marți, 24 februarie 2015

Scopul vietii

Scopul vietii 


Sunt momente cand ne intrebam: oare de ce am ales sa venim aici? Ce este dualitatea? Cum are loc ascensiunea? Sunt pe calea cea buna?
In primul rand venirea noastra tine de alegerea facuta sus, am ales impreuna cu ghidul nostru ce avem de invatat si de reparat in aceasta viata ca prioritate, in al doilea rand pentru a aduna experientele unice de aici si pentru a darui mai departe invataturile noastre si sa fim alaturi de familia noastra de suflete.
Pamantul in aceasta dimensiune experimenteaza ca si noi legea dualitatii, unde exista polaritate.
Sunt legile specifice acestei dimensiuni dupa care functioneza.
Sufletul coboara in aceasta densitate si isi incepe calatoria vietii umane.
Pamantul 3D este unul, in acelasi timp exista si un Pamant 4D si unul 5D, ce le diferentiaza este vibratia constiintei si puterea iubirii neconditionate.
Cu cat urcam mai sus in vibratie si in constiinta si ne recunoastem originea Divina, ascendem mai sus.
Noi nu am venit aici sa schimbam Pamantul 3D in unul 5D sau sa schimbam legile dimensiunii, adica dualitatea, ci sa ne schimbam pe noi si sa urcam pe un plan superior.
Ascensiunea este o inaltare a constiintei, care tinde spre Centrul Marelui Creator,  sufletul incepe sa urce prin fiecare fapta si constientizare cu si in iubire, prin manifestarea ei.
Atunci cand incepem sa privim si sa constientizam dualitatea dintr-o perspectiva mai inalta, ca un intreg, putem spune ca am facut un prim pas spre urmatorul nivel.
Toate drumurile duc in acelasi loc, doar ca uneori alegem sa mai ocolim putin.
Toti suntem Unul.

Binecuvantari.

2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.