acelui Cer sau se reincarneaza pentru a duce la bun sfarsit probleme nerezolvate. In perioadele dintre vietile pamantesti, deci in perioadele in care noi gandim ca oamenii respectivi sunt decedati, acele suflete pot sa salasluiasca in anumite Ceruri sau pot calatori pe langa Planete pentru a se amprenta cu specificul acelor Planete. Nu exista moarte decat la nivel de corp pamantesc. 


Unele suflete pot alege sa se incarneze pe anumite Planete pentru a se desavarsi prin anumite esente divine, insa Planeta Pamant este considerata o adevarata scoala in perfectionarea sufletului. Deja avem momente in viata in care ni se permite sa ne amintim fragmente din alte vieti ale noastre din trecut. Noi suntem pe Pamant ca sa invatam; avem dreptul sa facem niste alegeri si suportam consecintele alegerilor noastre. Inainte de a ne reincarna, noi decidem, impreuna cu niste Calauze Divine pe care le avem, ce vrem sa facem in aceasta viata; ce dorim sa reparam din trecut, ce vrem sa invatam ca sa evoluam spiritual. Si astfel incheiem un fel de contract cu Dumnezeu. 


Trasam liniile principale ale planului acestei vieti, decidem ce oameni vrem sa intalnim in momente importante ale vietii, prin ce situatii sa trecem pentru a evolua, ce parinti sa avem care sa ne ajute in ce avem de facut (parintii ne pot oferi experiente placute sau neplacute, in functie de lucruri pe care le avem de invatat) si in final, Dumnezeu ne da tot ce ne trebuie pentru a duce la capat ce ne-am propus: ingeri pazitori, ghizi spirituali, suport. Cand ne nastem insa, uitam tot. Si ne trezim pusi in fata a numeroase situatii, de multe ori neplacute, pe care, de altfel, ni le-am ales singuri inainte de a veni pe Pamant. Unii oameni intreaba: "de ce nu suntem ajutati sa ne amintim ce ne-am propus in aceasta viata?" Pentru ca daca ne-am aminti, nu am trece efectiv prin anumite lectii, nu ne-am mai putea concentra pe ele. Am fi distrasi de la procesul nostru de "invatare". Si asta s-ar intampla mai ales daca nu am ajunge la un nivel spiritual care sa ne permita sa apreciem informatiile pe care le-am primi din trecut.


 De aceea se si recomanda sa nu accesezi memoria sufletului tau din pura curiozitate, ci doar cand ai ajuns intr-un moment in care ai putea utiliza acea informatie intr-un mod responsabil, oricare ar fi scopul ei. Inainte sa te reincarnezi iti stabilesti daca vei avea acces intr-un anumit moment din viata ta la informatii legate de trecutul tau. Dar daca nu accesezi trecutul si nu esti neaparat un om "spiritual", nu inseamna ca nu poti sa iti atingi obiectivele pe care ti le-ai propus in aceasta viata. Oricum, cand pleci de pe Pamant ai acces natural la memoriile tale, ca sa poti constientiza ce ai invatat, altfel nu te-ar ajuta la nimic procesul de invatare. Iti amintesti cine esti tu de fapt, iti revine memoria tuturor vietilor tale, te analizezi cu bune si rele, compari ce ti-ai propus sa faci cu ce ai facut. Faci acest lucru impreuna cu calauzele tale divine. Judecata despre care se vorbeste este de fapt analiza pe care ti-o faci tu ca suflet si toate bunele si relele pe care le-ai facut in timpul vietii le simti cu o intensitate mult mai mare decat le-ai simti in timpul vietii pe Pamant. Atunci vezi cum ai folosit oportunitatile care ti s-au oferit in viata pentru a face ce ti-ai propus tu sau cum le-ai ratat prin liberul arbitru. 


Nu Dumnezeu ne judeca ci noi ne judecam singuri iar El ne da iertarea. Ne alina suferinta si ne ajuta sa continuam sa ne dezvoltam pentru a ajunge acolo Sus, langa El, in al saptelea Cer. Dar sa ne intoarcem la schita pe care o creionam inainte de a ne reincarna, pentru ca este important. Dupa cum precizam mai sus, noi ne propunem in linii mari ce vrem sa facem in aceasta viata iar detaliile le adaugam aici pe Pamant. E posibil sa nu facem tot ce ne-am propus sau din contra, chiar sa depasim ce ne-am propus sa facem, inca din timpul vietii. In acest caz, daca am reusit sa atingem toate obiectivele fiind inca in trup, calauzele noastre activeaza niste schite de vieti pe care ar urma sa le avem si ne ajuta sa facem si din ele cate ceva in aceeasi viata. Atunci esti deja o persoana extrem de angajata pe procesul evolutiv care intelege ca viata pamanteasca reprezinta o scoala care te invata sa te apropii mai mult de Divinitate, purificandu-ti sufletul. Unii oameni se intreaba: "de unde stim daca suntem pe calea corecta? Cum ne putem da seama, fiind inca pe Pamant?". 


Cei care sunt pe directia corecta sau chiar si-au depasit ce si-au propus, au sentimentul ca viata lor se desfasoara "asa cum trebuie", pe cand ceilalti care s-au departat de la planul lor divin au sentimentul ca totul e scapat de sub control. Noi am avut de-a lungul vietilor noastre mai multe identitati ( am avut personalitati diferite, am avut niveluri diferite, am trait in medii diferite). In taramurile complexe pe care noi nu le putem percepe, aceste "identitati" sunt cumva active, in sensul ca unele probleme cauzate de ele pot fi rezolvate de noi in viata prezenta. Si in momentul in care noi rezolvam acele probleme in prezent, eliberam si acele identitati ale noastre care au fost cauza problemelor pe care am venit sa le rezolvam in prezent. Ele au intr-un fel nevoie de noi pentru ca singure nu au putut in vietile lor pe Pamant sa rezolve aceste probleme. 


Tu nu iti propui sa rezolvi intr-o singura viata toate problemele din trecut care te impiedica in evolutie, ci doar o parte din ele. Dar memoria colectiva a tuturor acestor identitati scoate in lumina cate o situatie prin care tu, trecand prin aceasta viata si rezolvand-o, eliberezi intr-un fel acea identitate care a determinat cauza unei probleme din prezent. "Evenimentele petrecute de-a lungul vietilor sunt ca o broderie" spunea Christopher Bache in cartea sa extraordinara "Reincarnarea si reteaua existentei". Privim o broderie complicata si vedem ca doua puncte de la suprafata ei care par a nu avea nicio legatura sunt prinse pe spate cu fire intre ele. Totul se intampla cu un motiv si exista o intreaga retea a existentelor noastre si intre multele suflete create de Dumnezeu. Spuneam ca noi stabilim si oamenii cu care ne vom intalni in viata pe care incepem sa o traim. Dar stabilim acest lucru impreuna cu calauzele noastre si cu sufletele acelor oameni. Vorbim despre oameni care au o anumita importanta in viata noastra. Si trebuie sa tinem cont ca actiunile noastre pe pamant afecteaza si vietile altor oameni. 


De aceea este bine sa fim responsabili fata de gandurile noastre, de judecatile noastre si de actiunile pe care le facem si care pot avea impact asupra altora.Am incercat sa ating doar cateva aspecte legate de suflet, pentru ca acest subiect este extrem de complex si oricum noi oamenii stim inca extrem de putine lucruri referitoare la el. Insa atunci cand patrunzi in alte taramuri, comunici cu entitati evoluate spiritual prin simturile extrasenzoriale pe care le poti dezvolta si poti ajunge si la Adevarul din sufletul tau. Atunci intelegi ca tot ce se intampla in viata ta are un scop, ca lucrurile pe care le poti afla despre tine sau despre altii sunt de fapt etape din planul stabilit de fiecare, in linii mari, inainte de a veni pe Pamant; ca anumite "calauze" te pot ajuta direct sau indirect sa stai pe directia pe care ti-ai propus-o, depinzand doar de tine, in calitate de suflet intrupat aflat intr-o materie densa, sa alegi sa urmezi ce primesti sau nu si, in functie de aceasta alegere, sa iti determini o parte din viitorul acestei vieti si al altor vieti urmatoare. 


Multi oameni vin sa intrebe ce si-au propus sa invete in aceasta viata, ce si-au propus sa faca sau sa repare, care este scopul acestei vieti pe care o au ei in prezent. Este bine sa stii ca sunt unele informatii la care nu poti avea acces pentru ca nu te ajuta cu nimic si, de obicei, ti se aduc in lumina doar situatii care sunt strict legate de situatia ta prezenta. Poate ati auzit de Memoria Akasha, o structura vie, in continua schimbare, care contine toata memoria Universului, inclusiv pe cea a sufletului tau. Practic atunci cand se acceseaza memoria sufletului tau se lucreaza cu Memoria Akasha. Exista Lorzii Akasha care te urmaresc pe parcursul vietii tale si atunci cand este momentul si daca este momentul iti permit accesul la Sufletul tau. Ei au grija sa accesezi doar informatiile de care ai nevoie, respectand Legile Akashice care sunt extrem de stricte. 


Mai este bine de stiut ca exista entitati spirituale elevate care nu mai au nevoie sa se intrupeze si care decid sa o faca pentru a ajuta intr-un mod mai direct anumiti oameni de pe Pamant sau omenirea in general, asa cum exista si Ingeri sau unele Spirite ale Naturii care se intrupeaza in acelasi scop. Unele sunt constiente de scopul precis pentru care au venit, altele mai putin sau afla pe parcursul vietii, insa manifesta foarte puternic in timpul vietii caracteristicile pe care le au in Realitatea lor Divina.


http://www.angelicsign.com

miercuri, 18 aprilie 2012

Al saptelea simt


Al șaptelea simț


Din copilărie, suntem învăţaţi că organismul uman are cinci simţuri. Cu siguranță le putem recita pe toate: vederea, auzul, pipăitul, gustul, și mirosul. Această listă a rămas neschimbată de pe vremea lui Aristotel. Pentru majoritatea oamenilor, un "al șaselea simț" se referă fie la unul din afara domeniului ştiinţific, fie la unul pe care pur şi simplu majoritatea oamenilor nu îl au.

Cu toate acestea, dacă întrebăm un neurolog câte simțuri are corpul uman, s-ar putea să obținem un răspuns surprinzător. Mulți identifică nouă sau mai multe – unii dintre ei enumerând până la douăzeci și unu de simțuri.
Prima categorie de simțuri este cea a simțurilor „speciale”, inclusiv cele familiare precum văzul, auzul, gustul, și mirosul. Cea de a doua categorie este alcătuită din simțurile somatice, pe care le grupăm de obicei în categoria simțului tactil – incluzând felul în care percepem presiunea, căldura și durerea. Cea de a treia categorie, însă, nu este nici pe de parte atât de binecunoscută. Acestea sunt simțurile interoceptive – care corespund informațiilor ce își au originea chiar în corp.
Este destul de evident ce se întâmplă cu o persoană căreia...

continuare:

marți, 17 aprilie 2012

Pădure străveche conservată în cenușă


Pădure străveche conservată în cenușăAcum aproximativ 298 milioane de ani, cenușa vulcanică a îngropat o pădure mlăștinoasă, conservând o mulțime de detalii ale florei din regiune. Oamenii de știință au descoperit plantele fosilizate în nordul Chinei de astăzi.

Jun Wang de la Academia Chineză de Științe din Nanjing, Hermann Pfefferkorn de la Universitatea Pensylvania din Philadeplhia și echipa lor au reconstituit străvechiul ecosistem, analizând poziționarea fiecarei plante din trei locații (viziunea în imagini a unui artist) ce acoperă o suprafață combinată de mai mult de 1000 de metri pătrați.

Pe lângă etalarea unui vast coronament de ferigi arborescente scunde, pădurea de turbă conținea copaci ce arătau ca niște pămătufuri de praf ...


joi, 12 aprilie 2012

Turnul lui Tesla - free energy


Turnul lui Tesla


În 1905, o echipă de muncitori în construcții dintr-un sătuc din Shoreham, New York, au lucrat la ridicarea unei structuri cu adevărat extraordinare. În decursul mai multor ani, bărbații au reușit să monteze cadrul și instalația electrică a Turnului Wardenclyffem, înalt de 57 de metri, în ciuda unor derapaje bugetare severe și a câtorva dificultăți tehnice.

Proiectul a fost supravegheat de către creatorul său, excentricul dar ingeniosul inventator Nikola Tesla (10 iulie 1856 – 7 ianuarie 1943). În vârful turnului său a fost așezată o cupolă de cincizeci și cinci de tone din metale conductoare, iar sub ea se întindea un sistem de fixare din fier care pătrundea mai mult de 300 de metrii in scoarța Pământului. ”În acest sistem pe care l-am inventat, este necesar ca mașina să fie bine prinsă în pământ”, a explicat el ”altfel nu poate zgudui pământul. Trebuie să fie prinsă bine ... pentru ca acest glob să să vibreze.” Deși departe de a 
fi terminat, se zvonea că a fost testat de mai multe ori, rezultatele spectaculoase satisfăcând mulțimea.

Scopul final al acestei structuri unice era acela de a schimba lumea pentru totdeauna. Invențiile lui Tesla schimbaseră deja lumea în mai multe rânduri, și în special atunci când a dezvoltat actuala tehnologie a curentului alternativ. De asemenea, el a devenit faimos pentru victoria sa asupra lui Thomas Edison în mult mediatizatul „război al curenților”, dovedind că utilizarea curentului alternativ descoperit de el era mult mai practică și mai sigură decât cea a curentului continuu susținută de Edison.

Curând tehnologia sa a dominat infrastructura electrică aflată în curs de dezvoltare în intreaga lume și până în anul 1900 a ajuns să fie considerat de mulți cel mai mare inginer electrician al Americii. Această reputație i-a fost întărită și de celelalte inovații majore ale sale, inclusiv de bobina, emițătorul radio și lămpile sale fluorescente. 

În 1891, Nikola Tesla a ținut o prelegere în fața membrilor Institutului American de Inginerie Electrică din New York, unde a făcut o demonstrație uimitoare. A ținut în fiecare mână câte un tub cu descărcare în gaz, o versiune timpurie a becului fluorescent modern, care deși ...În esență,...

citeste mai mult: www.freelearnalanguage.blogspot.com

multumim pentru traducere

duminică, 8 aprilie 2012

MESAJ DE LA PLEIADIENI


MESAJ DE LA PLEIADIENI


(29 feb.2012; channeled by Hannah Beaconsfield)

Hannah
Atingerea anului 2012 este un punct de putere pentru conștiința de masă a umanității voastre. Această perioadă a fost prevăzută prin revelație încă din antichitate și încă de atunci s-a înțeles că va fi vorba de o înălțare într-o dimensiune superioară.
 
Mijloacele voastre actuale de comunicare au permis reamintirea și răspândirea acestor previziuni pe o zonă largă a planetei. Energiile acumulate pe Pământ au permis creșterea nivelului de înțelegere a multor ființe umane, ființe care au cunoscut creșteri importante ale frecvenței lor de vibrație.
Trezirea unor noi conștiițe este un fapt evident, și s-a produs nu numai la nivel de individ dar și la al unor colectivități, al unor instituții, culte religioase, sau grupuri cu un anume specific.
Într-o destul de scurtă perioadă de timp au avut loc profunde schimbări în credința oamenilor, a setului de valori, a plasării omenirii într-un conext mai larg, universal. 
Omul își pune în prezent mult mai multe întrebări decât altădată căci setea lui de cunoaștere a crescut enorm.Impactul inițial al energiilor schimbării a fost destul de derutant pentru mulți dintre voi, dar pentru alții a întrat fără a fi observat, dat fiind faptul că nu toți au asimilat (ancorat) aceste energii noi.
În faza următoare a transformării, va deveni evidentă procesarea și integrarea acestor schimbări care vor avea loc la nivel de colectivitate și de individ. Ele se referă la pace, iubire, armonie, echilibru, nediscriminare, lipsa bolilor, a sărăcie și violenței. 
Dacă veți face recurs la istorie, mai ales la ceea ce conține anecdotica ei, veți vedea că multe au fost încercările unor grupuri sau indivizi, care se ridicau deasupra conștiinței epocii lor, pentru a impulsiona înaintarea societății umane dincolo de condiția ei de moment.  
Acele entități evoluate erau semințe stelare trimise pentru a împinge societatea umană înainte și a o scoate din tendința de a se autobloca.Perioade precum cele ale Egiptului antic, Epocii de aur a Greciei, Renașterii, Epocii Iluminismului etc. au fost repere, jaloane, ale evoluției umane plantate de civilizațiile înaintate ale universului. 

Niciuna dintre aceste încercări nu a fost zadarnică; fiecare a însemnat un pas înainte, sau măcar marcajul pe unde urma ca omenirea să pășească. Fără acea istorie, uneori poticnită, nu ați fi ajuns la această perioadă a transformărilor rapide și lansării spre dimensiunile superioare.

Suntem conştienţi de faptul că aveţi unele neînţelegeri cu privire la semnificația clară a numerotării densităților (dimensiunilor) în contextul ascensionării voastre. Din punctul nostru de vedereaceastă numerotare satisface doar cerințele modelului liniar de înțelegere.
Când este privită dintr-un punct de vedere mai înaltnumerotarea aceasta se referă la un element multidimensional integrat veșniciei, timpului care nu există decât la momentul perpetuu de ACUM. 
Pentru o înțelegere cât mai clară, vom păstra modul vostru de raportare la nivelul dimensiunilor.
Dimensiunea 4D, noi o vedem plasată în planul astral sau eteric care înconjoară sistemul vostru planetarnivel la care urca sufletele după moartea corpului fizic (Nota C.M.: se referă la NIRVANA). Când sufletul eliberat din corpul fizic, ajunge în acest plan, multe dintre restricțiile la care fusese supus pe Pământ, dispar. Acest nivel, 4D, este considerat unul de tranziție, în care sufletele nu-și vor lua o rezidență permanentă. După o anume perioadă, sufletul va reveni într-o nouă viață pe Pământ sau pe o altă planetă de aceeași densitate ca Pământul sau diferită (Nota C.M.: în funcție de nivelul său de evoluție sau de programul pe care și-l elaborează înainte de a plonja într-o nouă viață). 
Trebuie spus că, la început, o anumită perioadă de timp, sufletul va avea comportamente similare celor de pe Pământ, impresia inițială fiind de continuare a existenței anterioare, poate cu sentimentul că sunteți plecați într-o deplasare.
Acest nivel, 4D, este acum mult mai accesibil percepţiilor și conștienței sufletelor venite de pe Pământ. Tărâmul este cunoscut de foarte mult timp civilizației umane și a fost creat de Dumnezeu pentru a primi temporar toate sufletele care își părăsesc, la un moment dat, trupul fizic. O parte a lui, cea mai frumoasă și mai îmbietoare este numită de voi Rai, iar cea mai de temut, Iad. (Nota C.M.: acum se cunoaște că este vorba de unul și același tărâm, NIRVANA, dar aflat pe mai multe nivele de frecvență și lumină)    
Energiile din 2012 sunt activate şi radiază nivelul de conștientizare în vederea ascensiunii. Va exista o perioadă de trecere de la 3D la 4D în care caracteristici ale celor două dimensiuni se vor mai putea încă întâlni simultan. Va fi ca o suprapunere a două imagini identice dar din care va rezulta ceva modificat semnificativ.
Vor fi persoane care "ştiu" și persoane care vor dori să afle. Prima categorie va trebui să-și împărtășească cunoașterea și celor care vor să afle, pentru a putea atinge nivelul de conștientizare care să le permită să-și asume responsabilitatea pentru propria ascensiune.
Aspectul vostru 5D operează dintr-o perspectivă diferită a realității. Aceste aspecte se corelează cu alte elemente care acționează sinergic pentru stabilizarea tuturor elementelor și realităților care compun dimensiunea 5D.
Vă încurajem să tindeți spre unificarea tuturor aspectelor legate de ascensiune, aspecte care pot, la un moment dat, să pară disparate. De exemplu, dacă sunteți un cadru medical și în timp ce consultați un pacient, începeți să vedeți în jurul lui sau a unui organ intern o structură energetică care-l înconjoară (aura), nu neglijați acest aspect și încercați să-l observați cu atenție. După un timp, acest element în plus apărut vă poate ajuta la punerea unui diagnostic mai corect și mai rapid.
Cei care veți începe să observați aurele ființelor animale și vegetale, vă sugerăm să încercați a le defini mai bine, a le studia chiar, preocuparea aceasta ajutându-vă să vă perfecționați tehnicile de observare și interpretare. Cu timpul, veți putea să înțelegeți multe din vizualizarea atentă a aurelor, în ceea ce privește starea de sănătate, nivelul de evoluție, caracterul și intențiile acelui subiect observat.

Unii dintre voi veți putea dezvolta tehnici legate de percepția, interpretrarea și explorarea câmpului bioenergetic al cuiva. Înțelegerea corectă și cât mai completă a spectrului de culori și structurii aurei, vă poate furniza un set de informații exacte și utile asupra stării de sănătate și caracterul unei persoane, dându-vă posibilitatea să fiți utili unor oameni cu care veniți în contact.
Lumea voastră trece printr-o transformare linămai degrabă decât un explozivă, în viitorul apropiat. Aceasta este intenţia actuală a Marelui TU(Nota C.M.: se referă la Ființa Totală, corpul cumulat, care se va regăsi la sfârșitul tranziției, în forma sa integral constituită din toate aspectele sufletului, lăsate în diferite locații pe perioada consumării tuturor vieților prin care a trecut fiecare entitate).  

Ne-am străduit să vă arătăm că omul cel nou se va integra noilor condiții de viață din Noua Eră, asigurându-și o existență mult mai plină de satisfacții, de împliniri, total diferită de ceea ce a trăit până acum.           
Noi suntem Pleiadienii.

SURSA: http://the2012scenario.com

vineri, 6 aprilie 2012

Mesaj de la Matei 1 aprilie 2012


Mesaj de la Matei 1 aprilie 2012


1 aprilie 2012 (ii multumim Alexandrei)
   Sunt Matei, cu salutari pline de iubire din partea tuturor sufletelor de pe aceasta statie. Efectele Luminii, aflate in permanenta crestere in lumea voastra, se extind mult mai amplu decat rasturnarile si tulburarile mediatizate, legate de coruptia din cadrul guvernelor nationale sau al marilor corporatii. Ele se manifesta si la nivelul comunitatilor – de la sate si pana la marile orase, pe tot cuprinsul planetei. Efectele merg dincolo de ajutorul direct sau banii acordati oamenilor aflati in nevoie, atat la nivel international, cat si local si voci tot mai numeroase se ridica in favoarea pacii, a protejarii vietii animalelor si a mediului inconjurator, precum si a altor masuri cu caracter pozitiv. De fiecare data cand se semneaza o petitie pentru o cauza generoasa, sau pentru a corecta o nedreptate, energia intentiei semnatarului se combina cu energia altor mii, poate milioane de oameni, care au semnat si ei pentru sustinerea cauzei respective – si acelasi lucru se intampla cu fiecare gand plin de iubire, cu fiecare sentiment de recunostiinta si de compasiune, cu fiecare dorinta pentru o lume mai buna.
Daca ati putea vedea stralucirea aceasta, asa cum o vedem noi, ati fi uluiti. Dar voi nu puteti vedea Lumina abundenta, ce provine de la nenumaratele surse de Lumina de pe planeta, sau care este trimisa catre Pamant, din lumi indepartate. In schimb, voi vedeti ca multi se afla inca in suferinta si auziti zanganitul armelor negustorilor razboiului, vedeti acte aleatorii de violenta si probleme economice zdrobitoare. Vedem si noi toate acestea si, in iubirea noastra neconditionata pentru toate sufletele, ne intristeaza peste masura prelungirea pana in acest moment, a tuturor acestor probleme. Intelegem totusi lucrurile, in contextul lor superior. Pe parcursul acestor ultime zile in care dualitatea se afla in scadere, oamenii se grabesc sa isi completeze experientele karmice, ale celei de-a treia dimensiuni si sa atinga echilibrul necesar evolutiei sufletului.
Acest echilibru NU include actiuni militare impotriva Iranului sau crearea unui nou camp de lupta, in oricare alta tara. Nu include distrugerea planetei, in asemenea masura incat fiintele extraterestre sa fie nevoite sa evacueze pe toata lumea, pentru ca la intoarcere sa locuiti in Pamantul Interior, deoarece suprafata Pamantului va fi de nelocuit. Extraterestrii nu se vor ocupa de relocarea oamenilor dintr-un loc in altul, pe planeta, pentru a le salva viata inainte de distrugerea masiva a Pamantului, deoarece aceasta distrugere nu va avea loc. Nici nu veti fi tradati de anumiti membri ai familiei noastre universale care, pozand in binefacatori, vor dori sa va inrobeasca. Nu vor exista lagare de detentie pline si nici nu vor fi validate legi noi sau propuneri de legi de rau augur. Nu va implini niciuna dintre posibilitatile sau cererile generatoare de frica, vehiculate in prezent. Toate articolele vechi sau noi legate de aceste teme continua sa apara si sa fie circulate de persoane care simt ca sunt responsabile sa-i alerteze pe ceilalti.
Da, am mai dat astfel de asigurari si in mesajele trecute si atunci, de ce o facem din nou? Deoarece chiar si in cei mai dedicati Lucratori intru Lumina apar semnale ale fricii ori de cate ori simt ca siguranta persoanelor dragi lor, ar putea fi pusa in pericol. Aceasta perceptie, impreuna cu situatiile dezgustatoare care afecteaza inca lumea voastra, conduc la aparitia unor sentimente de descurajare si nerabdare, in locul bucuriei pe care ne-am dori sa o simtiti necontenit in legatura cu instaurarea, peste cateva luni, a Epocii de Aur a Pamantului.
Suflete dragi, nici o clipa nu se pune problema sa va invinovatim pentru preocuparea normala pe care o aveti in legatura cu cei dragi voua – din contra! Noi si alte fiinte de Lumina, din intreg acest univers va pretuim cat se poate de mult. V-ati abordat durerea cu o tarie interioara de care nu ati stiut, pana cand ea nu a iesit la iveala si v-ati revenit din disperare; ati depasit greutatile, cu ingeniozitate si perseverenta, si impartindu-va resursele, i-ati ajutat pe cei mai putin norocosi. Dupa dezamagiri si caderi, nu ati renuntat la hotararea de a merge mai departe si, chiar daca tenacitatea celor intunecati a intarziat implementarea reformelor majore in intreaga lume, convingerea voastra ca rezultatele promise se vor materializa, a ramas de neclintit. Pe scurt, ati demonstrat cele mai minunate calitati ale omenirii, imbratisand realitatea ca sunteti cu mult mai mult decat aceasta „persoana” pe care o stiti. Am putea descrie asta, putin in gluma, ca o pe performanta acrobatica deosebita – ati reusit sa va pastrati un picior bine asezat pe pamant, in timp ce pe celalt l-ati aruncat in sus, dincolo de aceasta lume.
Acum, dupa o activitate sustinuta de indepartare fortata a numerosi indivizi, aflati in primele esaloane ale principalelor banci din lume si de inchidere a unor baze conspirative ale Iluminatior – se pare ca evolutia a stagnat. Nu este de loc asa, familie draga. Pasii care urmeaza arestarii bancherilor se desfasoara in continuare, in cadrul sistemelor voastre legale, asa ca aceasta problema este urmarita, in continuare, din punct de vedere legal si etic; alte arestari sunt iminente; tehnologia de la bordul navelor spatiale scoate din functiune focoasele nucleare si cei ramasi din randul Iluminatilor dau bir cu fugitii sau se imprastie speriati.
Sa va vorbim despre anumite incidente petrecute in ultimele saptamani, care au suscitat multa atentie pe plan international. In timp ce aceste evenimente sunt privite ca fiind tragedii, ceea ce chiar sunt pentru familiile afectate, ele, trebuie sa o spunem, s-au intamplat cu un scop mai inalt.
Impuscarea a sapte evrei, inclusiv copii, in Franta, de catre un tanar francez, a induiosat multe inimi din intreaga lume si constituie un exemplu foarte clar al modului in care prejudecatile religioase au condus la agonia si moartea a nenumarate suflete, pe parcursul istoriei voastre.
In Statele Unite, un adolescent de culoare a fost impuscat mortal de catre un om mai in varsta, de alta rasa. Nu noi suntem cei care putem spune daca prejudecata rasiala a fost factorul determinant atat in cazul criminalului, cat si in cazul politiei care nu l-a arestat pe acesta, dar moartea baiatului a adus in atentia lumii, raul inerent, omniprezent in „categorizarea rasiala”.
Acest incident a scos in evidenta si legea ”apararii teritoriului”, care ar putea sustine ca aceasta crima a fost legala si ca tragatorul nu poate fi facut vinovat. Aceasta controversa se adauga discutiilor legate de situatia celor eliberati din inchisoare, dupa ce a fost facuta dovada nevinovatiei lor si pentru care legea nu permite masuri compensatorii, aferente anilor de detentie pe nedrept. Aspectele legale ale ambelor situatii atrag atentia asupra faptului ca legile nedrepte si crude, oriunde ar fi ele in lume, trebuie abolite.
Un atac furibund al unui soldat al din armata SUA, s-a soldat cu moartea a 17 civili afgani, printre care, din nou, copii. Actiunea sergentului respectiv nu s-a bazat, in niciun caz, pe o reactie izolata la efectele psihologice ale razboiului – stresul de a cauza moartea sau de a-si vedea camarazii sau oameni in general, murind are efecte mult mai profunde. A ucide cu alt scop decat acela de a-ti apara viata ta si a celor dragi nu face parte din constructia omenirii. Din contra – fiecare suflet este alcatuit din Iubire-Lumina.
Uciderea trebuie gandita foarte bine – si asa a si fost. Cetatenii anumitor tari au fost conditionati de catre conducatorii lor sa priveasca razboiul ca reprezentand o datorie patriotica, de aparare a democratiei si a libertatii si aceasta orientare a fost sustinuta fara interupere, nu numai de catre mijloacele de comunicare si divertisment in masa, ci chiar si de jocurile copiilor. Unele segmente ale populatiei sunt invatate, inca din copilarie, ca au responsabilitatea de a razbuna masacrele si genocidul stramosilor lor, in unele tari copiii fiind chiar fortati sa devina soldati.
Soldatii trebuie sa faca abstractie de constitutia sufletului lor si sa isi suprime instictul de supravietuire, pentru a atinge modul de gandire care sa le permita sa iasa de buna voie pe campul de lupta, unde pot muri in timp ce iau vietile altora. In orice caz, psihicul nu poate reconcilia acest proces de ardere mentala, necesar pregatirii pentru lupta, cu felul innascut de a fi si, atunci cand trupele urmeaza ordinul de a-si omori „inamicii”, psihicul lor sufera prejudicii majore. O situatie atat de dramatica forteaza atentia internationala in directia efectelor imediate si remanente ale razboiului – efecte care s-au infiltrat in intreaga voastra societate.
Toti cei care au fost direct afectati de toate aceste evenimente pe care le-am mentionat, au fost de acord sa participe la ele, in acest mod. Asta nu inseamna ca, inainte de a se naste, au stiut cu totii, cu exactitate, cu ce aveau sa se confrunte si cand – dar fiecare dintre ei a ales sa fie un „agresor”, o „victima” sau un membru al familiei indurerate, cu scopul de a-si duce la implinire karma celei de-a treia densitati. Atunci cand vine vorba de obtinerea unor rezultate similare, contractele sufletului sunt flexibile in ceea ce priveste circumstantele si momentul evenimentelor si, in toate aceste cazuri, participantii au vrut sa-i arate lumii intregi, ororile razboiului, efectele tragice ale prejudecatilor rasiale, etnice sau religioase sau cruzimea legilor nedrepte. Multi, multi altii au ales acelasi gen de roluri, cu multe generatii inainte de aceste evenimente recente, dar, prin succesiunea la putere a intunecatilor, popoarele au fost constranse in continuare sa traiasca si sa moara in situatii nascute din intimidare si din ignoranta nascuta din minciuna.
Numai atunci cand constiinta colectiva reflecta dorinta intensa si hotararea unei civilizatii de a trai in unitate si armonie – si nu in diviziune si crima – poate acest deziderat sa prinda viata. Dupa ce intunecimea a patruns in acest univers si constiinta colectiva a unor civilizatii a coborat in spirala, doar printr-o succesiune de ere auto-distructive a mai putut lumea celei de-a treia densitati sa se elibereze din aceasta stagnare intunecoasa si sa porneasca pe calea unei vieti pline de pace si colaborare. Sunteti cu totii aici, pentru a ajuta la construirea acestei cai pe Pamant si pentru a asigura venirea unei noi ere diferite – Epoca de Aur.
Va vom vorbi, in continuare, despre o alta problema importanta, complet diferita: discutia dintre Obama, presedintele Statelor Unite si presedintele rus Medvedev, discutie care a devenit publica datorita faptului ca microfonul a ramas deschis. Nu exista accidente sau coincidente! Universul functioneaza intr-o miscare de perfecta sincronicitate, care continua sa deschida caile spre noi oportunitati – si aici este vorba despre o astfel de oportunitate. In timp ce analistii politici si membri partidului republican se bucura foarte mult de aceasta ocazie, intr-un sens negativ, acea scurta conversatie a oferit o imagine a discutiilor din spatele scenei, dintre doi sau mai multi conducatori ai lumii, care doresc sa isi conduca natiunile catre cooperare internationala si dezarmare nucleara. Atunci cand marea majoritate a unei civilizatii doreste pacea si nu razboiul, cu toate arsenale criminale ale acestuia, constiinta colectiva aduce aceasta dorinta la implinire.
In alt context international, unii dintre conducatorii vostri, impreuna cu membri inaltelor consilii universale, discuta despre modalitatile de a va aduce la cunostiinta prezenta altor civilizatii. Stim ca aceasta amanare este frustranta si la fel este si pentru membri familiei noastre, atat de pe planeta cat si din afara ei, care au asteptat ani la rand sa poata lucra deschis alaturi de voi. Dar ei stiu ca fiecare aspect trebuie planificat cu grija, astfel incat sa poata fi primiti si intampinati cu caldura si nu cu frica. Desi capacitatea Iluminatilor de a ameninta siguranta voastra si a fratilor vostri din spatiu a scazut mult, reactia publica la strainii care ar aparea dotati cu tehnologii uluitoare, ramane inca de analizat serios. Este esential ca acestia sa nu fie perceputi ca preiau conducerea, astfel incat masele sa se poata bucura de ajutorul lor, in loc sa intre in panica, din cauza invadatorilor din spatiu, cum sunt descrisi extraterestrii in filmele si jocurile promovate pana la saturatie. Va rugam sa tineti minte ca aveti o cunoastere si un discernamant pe care majoritatea celorllalti din lumea voastra nu le au.
Chiar si asa, trebuie sa vorbim despre anumite idei cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample la sfarsitul acestui an. In mesajele precedente, am spus ca nu vor exista diferente pronuntate intre ultimele zile ale lunii decembrie 2012 si primele zile ale lui ianuarie 2013. Cu toate acestea, unii cred ca instaurarea Epocii de Aur va aduce o schimbare brusca a constiintei de masa, in timp ce altii cred ca planeta isi va schimba, atunci, axa de rotatie.
Schimbarea constiintei a reprezentat un proces gradual, care a inceput cu aproximativ saptezeci de ani in urma, atunci cand Pamantul si-a inceput cursa ascensionala – claritatea a venit mai repede pentru unii, decat pentru altii si multi mai dormiteaza inca in inconstienta. Cat priveste planeta, ea a inceput sa se deplaseze treptat, pe parcursul procesului de inaltare, pentru a se indrepta si a-si recapata pozitia orbitala naturala. Pe parcursul mileniilor in care a fost impotmolita in profunzimile celei de-a treia densitati, planeta a slabit atat de mult, incat modelul sau orbital s-a destabilizat in mod serios si, fara afluxul considerabil de Lumina provenind de la sursele indepartate, ar fi zburat in spatiu, indreptandu-se spre o distrugere sigura.
In acest context, am dori sa corectam o alta neintelegere legata de ideea ca, inainte de inceputul Epocii de Aur, urmeaza sa petreceti trei zile in intuneric. Aceasta idee face parte dintr-o alta teorie, a centurii de fotoni, conform careia Pamantul va petrece trei zile in intuneric, in „zona de nul” de la marginea centurii. Teoria mai sustine si faptul ca Pamantul va intra el insusi in centura de fotoni si va continua apoi sa orbiteze in cadrul acesteia, pentru ca, mai tarziu, dupa cum sustine o alta teorie, sa iasa din aceasta centura. Numai deseurile cosmice intra in centura de fotoni, dupa ce devin lipsite de viata, ca urmare a apropierii de forta covarsitoare a giganticei centuri – forta care de altfel impiedica si iesirea oricarui corp, odata atras inauntru. Aceasta soarta nu reprezinta planul Gaiei, in ceea ce priveste corpul ei planetar!
Va rugam sa nu va asteptati ca la sfarsitul acestui an, sa puteti vedea toate minunile Epocii de Aur. Nu spunem ca eliminarea poluarii sau transformarea deserturilor in paradis, de exemplu, nu se pot intampla in cateva secunde. Ele pot fi cu adevarat gestionate, cat ai clipi din ochi, DACA aceasta credinta exista in constiinta voastra colectiva – dar ea nu este acolo si din acest motiv am spus ca acest gen de transformari vor avea loc treptat, dar cu o usurinta care va va uimi. Oricum, pe parcursul calatoriei voastre impreuna cu planeta Pamant, prin cea de-a patra densitate, catre destinatia ei din cea de-a cincea densitate, constiinta voastra va continua sa se extinda si va veti dezvolta capacitatea innascuta de a co-creea si de a inova orice va doriti cu putere si puteti vizualiza.
Asadar, la ce este rezonabil sa va asteptati la sfarsitul acestui an, atunci cand Pamantul lasa in urma ultimele ramificatii ale jaloanelor energetice, ale celei de-a treia densitati? Tot ceea ce a fost planificat cu intentie intunecata – de la violenta si coruptie aleatoare, la virusii dezvoltati in laboratoare si culturile satanice – va lua sfarsit. Conform legilor fizicii ce guverneaza viata in acest univers, vibratiile joase ale intunecimii nu pot intra pe nivelele de vibratie inalta, ale celei de-a patra densitati. Intrucat indivizii care refuza constant Lumina au celule pe baza de carbon, care nu pot supravietui in vibratiile inalte, ei vor muri si activitatile lor intunecate vor inceta.
Nu va fi niciun exod in masa, in luna decembrie. Unii membri ai taberei intunecate au murit deja si, in timpul ramas din acest an, restul intunecatilor vor pleca din aceleasi cauze normale care au determinat moartea si pana acum, fiind insotiti de sufletele care au ales din alte motive, sa nu mai stea pe planeta. Unii intunecati vor trai suficient pentru a putea fi judecati pentru actele lor criminale si da, daca o persoana a murit si a fost inlocuita de clone, legile se vor aplica pana la ultima clona, pentru ca scopul clonarii a fost continuarea activitatilor ilegale sau nedumnezeiesti, ale persoanei respective.
Cand vor veni acele vremuri, va indemnam sa nu dispretuiti persoanele, ci mai degraba actele lor indreptate impotriva omenirii, iar apoi eliberati aceasta emotie negativa si lasati-o sa plece. Ura, resentimentele si dorinta de razbunare fac echipa cu vibratiile joase, in timp ce iertarea este atat de plina de Lumina, incat cei care iarta, fac un salt in evolutia lor spirituala. Toata Lumina transmisa persoanelor care au devenit captive ale intunericului ii intareste pe cei mai slabi din familia noastra universala si asta le permite tuturor sufletelor sa se apropie mai mult de reintegrarea cu Dumnezeu.
Asadar, chiar daca nu intreaga glorie a Epocii de Aur a Pamantului se va manifesta in intregime, diferentele dintre ziua de azi si acele timpuri vor fi uluitoare. Lumea voastra se va afla in pace. Numai persoanele onorabile, capabile si constiente din punct de vedere spiritual vor avea pozitii in guverne, banci, corporatii, institutii de educatie si sanatate, media, producerea alimentelor – in toate domeniile care au impact asupra lumii voastre
Da, vor mai ramane multe de realizat. Dupa initierea reformelor, va incepe cu adevarat „curatenia”, ca sa o numim asa – si la fel vindecarea popoarelor de pe planeta. Vibratiile inalte care vor prevala – energia Iubirii-Lumina – vor readuce pacea inimii si a mintii, pentru toti cei ale caror vieti s-au aflat in situatii brutale. Tehnologiile dezvoltate de savantii vostri, dar monopolizate sau gresit folosite de catre Iluminati, vor fi aduse la lumina si, impreuna cu tehnologiile introduse de catre alte civilizatii, vor restaura Pamantul, aducandu-l la Sinele sau Pradisiac, original. Da, va fi un proces treptat, dar el se va desfasura intr-o perioada care va parea miraculos de scurta.
Datorita adevarurilor ascunse multa vreme si care vor iesi la Lumina, toata lumea care va trai in Epoca de Aur isi va cunoaste conexiunea inseparabila unul cu celalalt si cu Natura, cu Dumnezeu si cu toata viata din intreg acest univers. Stiind ca sufletele egoiste, care au cedat in fata intunericului, au generat si au perpetuat prejudecati etnice, religioase, rasiale, ideologice, culturale si legate de sex, toti ii vor trata pe ceilalti in Lumina constiintei superioare si a claritatii spirituale.
Preaiubite suflete, ramaneti statornice si rabdatoare la trecerea zilelor, pe parcursul pregatirilor ce se desfasoara in spatele usilor inchise. Cand usile se vor deschide – si se vor deschide curand – schimbarile benefice vor veni cu atata usurinta, incat niciun fel de cenzura nu le va mai putea ascunde vederii publice.
Fiinte de Lumina din intregul univers vor ridica imnuri de lauda, pe masura ce va apropiati de linia de final a acestei misiuni fara precedent, pe care v-ati asumat-o cu atata nerabdare si pe care, in continuum, ati dus-o deja la bun sfarsit.
IUBIRE si PACE
Suzanne Ward www.matthewbooks.com

miercuri, 4 aprilie 2012

Jennifer Hoffman 
 Energiile pe luna aprilie 
(ii multumim Alexandrei)    Incepand cu data de 23 ianuarie, ne-am aflat intr-o perioada intens retrograda – si asta a avut impact asupra fiecarui aspect al vietii noastre. Fie ca este un proiect, o relatie, o decizie de viata sau un rezultat care nu avea de gand sa mai apara – indiferent de importanta aspectului respectiv sau de cat de mult am incercat – aceasta perioada a adus stagnare intr-o mare parte din viata noastra.


 Ca o gura de aer proaspat, energia care a fost blocata timp de saptamani, a reinceput sa se miste si putem acum sa trecem la actiune. Dar, chiar daca avem suportul cosmic pentru a merge inainte, lucrurile nu se vor misca de la sine, pentru ca e nevoie sa ne stabilim un nou centru energetic si sa hotaram incotro vrem sa ne indreptam si ce anume mai luam cu noi. Energia lunii martie ne-a atras atentia asupra dezechilibrelor din realitatea noastra individuala si colectiva, facandu-ne atenti la ceea ce nu ne mai este de folos, la deciziile pe care le-am evitat, la lucrurile despre care speram ca se vor rezolva de la sine si la ceea ce suntem dispusi sa toleram.


Cu toate acestea, in oglinda cu efect de lupa, in care se pot transforma planetele retrograde, toate lucrurile par distorsionate – si astfel am vazut unde ne-am schimbat superficial, unde ne-am privat de propria bucurie, unde ne-am limitat miscarea, deoarece nu am ramas fermi in asumarea propriei puteri. A fost o perioada de evaluare, de trecere in revista, de stabilire a strategiilor si de purificare profunda. In aprilie putem trece la aplicare, putem trece la actiune. Nu am iesit insa cu totul din „desisul” retrograd, ca sa spunem asa. Pe masura ce inaintam in aceasta luna, care poarta atat de multe promisiuni si un potential deosebit, ni se cere sa ne facem un inventar al energiei, astfel incat sa putem sti in ce directie se indreapta ea si ce anume creaza. Noi cream intotdeauna – chiar daca, in mare parte, acest proces de creatie este inconstient. Unele dintre lucrurile scoase la iveala de energiile lunii martie s-ar putea sa se incadreze in categoria celor de care nu mai este nevoie sa ne ocupam si, in acest caz, nu mai este nevoie sa investim energie in lucruri care nu ne mai sunt utile.


Ce veti include la aceasta categorie, credinte limitative, gandirea obisnuita sau fricile? Energiile lunii aprilie au de-a face cu a trece la actiune in mod constient, deliberat si intentionat, in acele domenii legate de cele mai dragi vise si dorinte. Pe 6 aprilie va fi luna noua, pe 8/15 aprilie, Pastele; este o perioada a renasterii si innoirii, cu o luna plina deosebit de puternica pe 21 aprilie si soarele in Berbec, ceea ce reprezinta, de fapt, adevaratul inceput al noului an. Prin urmare, stabiliti-va ca hotarari pentru acest an nou, mentinerea echilibrului energetic si pastrarea concentrarii, centrarii si ancorarii in intentia pe care o aveti in viata. Ne aflam intr-o puternica perioada de materializare si acum, toate lucrurile se intampla instantaneu.


Fiti constienti de modul in care puterea voastra creativa lucreaza in viata voastra. Universul ne va sprijini in orice cream, asadar de ce nu am crea ceea ce ne place. La multi ani tovarasilor mei berbeci din aceasta luna! Sa aveti o luna minunata!