marți, 16 septembrie 2014

Realitati

RealitatiDin momentul in care un suflet vine aici, aduce cu el o noua realitate, un nou univers, un nou creator intra in scena.

Exist un timp de acomodare si integrare in aceasta lume, la inceput este o realitate a sufletului pura, o pagina noua a vietii, o plansa de desen care urmeaza sa fie desenata.

Fiecare fiinta detine propria realitate, care uneori poate fi total diferita de ceea ce cunosti tu.
Credintele si experientele unui om sunt unice pentru fiecare in parte, iar prin constientizarea lor se materializeaza realitatea.

Atunci cand realitatea ta se apropie de frecventa realitatii mele, este foarte probabil sa ne intalnim, daca nu fizic atunci in constiinta comuna. Ca raspuns: acum citesti acest mesaj.

La un moment dat, numitorul comun al realitatilor se intersecteaza si creaza o realitate la o frecventa la acelasi nivel, o unime.

De acea atunci cand toti ne rugam sau meditam intr-un gand comun pur si simplu devenim UNUL, iar puterea de creare devine implicit mai puternica.
Asa putem vindeca si crea o lume asa cum ne dorim.

Un gand de iubire, de pace sau bucurie ne ridica vibratia si ne inalta pe frecvente si realitati mai inalte, unde vom armoniza si vom manifesta.

Suntem aici sa invatam si sa evoluam, sa ne bucuram de viata, sa transcendem raul cu binele si sa ne ajutam reciproc si neconditionat.

Sa ne bucuram de viata, de orice picatura a creatiei.
Sunt recunoscator.
Eu sunt tot ceea ce este.
L

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.