luni, 16 iunie 2014

Vorbind cu Dumnezeu


VORBIND CU DUMNEZEU VOL. I
de Alberto Bacoi

"Un Maestru adevărat nu te învaţă niciodată ce să gândeşti, ci te învaţă cum să gândeşti!"


„Vorbind cu Dumnezeu“ (Truth and Healing) conţine o serie de întrebări comune, adresate Creatorului Însuşi (direct şi Personal). Curajul dovedit de această călătorie spirituală inovatoare, fărâmă zidurile ori conceptele false, pe care omenirea şi le-a imaginat în ceea ce priveşte Caracterul Divin, sau modul în care Creatorul reacţionează sub formă de răspuns în faţa acţiunilor noastre. Prin aceste scrieri întenţionează să Îşi elibereze creaţia de sub falsele temeri şi concepte, create de ea însăşi – rădăcinile acestei societăţi perfide, care a fost construită pe crimă, minciună, neştiinţă şi rea voinţă. Astfel, Dumnezeu ne demonstrează încă o dată imuni-tatea liberului arbitru cu care ne-a înzestrat pe fiecare, intenţionând să ne ajute să ne recăpătăm încrederea în noi şi nu doar în noi, ci ne ajută să restaurăm încrederea în umanitate, ca „singură“ familie – o familie specială şi evolutivă în acest univers aglomerat, în interiorul căruia convieţuiesc şi alte miliarde de familii.
Prin răspunsurile şi explicaţiile conţinutului acestei cărţi, doreşte a ne elibera de sub robia pământească (programele de manipulare politico-religioase) a legilor smintite omeneşti, pe care cu toţii le-am creat, le-am re-creat şi revizuit de câteva mii de ani încoace, şi care au produs, treptat, această DEGRADARE progresivă (haosul planetar în care trăim astăzi). Adevărul Lui, această Colecţie de Cuvinte Vii, are rolul de a reglementa şi reconstrui spiritul moral al omului, entuziasmul şi bucuria de a trăi, transformate astăzi în haos şi în amărăciune. Dumnezeu nu emite judecăţi şi nici pedepse. El a numit această imagine, care I-a fost asociată, o pură blasfemie! Ci tot ceea ce ar dori să reţinem din acest mesaj este că iubirea stă de fiecare dată deasupra dreptăţii, deasupra a tot ceea ce concepem noi în prezent că este corect şi bun. Iubirea este Sursa tuturor lucrurilor, iar noi, devenind iubire, devenim Asemeni Sursei (Mamă/Tată), Ceea Ce cu toţii am fost creaţi să fim de fapt… Mă simt onorat să asist şi să vă îndrum spre instaurarea noului sistem de gândire şi înţelegere individuală, care se dezvoltă astăzi la scară globală şi să vă prezint noul concept al viziunii omului în relaţie cu tot Ceea Ce este.
„VCD” nu conţine doctrine religioase, ci este o carte umanistă, cu şi despre problemele noastre actuale. Cartea descrie omul aşa cum este el, o fiinţă liberă, minunată şi perfectă, indiferent ceea ce face! Nu există reguli sau porunci. Creatorul nu a creat niciodată aşa ceva. Ci există doar discernământ, înfiripat de El în inimile noastre de-a lungul timpului, alegeri însoţite de consecinţe sau beneficii şi încrederea de sine (puterea interioară), recunoaşterea omului ca fiinţă inteligentă şi independentă în univers. Nu există pedeapsă, judecată, vinovăţie sau răzbunare! Doar bucuria de a trăi, totdeauna pentru totdeauna!
Alberto Bacoi

http://vorbindcudumnezeu.wordpress.com/
Puteti citi gratuit aici, cu acordul autorului
http://www.scribd.com/doc/225601481/Vorbind-Cu-Dumnezeu-Truth-and-Healing


PS. Este o carte plina de invataturi, o carte care se transforma intr-un dialog intre cititor si Dumnezeu. Stim ca toti avem aceasta legatura eterna cu EL, iar atunci cand ne ratacim Dumnezeu ne trimite Mesagerii.
Recomand sa o cititi, desigur doar daca simtiti o atractie si o bucurie interioara. Va asigur ca va va tine atenti pe tot parcursul ei. Multumesc Alberto pentru ceea ce faci si pentru curajul tau.
E timpul sa ne trezim si sa nu mai orbecaim prin intuneric si sa ne taram pe jos, pentru ca suntem mai mult decat niste simpli oameni. Suntem co-creatori.Un comentariu:

  1. Cred ca am vorbit de multe ori cu Dumnezeu dar tot cred ca nu prea lam ascultat desi el mereu ma indemnat si ajutat.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.