vineri, 17 februarie 2017

Realitate

Realitate
asa cum o vad eu


Realitatea pe care o traim este momentul prezent, cel in care traim constient, cel in care suntem direct implicati si avem toata atentia in aceasta clipa.
Exista desigur o infinitate de realitati, dar EU traiesc in momentul ACUM, intr-o singura realitate cu o multitudine de posibilitati/ realitati.
Noi alegem realitatea pe care vrem sa o experimentam, si fiecare om-fiinta are realitatea lui unica pe care o alege la randul lui.

Din centrul fiintei se proiecteaza in univers tot ce ne dorim si vrem sa creem in aceasta realitate, ce vrem sa traim, ca oameni, o simpla gargarita sau ca un suflet fara limite.
Oricum ar fi este vointa noastra si nu exista greseli ci doar alegeri.

Fiinta - Eu sunt - este multidimensionala si poate accede intr-o infinitate de realitati, eu cred ca singura realitate vie in care traim constient este ACUM, celelalte realitati fiind optiunile pe care le alegem.
Dimensional suntem prezenti in toate planurile si nu suntem separati de partile noastre mai inalte, ele fiind un TOT unitar.
Prin gand si vointa putem schimba realitatile, banda de frecventa a lor in functie de ceea ce emitem si cerem universului.


Numai un gand inalt ne poate duce pe treptele cele mai inalte.
Inca o data: Prezentul este intersectia tuturor realitatilor si dimensiunilor, Esti tu, Eu sunt.Constienta Constiintei - constientizareIn momentul cand constientizez ca eu sunt Soarele, nimeni si nimic nu imi poate face rau, ma vindec si ma curat de orice nu imi este benefic, fiintei mele in toate planurile de existenta.
Imi cresc vibratia prin bucurie, iubire si compasiune. Si asa este!
Eu sunt un soare.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.