luni, 14 martie 2016

Alegeri

AlegeriTraim intr-o lume in plina schimbare, o schimbare care a inceput o data cu primul suflu al Creatiei si care continua in infinit.
Acum aceasta schimbare pe care o vrem este defapt o alegere, in ce sens vrem sa fie aceasta? unde sa ajungem? ce sa facem?
Cu totii ne dorim o lume mai buna, in care sa nu existe granite, separare sau suferinta.
Cred ca inainte sa venim aici am ales, sa traim toate aceste experiente bune sau mai putin bune, dar care ne ajuta sa evoluam ca suflet dar si ca oameni.
Evolutia inseamna traire, nu putem sa trisam, este nevoie sa simtim toate emotiile si sentimentele vietii, din perspectiva umana.
Viata pe Pamant este o scoala, o scoala in care invatam sa fim OAMENI, acei oameni in care iubirea si bucuria, intelepciunea si caracterul ne defineste prin ceea ce facem si daruim.

Este timpul sa ne recunoastem adevarata valoare, Dumnezeu ne-a dat viata vesnica pentru ca noi sa ducem mai departe Lumina Lui.

Lumina sufletului care straluceste dincolo de orice limita, ne poarta mai departe si pastreaza in interior bogatia tuturor clipelor si trairilor umane dar si a celor ale spiritului.

Pamantul este o fiinta vie, ca si noi oamenii ea are nevoie de iubire si de afectiune, un gand sau o imbratisare poate face miracole.


Sufletele iubesc Mama Pamant si viata de om, dar vine un moment in care vom urca mai sus, spre un alt nivel, alta vibratie, alta stare de existenta.
Intotdeauna o parte din noi va ramane si aici, vom putea alege unde si cand, pentru ca in lumea spiritului timpul nu exista. 
Sa fim constienti clipa de clipa ca suntem mai mult decat simpli oameni, ca suntem mereu iubiti si ocrotiti.


Ceea ce nu se vede, se simte.
Suntem mai aproape de esenta noastra atata timp cat credem in ea si ii cerem ghidare.
Nimeni si nimic nu are dreptul sa intervina in alegerile noastre, fie ca ele sa fie facute cu inima si cat mai constient.

Te iubesc Doamne, 
te iubesc mama si tata 
te iubesc frate si sora
te iubesc viata
Sunt recunoscator


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.