miercuri, 22 aprilie 2015

Recunostinta si Iubire

Recunostinta si Iubire 
Mama Pamant


Coborati din infinit in Dimensiunea materiala, ne-am avantat in experienta umana, alaturi de minunata Mama Pamant.
Cat timp suntem aici suntem una cu ea, suntem un intreg, o fiinta vie animata de iubire si energie.
Aceasta dimensiune nu este mai prejos decat alta, toate dimensiunile au nivelul lor de vibratie si traire. Una fara alta nu exista, sunt conectate si formeaza intregul Multivers.

Traim in Dimensiunea Iubirii si a experientei fizice materiale, in care emotiile si atmosfera ne poarta spre o lume in care suntem Co-creatori si direct implicati in Creatie.

Asa cum este Sus asa este si jos, difera doar perceptia si densitatea/vibratia. 
Aici traim totul la o scara mult mai sensibila si multiplicata, este locul in care am participat cu totii pentru a-i da viata.
Este miezul creatiei fizice, este opera de arta a Creatorului din care noi facem parte.Traim cu totii intr-o singura planeta dar cu o infinitate de perceptii-realitati. Toate se unesc si formeaza aceasta lume.

In inima Creatorul a pus scanteia Lui si ne-a daruit viata si ne poarta cu EL in fieacare clipa. Niciodata nu suntem in afara LUI.
Indiferent de religie sau forma, planeta sau tara, toti avem acelasi Creator.

Suntem iubire si lumina, suntem ceea ce vrem sa fim, suntem ce manifestam. 
Eu cred in mine, EU cred in tine. Nimeni si nimic nu ne poate dicta ce este mai bine pentru noi. Raspunsul este intotdeauna in INIMA.

Bucurati-va de aceasta minunata traire pamanteana, de frumusetea naturii, a iubirii si a cerului plin de stele, bucurati-va de aerul pe care il respirati si de pamantul pe care il calcati.
Suntem UNUL si suntem IUBIRE.
Va iubesc.


3 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.