sâmbătă, 30 ianuarie 2016

Aripi spre Cer

Aripi spre Cer
Calatoria sufletului

Incep fiecare zi cu un gand de recunostinta si iubire pentru Dumnezeu, pentru tine, pentru viata si tot ce inseamna ea.
Sunt mereu sustinut chiar si in cele mai grele clipe si vreau sa multumesc tuturor sufletelor acolo unde sunt si care fac parte din viata mea si nu numai.


Viata este o binecuvantare si tu faci parte din ea.
Multumesc ca existi.luni, 11 ianuarie 2016

Evolutie

Evolutie
Scopul vietiiViata incepe cu prima raza de lumina, o emotie puternica inunda spatiul si energia vibreaza si pune in miscare fiecare celula, un univers numit om.
Sufletului ii este necesara o perioada de timp sa se integreze si sa se echilibreze cu materia si asa devin una, incepand o noua viata, dintr-o noua perspectiva.
Asa cum Pamantul are un Soare interior asa si fiecare fiinta sau Planeta are o scanteie ce ii da viata si energie, un centru energetic ce se manifesta si se auto-creeaza.


Stim ca cea mai puternica energie creatoare este Iubirea, o legatura cu tot Universul ce transcende spatiul si timpul.
  
Exista o multime de mesaje, de informatii ce ne ajuta sa cunoastem mai mult, uneori sunt bune dar alteori mai putin bune.
Adevarul este cel care rezoneaza cu noi si il simtim in Inima sub forma de bucurie si inaltare.

Primim mesaje de la multe entitati, prin oameni, prin vise, uneori oamenii ajung sa se roage la maestri falsi sau zei inchipuiti. 
Dar defapt totul are un sens si un scop, pentru ca numai asa ajungem sa intelegem adevarul.
Descoperim ca cel mai important este Credinta in Dumnezeu, in noi insine, in Inima.
Dumnezeu ne vorbeste prin oameni, prin natura si prin tot ce ne inconjoara, pentru ca totul face parte din EL, nimic nu este in afara.

Dumnezeu vrea ca noi sa fim fericiti, suntem creati din Iubire si evolutia noastra este prin ceea ce daruim.
Suntem liberi sa facem alegeri dar in acelasi timp responsabili pentru ele, tot ce facem afecteaza Universul nostru.

Eu cred ca exista o multitudine de  civilizatii, avansate sau mai putin avansate ca noi. Suntem in locul potrivit scopului pe care l-am ales dar si pentru a fi impreuna cu familia de suflete.
Scopul vietii este sa traim in cel mai frumos mod posibil si sa ne redecoperim pe noi intr-o noua forma mai evoluata, pentru ca sufletul evolueza numai prin experiente traite.
Suntem in mijlocul schimbarii.
Inaltarea a inceput de ceva vreme si continua cu noi, multi am venit sa ajutam, chiar stiind ca nu va fi usor intr-o lume a dualitatii.


Dumnezeu ne Iubeste ! Dumnezeu ma iubeste ! Dumnezeu te iubeste !
Suntem egali in fata Lui, dar diferiti si asta este frumusetea.


BINECUVANTARI !
vineri, 1 ianuarie 2016

Unu

Unu
1.01.2016Vreau ca in aceasta zi sa imi exprim recunostinta si iubirea fata de Dumnezeu si toata Creatia, fata de voi si fata de mine.
Este un gand care a devenit o cale pentru mine, mai presus de toate, aceasta putere Divina ce ne poarta viata de viata.

Iti multumesc pentru fiecare clipa si te iubesc, acest gand pentru mine este bogatia si inaltare a sufletului.
Multumesc tuturor fiintelor de pe aceste Pamant si din lumea spiritului Acasa, multumesc familiei de suflete care ne ajuta clipa de clipa, si cand ma refer la familie, inseamna noi toti, UNU.

Suntem aici sa aducem echilibrul, precum in cer asa si pe Pamant.
Am cunoscut multi oameni care constientizeaza acest proces al schimbarii si al adevaratei noastre identitati Divine, suntem multi si imi da putere sa merg mai departe.

Cu totii participam la ridicarea vibratiei planetare, prin gandurile si faptele noastre sau doar prin simpla noastra prezenta inalta.
Toti suntem egali dar in acelasi timp diferiti, iubirea ne uneste si ne poarta pe calea inaltarii sufletesti.

La inceput toti avem nevoie de un imbold sau de un click al trezirii, cautam maestri, cautam carti si ne dorim initieri. Sunt primii pasi, procesul a inceput.
Incet incet realizam ca acest maestru este chiar interiorul nostru, apoi urmeaza o alta etapa prin care ne vom curata si vom ajuta la randul nostru pe altii care simt chemarea si au nevoie de ghidare.

Multumesc Divinitatii din tine.
Va iubesc!