Dinamici Energetice

Dinamici Energetice -> Introducere
Energia


Folosim de multe ori cuvantul energie, dar, daca studiem cu atentie conceptul, vedem cat de greu este sa il definim. Ce este energia de fapt ? Folosim mai degraba definirea prin efecte si manifestare decat prin esenta. Cu toate acestea, pentru a putea naviga cu succes prin Viata Eterna, este necesar sa cunoastem si sa constientizam energia si dinamicile energetice. Asta atat pentru creatie dar si pentru protectie.


Tendinta constiintei de masa este sa reactioneze la evenimente mai degraba decat sa vada dinamicile energetice care reprezinta esenta evenimentelor... Precum navigatorii care tin cont numai de vant si de ceea ce vad prin ochean, fara a tine cont de curentii submarini. Se poate evolua si asa dar dureaza mai mult. Te lovesti repetat de stanci sau de alte corabii pana realizezi ca iti scapa ceva..


Exista si acei care sunt constienti de curentii energetici si ii folosesc, unii pentru binele tuturor, altii pentru scopuri intunecate, in folos propriu.
Explorarea dinamicilor energetice creeaza dificultati in alegerea cuvintelor, care sunt insuficiente pentru a defini o realitate mai mare. Cu toate acestea, cuvintele pot fi indicatori catre aspecte ale Sinelui care Stiu aceasta realitate extinsa. Haideti atunci sa privim pentru inceput energia ca si capacitate de a crea. Creatia are intotdeauna un aspect dinamic. Atunci cand o privim din punct de vedere static, vorbim mai degraba de potential inca nemanifestat.


Integrand cateva din legile hermetice, putem simplifica astfel:


Creatia este in Mintea lui Dumnezeu, manifestare a Gandului Divin. Asadar, Universul este Mental. Bun, dar pentru a exista, Creatia are nevoie si de Substanta Divina... Substanta Divina este Lumina.. Putem privi Lumina ca o Unda Divina care, informata de Gandul Divin, trece in, prin si dincolo de ea insasi, creand o Tapiserie Divina dinamica. Tot ce pare static in creatie il putem asemui undelor stationare. Nemiscarea este iluzorie, fiind datorata perceptiei. Holograma care ni se pare statica este de fapt rezultanta unor unde care numai statice nu sunt. Asadar, parafrazand una din legile hermetice, "Totul este in miscare".


Bun, dar Lumina are la cel mai inalt nivel o Sursa. Sursa Universala sau, cu alte cuvinte, Duhul Sfant. Gandul Divin moduleaza unda Luminii, implementand si codand in ea Legile Divine dupa care sunt create toate dimensiunile si universurile.
Sunetul il putem asemui Luminii in Lumina... Lumina Divina si Sunetul Divin sunt purtatoare ale capacitatii de creatie si deci, sunt cele care genereaza ceea ce numim energie. In cel mai inalt sens, exista numai Lumina, unda Divina. Atunci cand Lumina isi scade frecventa pe modelul dat de Gandului Divin, avem de-a face cu alte forme de energie.


Gandurile noastre creeaza holograme energetice, fie radiante fie directionate. Acestea sunt formele gand, care sunt de fapt lumina informata (modulata). Holograma forma gand devine prin preluarea de energie si constienta de la sursa (sufletul care o emite) o entitate electromagnetica in cea de a patra dimensiune, dimensiunea astrala. Atunci cand are suficienta energie, fie singura, fie prin atragerea altor forme gand asemanatoare prin rezonanta, determina activarea matricei materie/spatiu/timp, creand evenimente, cu alte cuvinte, manifestari in lumea fizica. Astfel, materia este energie condensata, de vibratie joasa.


Tot ceea ce este in planul fizic are energie subtila atasata. Exista energia subtila naturala, aferenta crearii si existentei obiectului, dar, se pot atasa si alte energii/forme gand respectivului obiect. In anumite domenii se foloseste pentru aceasta conceptul de lumina informata. Exista si o ramura a explorarii spirituale, numita inforenergetica, care studiaza si determina informatiile atasate fiintelor si obiectelor.


Sa mai dam un exemplu pentru a usura integerea: Avem o bucata de hartie, care este un mediu. Pe ea scriem cateva randuri, adica adaugam informatie. Informatia precum si mediul unde este stocata sun tot formate din Lumina, dar, au roluri diferite. Putem privi mediul, cel care sustine informatia ca pe un aspect feminin, iar informatia, cea care face mediul sa devina activ, ca pe un aspect masculin. Bun, dar dincolo de informatia scrisa pe hartie, exista si energia subtila atasata de autor, in mod natural, la crearea formei scrise. Pe langa energia naturala, mai sunt energii care sunt atasate de autor, determinate de intentiile acestuia, precum dorinta de a ajuta (sau de a face rau), cata inima pune, la ce nivel doreste sa transmita informatia (mental, mental si suflet). Si, mai exista ceva.. Se pot folosi tehnici pentru a atasa anumite energii (lumini informate) pentru diverse scopuri, cum ar fi: a atrage atentia cititorilor, a ii determina sa intreprinda anumite actiuni ce nu reies cu claritate din informatia cu pricina, implantarea de algoritmi (programe, forme gand) in subconstientul cititorului. O aplicatie practica este sa determini cat mai multa lume sa iti cumpere cartile sau sa vina la cursurile tale, prin energizarea site-ului Web sau al standului de carti. O alta aplicatie este ca cei care citesc sa primeasca Lumina si intelepciune. Depinde de intentiile autorului, dar, pot interveni si altii care sa adauge programe-forme gand.


Bineinteles ca cele de mai sus sunt valabile si pentru obiecte si fiinte. De aceea este necesar sa cunoastem dinamicile energetice pentru a recunoaste cand avem de a face cu ceva benefic, luminos, sau cand avem de a face cu ceva care incearca sa ne tina pe loc sau sa ne faca rau. In ceea ce ma priveste, la ceea ce cititi aici, in acest material, nu atasez decat energiile naturale care vin din pasiunea si inima pe care o pun in a revela cat mai mult din Adevarurile pe care ajung sa le inteleg. Pentru a fi sigur totusi ca cititorii nu vor lua cele scrise aici de a gata fara ia testa si cerceta la randul lor, adaug din cand in cand paragrafe precum cel de fata. Bun, haideti sa vedem cateva aplicatii si exemple ale celor de mai sus:


Materialele spirituale


Dupa ce citim un material spiritual, putem avea diverse senzatii... Exista materiale in care, daca le studiezi pe fragmente, gasesti numai lucruri benefice. Cu toate acestea, ramai la sfarsit cu o senzatie de neimplinire... Care pot fi motivele ? Ei bine, sunt multe posibilitati. Rezistenta interioara la informatiile din material, incompatibilitatea cu energia autorului.. Insa exista si alte posibilitati: chiar daca materialul pare a fi bun, energia atasata provenita de la autor sa fie numai de natura astrala (4D) sau poate avea atasate diverse forme gand nu tocmai benefice. Mai exista posibilitatea ca informatia sa fie destinata mai mult nivelului mental, ceea ce poate fi benefic, nici o problema, dar, este posibil sa avem nevoie de ceva mai mult timp sa integram cele spuse, trebuie sa o luam copacel copacel... Informatia integrata poate aduce ulterior noi deschideri si bucurii pentru suflet, ceea ce implica si inima.


Exista materiale spirituale care sunt foarte reduse ca si continut informational. O metafora, o pilda.. Dar au foarte multa energie a inimii atasata, ceea ce face sa primesti Lumina si sa te simti bine. Poate informatia in sine nu era cine stie ce, dar, pe moment ai primit Lumina. Apoi poti reveni la o stare "normala" sau, pot aparea fluxuri de evenimente care sa te duca si mai sus in Lumina.


Exista apoi si acele materiale pe care nici nu este nevoie sa le citesti ca te simti ori foarte bine, avandu-le prin preajma, ori foarte rau. Acestea au multa energie atasata, fie Luminoasa fie intunecata. Asadar, in esenta, exista multiple niveluri de energii atasate unui material : energia continutului, energia autorului, alte energii adaugate. Se spune in mediile specializate ca nu poti schimba energia continutului cartii. Probabil ca asa este dar nu se stie niciodata..


Fluxul Divin


Fiecare om are un flux energetic Divin, dat de Dumnezeu pentru a urma calea optima. Nu este vorba sa ne comportam ca niste "roboti sfinti". Dimpotriva, Fluxul Divin mareste gama de alegeri benefice pe care le putem face, avand bineinteles si anumiti parametri care tin de misiunea noastra spirituala. Daca iesim din acest flux energetic, toate incep sa mearga anapoda. Fie imediat, fie dupa un timp. Cream de exemplu un imperiu financiar si apoi vedem cum se destrama in fata ochilor nostri... Incepem sa avem probleme cu oamenii cu care interactionam, apar accidente dese si alte tipuri de incidente. Aceasta datorita "frecarii" energetice mari intre drumul pe care l-am ales si energiile din jur.


Evident, pot fi si anumite consecinte karmice, dar, trebuie tinut cont ca Dumnezeu nu tine neaparat sa invatam prin suferinta. Cu cat ne intelegem greselile si ne iertam, cu cat ne iarta si ceilalti (iertarea celor fata de care am gresit poate fi facilitata de ajutorul de Sus), cu atat consecintele karmice se rezolva cu mai putina suferinta, poate chiar fara suferinta, cu bucurie daca bagajul karmic nu este foarte incarcat. Karma nu este decat un dezechilibru energetic care cauta rezolutie.


Emisiunile spirituale televizate


Urmaream la un moment dat o emisiune spirituala (care este periodica). Era invitat un copil de 14-15 ani si, recunosc, m-am mirat initial. Apoi am vazut in acel suflet o mare Lumina si am simtit bucurie. Acel copil radia atata Lumina incat, chiar si realizatorul emisiunii s-a aflat de cateva ori in dificultate.


Intr-un alt moment, in aceeasi emisiune (in alt episod) era invitat un reprezentant al unei organizatii care este la vedere dar ale carei preocupari profunde sunt secrete. Energia degajata era atat de disonanta cu energiile mele, incat aproape ca am simti nevoia sa ies din camera. Bineinteles ca, la nivel fizic, cuvintele reprezentantului cu pricina erau politicoase si culte. La nivel astral insa..


.........


Ar fi multe de spus, ca de obicei. Am dorit prin aceasta introducere sa deschid unele cai si orizonturi de perceptie si cercetare pentru cei interesati. Va exista si partea a doua a acestei teme, in care doresc sa explorez dinamicile energetice interpersonale, a caror constientizare este foarte importanta, mai ales in aceste vremuri. Trebuie sa stim si sa simtim care relatii sunt benefice si care nu. Cand se transmite intuneric si cand lumina. Pentru ca, trebuie stiut, din momentul in care o forma gand negativa este eliberata in Univers, ea circula si circula fie pana se manifesta in plan fizic (in mod nu tocmai placut), fie pana cand este transmutata in lumina. Vorbim de universul planetar deoarece, datorita magnetismului terestru, formele gand raman in zona astrala a planetei, pana cand vine un nou ciclu planetar/galactic de reimprospatare.


In sensul cel mai inalt, Negativul si Pozitivul sunt iluzii ale lumilor dense. Cu toate acestea, ele se manifesta ca realitati in aceste lumi, oferindu-ne posibilitatea de a face alegeri. Putem face alegeri benefice pentru suflet si evolutia noastra sau... putem face alegeri mai putin benefice. Toate drumurile duc la Dumnezeu. Tot ceea ce variaza este timpul necesar sa ajungem la starea de Dumnezeu.


Dinamici Energetice -> Studiu
Cuvant inainte


Totul este energie ! Fie in forma potentiala, fie comprimata, fie intr-un proces dinamic. Atunci cand intelegem aceasta, avem noi unelte in creatia constienta a propriului destin si influentarea benefica a destinelor celor pe care ii intalnim.


Multi oameni isi traiesc viata reactionand mai degraba la evenimente decat prin a crea constient evenimente. Unii traiesc cu iluzia ca sunt creatori, dar, daca se uita mai atent la motivele lor, vor vedea ca reactioneaza de fapt la propriile temeri interioare, bine ascunse in adancurile subconstientului.


Pentru cresterea constientei celor care doresc sa evolueze spiritual, in acest mesaj vor fi detaliate cateva dinamici energetice mai importante, in cuvinte simple si pe intelesul tuturor. Desigur ca autorul nu are pretentia ca insemnarea de fata acopera toata gama dinamicilor energetice. Ar fi nevoie de multa "cerneala" virtuala pentru a concepe un asemenea material. Totusi, cine cauta gaseste. Piesele puzzle-ului cosmic se asambleaza usor usor si sufletele doritoare vor intelege poza mai mare ascunsa dupa imaginile iluzorii ale dimensiunii fizice.


Intelegerea este primul pas insa. Apoi, cunoasterea dinamicilor energetice trebuie folosita in scopul evolutiei personale, prin selectarea dinamicilor benefice de cele care nu mai servesc.. Apoi, folosirea constienta a dinamicilor benefice pentru cel mai inalt bine. In plus, trebuie inteles ca exista multe dinamici energetice care scapa constientei "normale" si care ne influenteaza semnificativ. Pot exista de exemplu schimburi energetice importante intre oameni care nu se cunosc dar trec unul pe langa celalalt... Asadar, cresterea constientei privind dinamicile energetice este de importanta majora pentru cei ce doresc sa evolueze spiritual.


Acest material este inspirat din invataturi spirituale diseminate catre umanitate.


Dinamici energetice


Exista in esenta trei stari corespunzatoare transferurilor energetice:


a) transmisie/creatie -> energia este radiata in exteriorul fiintei, interactionand cu alte fiinte in universul fizic si eteric (incluzand zonele emotionale, mentale, astrale si cauzale)


b) echilibrata -> atunci cand devenim constienti de energie in starea ei statica, fara a ne concentra in a o receptiona sau a transmite


c) receptie -> atunci cand preluam energie de la alte fiinte si din mediu si apoi o transformam conform starii constientei noastre. Energia originala nu va mai exista in acea forma dupa ce constiinta a actionat asupra ei


Si acum sa vedem procesele ce au loc in dinamicile energetice:


Transmutatia: are loc atunci cand este modificata fundamental secventa emanatiei energetice si tiparul ei geometric atunci cand intra in spatiul nostru, deci se modifica forma si structura energetica intr-un mod benefic. Este un proces pretentios, pentru cei care sunt mai avansati. Pentru cei care au inca un ego puternic, este un proces periculos.
Un suflet iluminat care doreste sa transmute o anumita energie, mai intai o primeste cumva in spatiul sau apoi ii schimba structura electromagnetica inainte de a o elibera. Un exemplu este de a primi furia unui alt suflet si a o transmuta in iubire si compasiune, apoi a o trimite inapoi catre acel suflet. Pentru aceasta se face conexiunea cu Supra Eu-l, aspectele fiintei din dimensiunile inalte. Sunt multi cei care cred ca transmuta energie cand de fapt se adancesc in negare, lucru foarte periculos deoarece creeaza karma. Asta deoarece fac "transmutarea" la nivel de ego..
Transductia: are loc atunci cand sunt marite sau micsorate frecventa si amplitudinea energiei, care este convertita in forme utilizabile in vindecare. Exemple de tehnici de vindecare ce folosesc transductia energiei sunt: Reiki, Reconectarea, EFT, bioenergetica, etc..
Transfigurarea: este importanta in procesul ascensiunii: se modifica forma si structura corpului fizic. Cea mai mare parte a transfigurarii energetice a fiintei umane in procesul ascensiunii este realizata de programul automat din ADN (Programul Maestru).


Resurectia: atunci (de exemplu) cand infuzam corpul fizic cu suficienta Lumina pentru a-l duce dincolo de entropie si a incepe procesul intineririi. Multa simbologie privind resurectia a venit din vremea lui Iisus. Iisus a resuscitat multe energii ale iubirii pe Pamant, dar, trebuie inteles ca el nu si-a resuscitat corpul fizic dupa crucificare ci a folosit un alt fel de corp (proiectie holografica din dimensiunile inalte).


Reflexia: are loc atunci cand (de exemplu), dam unui alt suflet ceva egal in valoare cu ceea ce am primit de la respectivul suflet ( a intoarce favoarea, a multumi). Alt exemplu concludent este atunci cand avem o problema de suflet de rezolvat (existenta in interiorul nostru) si alte suflete reflecta in mod repetitiv catre noi respectiva problema. Cand se intampla astfel de fenomene repetitive (neplacute), este important sa ne privim in Oglinda sufletului si sa vedem ce avem acolo de vindecat. (aici nu trebuie exagerat: nu orice eveniment neplacut este o reflexie !)


Refractia: are loc atunci cand, dupa ce am primit o anumita energie in spatiul nostru (atac, rejectie, critica..), o modificam oarecum inainte de a lasa energia sa mearga mai departe.


Deflexia: Atunci cand (de exemplu) lasam o critica sau o plangere care ne este adresata sa ricoseze si sa treaca de noi. Poate fi privita ca o reflexie dar fata de alta persoana decat cea care a transmis energia initiala catre noi. Persoana care deflecta pare uneori ne-afectata de energia initiala (de exemplu critica). Deflexia (reflexia catre altcineva) poate avea forme constructive sau distructive. Un exemplu este cineva care a avut o zi "proasta" si cand ajunge acasa deflecta energia negativa catre sot/sotie/ copil prin mijloace violente etc.. Aici este vorba si de absorbtie.


Difractie: atunci cand difuzam energia negativa si o lasam sa se disipe in mod ne-agresiv (de exemplu cand tratam cu umor si buna-vointa pe cineva venit chitit sa isi verse naduful)


Amplificare: atunci cand, dupa ce am primit o anumita energie, ne focalizam cu intentie asupra ei si o intarim.


Transparenta: atunci cand lasam energia care vine catre noi sa treaca prin noi (fie prin detasare-lipsa de rezonanta, fie prin diferenta mare de vibratie, etc..) Transparenta fata de drama: se petrece atunci cand ne detasam de ea.


Absorbtie: atunci cand primim energia in spatiul nostru. Un exemplu este atunci cand aparam pe cineva: absorbim noi energia in locul persoanei care era destinatarul. Sau atunci cand cautam compania Maestrilor, pentru ca radianta lor sa ne atinga si sa absorbim si noi (in mod pozitiv) energia radiata de aceste suflete iluminate.
Dragi cititori, sper ca acest mic glosar de termeni ce descriu dinamici energetice sa deschida noi orizonturi de perceptie. In fiecare zi se pot face exercitii "live" percepand energiile noastre si ale celor din jur, cum interactioneaza ele si ce rezultate produc. Studiul bioenergiei, Reiki-ului, radiesteziei poate fi foarte folositor pentru cei ce simt chemarea catre aceste domenii. Dar chiar si fara studii avansate, viata de zi cu zi ne da suficiente ocazii de a evolua si a percepe din ce in ce mai bine energiile si interactiunea lor, privind dincolo de constienta si perceptiile 3D care ne-au tinut in loc atata timp. Apoi, cunoscand curentii energetici, sufletele vor invata sa le foloseasca pe cele benefice pentru a naviga in directia aleasa de catre Sufletul lor (si nu de catre altcineva).
Dinamici Energetice 3
Introducere


Aceasta insemnare continua tema inceputa in precedentele mesaje privind dinamicile energetice.


http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home/invataturi-spirituale/011-dinamici-energetice-1


http://sites.google.com/site/iluziarealitatii/home/invataturi-spirituale/012-dinamici-energetice-2


Asa cum stim cei mai multi dintre noi, traim intr-un ocean de energii ai carui curenti determina manifestarea diverselor potentiale din holograma infinita a Creatiei, Omniversul. Tendinta omului ce se identifica cu planul fizic este de a vedea cauzalitati si efecte prin prisma mecanica mai degraba decat subtila. In acest fel, marea majoritate a oamenilor raman prizonierii unei inchisori care, desi are paznici, contine de asemenea si cheia eliberarii umanitatii.
Transferuri energetice
Relatiile dintre oameni si grupuri de oameni (suflete si complexe de suflete) sunt manifestate prin transferuri energetice, care activeaza diverse potentiale ale matricei planului fizic. Transferurile pot fi de mai multe feluri, dintre care mentionam aici transferul de ganduri (prin telepatie) si transferul sentimentelor/emotiilor (prin empatie).


In acest fel se explica cum uneori stim ce urmeaza sa ne spuna cineva sau cum uneori ne simtim intr-un anumit fel atunci cand preluam emotiile celor de langa noi. Transferam energie permanent, indiferent daca suntem constienti sau nu despre aceasta. Pentru a evolua spiritual in conditii optime, este necesar sa devenim constienti de aceste transferuri energetice, sa stim cand sa acceptam si cand sa respingem ceea ce se transfera catre noi.


Transferul energetic intre suflete conduce apoi la mai multe dinamici posibile, cum sunt adaugarea, modificarea, integrarea, rejectarea, deflectia, transmutarea sau invizibilitatea fata de energia respectiva. In insemnarile precedente pe tema dinamicilor energetice au fost discutate rejectarea, deflectarea, transmutarea si invizibilitatea fata de energia transferata. In aceste cazuri, energia trimisa catre un suflet nu a devenit parte integranta a matricei sale energetice.


In cazul proceselor de adaugare, modificare si integrare, energia trimisa catre un suflet (sau grup de suflete) devine parte integranta a matricei energetice a sufletului respectiv.


a) adaugarea energiei


Se petrece atunci cand acceptam energia transferata si o incorporam in campul nostru energetic. Acesta este cazul standard de preluare a energiilor altcuiva. De obicei creeaza stari de confuzie si ameteala cu exceptia cazului in care energia primita este compatibila in totalitate cu a noastra.


Avem de exemplu situatii in viata cand oamenii din jurul nostru nu sunt 100% asa cum ne-am dori (un sef autoritar, un sot/sotie ce doresc sa controleze, colegi sau vecini de factura foarte diferita) dar cu care trebuie sa ne interfatam cumva, ceea ce implica acceptarea unor energii nu tocmai conforme cu configuratia noastra energetica. Sa ii spunem armonizare. In aceste situatii, este bine sa ne reamintim invatatura care spune: " Fii in aceasta lume dar nu apartine ei". Cu alte cuvinte armonizarea este redusa la minimum necesar chestiunilor esentiale. Meditatiile si tehnicile de purificare periodice ajuta de asemenea foarte mult. Si nu in ultimul rand, trebuie sa privim si in interiorul nostru sa vedem ce mai e de vindecat pe acolo.
b) modificarea energiei


Daca avem suficienta constienta, putem modifica energia transmisa pentru a se imbina mai frumos cu matricea energetica personala. In cazul in care mai avem in suflet programe si conditionari negative, este posibil sa modificam energie pozitiva transmisa catre noi pentru a se conforma negativitatii din interior. Un exemplu ar fi atunci cand cineva doreste cu adevarat sa ne ajute, dar noi o luam drept critica si judecata.


Exista posibilitatea sa modificam energie negativa trimisa catre noi astfel incat sa o preluam fara a ne vatama. Multi dintre noi facem asta din cand in cand atunci cand preluam cate un pic din karma colectiva. Un exemplu ar fi atunci cand preluam o parte din furia cuiva si o plasam in aura noastra intr-un fel care sa nu ne produca vatamari.


In cazul lucram intr-o institutie cu sefi autoritari, putem modifica aceasta energie in asa fel incat sa ne faca mai puternici si mai calmi in fata lor. Atunci cand reusim sa vedem perfectiunea Divina si frumosul in orice situatie (vazand poza mai mare a lucrurilor), modificam energia negativa a situatiei intr-o energie mai armonioasa in aura noastra, cu potentialul de a modifica si starea de spirit a "agresorului" (nu este garantat ca se intampla asa si pentru agresorul energetic, depinde de liberul lui arbitru).


c) integrarea energiei


La un moment dat, devenim capabili sa integram energia transferata, cu sau fara a fi modificata, in matricea energetica a sufletului nostru. In aceasta situatie, energia integrata nu mai poate fi recunoscuta ca si energie straina in aura. Putem de exemplu sa adaugam energie transmisa de un alt suflet, sa o modificam si sa o integram in fiinta noastra intr-un mod care sa fie benefic atat pentru noi cat si pentru sufletul respectiv.


Fiinte de Lumina din planurile Celeste si Dumnezeiesti transfera energie si cunoastere catre cei ce sunt deschisi prin procesul integrarii. Procesul nu trebuie confundat cu dorinta de control sau spalare de creier. In aceste cazuri, cel care trimite energia incearca sa o forteze sa intre in matricea energetica a destinatarului, deseori cu scopul de a declansa un anumit raspuns sau reactie (seamana cumva cu reclamele din mass media ?). Intr-un transfer energetic iluminat, scopul este radianta de Lumina, Iubire si Compasiune, cu respectarea Liberului Arbitru.
Uneori, ne dam seama brusc ca avem cunoastere de care nu eram constienti inainte. Acesta este un posibil semn ca am integrat energie transmisa de ghizii nostri de Lumina (pachete energetice cu informatie). Desi in modul cel mai inalt, toata cunoasterea exista in inregistrarile Akasha din planurile cauzale, din perspectiva mintii, cunoasterea este dobandita prin contact telepatic cu fiinte din diferite planuri si dimensiuni (incluzand aspectele noastre superioare, cele denumite Supra Eu).


Daca intr-o anumita situatie ne punem intrebarea "Ce ar face Iisus in locul meu?", ne deschidem voluntar pentru a primi energia si intelepciunea lui Iisus. Daca suntem suficient de iluminati, putem aduce ceva din aceasta energie, modifica si integra ca si cum ar fi a noastra. Si, da.., exista potentialul sa ne comportam precum Iisus in situatii de viata.


In cazul transferului energetic, pot apare situatii de teama ca ne pierdem suveranitatea fiintei. Matricea energetica este parte din noi dar nu este Esenta noastra. Esenta ramane neschimbata indiferent de ce se intampla cu campul energetic. Problema apare cand ne identificam cu campul nostru energetic in loc de Spirit, ceea ce ne face sa ne blocam din cand in cand in diverse straturi energetice create de interactiuni cu diverse suflete din linia noastra temporala.


Putem desigur, prin libera alegere, sa cedam controlul mintii noastre altor suflete, constient sau inconstient. Cand ne simtim deconectati de la Sursa Divina, confuzi, ametiti, este un semn clar ca am preluat energie negativa de la alte suflete si ii permitem sa ne controleze mintea. Si atunci trebuie luate masurile necesare de constientizare, purificare si.. continuarea drumului spiritual.


Sper ca insemnarea de fata sa ne ajute pe toti sa devenim mai constienti de transferurile energetice si sa le folosim in mod benefic, atat pentru noi cat si pentru cei din jurul nostru.