Invataturi spiritualeAnatomia Sufletului: Extensii si Configuratii

Introducere

Planeta Pamant impreauna cu civilizatia umana se afla la un moment de rascruce al evolutiei, moment care poate fi privit in timp ca o bifurcare a cailor ce vor fi urmate. O parte dintre oameni vor continua pe Pamant, formand Comunitati de Lumina 4D, continuand roata reincarnarii pe o treapta superioara de evolutie. O parte foarte mica dintre oameni, dar mare raportata la evenimentele similare din istoria planetei, se va inscrie pe Calea Ascensiunii 5D in Corp Eteric Cristalin de Lumina, corp nemuritor. Pentru ambele grupuri, dar mai ales pentru ultimul, drumul sacru catre Lumina Nemuritoare este insotit de cerinte precise, ce se suprapun in cazul Ascensiunii peste nivelul vibratoriu necesar, atat la nivel de suflet cat si la nivel de trup fizic. Una dintre cele mai importante cerinte pentru Ascensiunea 5D, dincolo de nivelul vibratoriu minim, este integritatea sufletului. Sufletul uman, prima oara individualizat in 7D, s-a fragmentat in mod natural pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense. Pe langa aceasta fragmentare naturala, au existat insa multiple fragmentari datorate traumelor suferite in dimensiunile dense 3D, 4D (printre altele, scufundarea Atlantidei si Lemuriei). Pentru a avea nivelul energetic necesar inscrierii cu succes pe calea Ascensiunii, este important sa fie reintegrate cat mai multe fragmente pierdute prin Spatiu si Timp.

Pare un proces greu, dar nu este asa. O multime de ghizi asteapta sa fie chemati in meditatii pentru a ajuta reintegrarea. Pentru a putea medita in mod eficient pentru reintegrarea sufletului, este necesar sa participe toate corpurile, inclusiv cel Mental. Asadar, este importanta o intelegere a Genezei, Diviziunii si Fragmentarii Sufletului. O astfel de intelegere va putea deschide de asemenea unghiuri noi de perceptie asupra lui Iisus, asupra afirmatiei facute de Tobias (Crimson Circle) precum ca Iisus nu a fost un "souled being" (nu a fost o fiinta animata de un suflet, ci de ceva mai inalt). Ar putea fi intelese de asemenea si afirmatiile mai multor oameni (exceptand impostorii) cum ca sunt reincarnarea lui Iisus. Aceasta intelegere va fi cuprinsa in mai multe mesaje din seria Anatomia Sufletului.

Extensii ale lui Dumnezeu

Dumnezeu a creat sufletele individuale ca Extensii ale Sale in interiorul Creatiei. Exista multiple niveluri (densitati) ale fiecarui suflet individual. Nivelul 12D este direct conectat la Dumnezeu si poate fi privit ca o sfera ce inconjoara Punctul Central Universal, Omniscient si Omniprezent al Creatorului.

Nivelul 11 poate fi privit ca un invelis ceva mai dens, ce inconjoara Sfera de Lumina Primordiala. Din acest moment putem face analogia cu crengile unui copac, Copacul Vietii.

Din Organismul 12D-11D ilustrat mai sus, ia nastere nivelul 10D, ce poate fi privit ca radacina si trunchiul unui copac in Padurea Vietii.. Nivelul 9D reprezinta crengi mai groase crescute pe Copacul Vietii. Acest nivel este deseori numit in filozofiile noastre Monada sau Avatar. Noi il vom numi Suprasuflet Maestru, care este Suprasufletul Suprasufletului. Nivelul 8D este reprezentat de crengile mai subtiri ce iau nastere din nivelul 9D al Copacului Vietii, si poarta denumirea de Supra Suflet.


Nivelul 7D poate fi asemuit cu Frunzele si Florile Vietii care iau nastere din Suprasuflet si reprezinta Sufletele individuale. Frunzele si Florile au fibre, stamine, pistil ce pot fi asemuite cu aspectele sufletului ce traiesc experienta Lumilor Dense.

Configuratii

Fiecare dintre aspectele sufletului din densitatile 1D-6D creaza o forma care sa permita sufletului sa traiasca experienta acelui nivel de densitate. Astfel, molecula ADN este densificata printr-o forma de nastere, desi, in 5D si 6D nu exista nastere asa cum este inteles acest proces in societatea umana. In 4D, nasterea este aproape similara cu ceea ce se intampla in 3D.

Densificarea Sufletului poate avea loc prin Fragmentare sau Diviziune, in functie de Configuratia sufletului respectiv. Diviziunea are loc atunci cand un Suflet ia nastere dintr-un Suprasuflet. Aceasta se poate intampla la diverse niveluri, dar cel mai uzual este atunci cand un Suprasuflet 8D trimite aspecte ale sale in dimensiunile dense, divizandu-se pentru formarea de Suflete 7D.


Un Suprasuflet 8D da in mod normal nastere la 12 Suflete individuale 7D. Exista exceptii in acest univers si in altele. Unele Suprasuflete se divid in 6,4,3 sau 2, dar, cel mai comun este 12 Suflete, care sunt conectate permanent la Suprasuflet si, desigur, la Dumnezeu. Fiecare din cele 12 diviziuni este o entitate completa si suverana, precum celulele care se divid dand nastere la alte celule complete si functionale.

In mod obisnuit, Sufletele sunt nascute din Dumnezeu in mai multe contingente. In Creatia timpurie, unele constiinte au venit in individualitate in 12D, dar, cele mai multe in 7D. Procesul diviziunii si ramificarii de la nivelul 12D la 7D s-a petrecut aproape instantaneu, deci, se poate spune ca sufletele s-au nascut in 7D direct din Dumnezeu. Dupa ce Sufletele se inalta prin Ascensiune inapoi in 7D (trecand prin 4,5,6 D), incep o noua spirala evolutiva de la 7D la 12D, cand traiesc experienta nivelului Suprasuflet 8D, Maestru Suprasuflet 9D si Dumnezeu (10,11,12 D) in moduri care nu au mai fost traite ca experienta de la nasterea in 7D.

Cele 12 Suflete nascute ca Diviziuni de Suprasuflet pot fi privite ca familia principala de Suflet. In cele mai multe cazuri, cele 12 Suflete au fost nascute ca perechi, ceea ce inseamna un numar de 6 perechi. Perechile sunt Suflete Gemene sau, termenul mai familiar este Suflete Pereche... Cele doua Suflete Pereche sunt nascute simultan de catre Suflet, fiind astfel Gemene.

1D-3D: corp fizic (constienta minerala, plante, animala)
4D: corp astral
5D: corp eteric
6D: corp cauzal

7D: suflet individualizat

8D: suprasuflet
9D: monada, nivel atmic sau suprasuflet maestru

10D: nivel Christic, nivel Budhic
11D: Dumnezeu individualizat
12D: Dumnezeu Universal

Anatomia sufletului: Diviziune si fragmentare
Introducere

Chiar si printre oamenii mai evoluati, care nu se identifica cu corpul fizic, exista credinta ca ei reprezinta totalitatea sufletului, care este incarnat in forma umana. Cu toate acestea, situatia este ceva mai complexa, in sensul in care Sufletul 7D nu coboara niciodata in totalitate in corp, ci doar un aspect al lui. Asadar, Spiritul incarnat in forma umana reprezinta doar o parte a sufletului uman originar. Cu alte cuvinte, in vreme ce Floarea Vietii (Sufletul) este in siguranta in bratele lui Dumnezeu, Pistilul Vietii (aspectul incarnat) traieste aventura Salii Oglinzilor, adica Lumea Iluziilor 3D. In mod suprem, suntem in fiecare moment in siguranta in bratele lui Dumnezeu, chiar daca uneori uitam aceasta si cream Iluzia Primejdiei, care se manifesta ca realitate in iluzoria lume 3D.

Natura Divizarii si Fragmentarii Sufletului

Asa cum a fost mentionat in mesajul anterior, cele mai multe suflete au luat fiinta prin divizare, coborand pe spirala evolutiva de la 12D la 7D. Alte suflete, cele mai multe numite suflete "batrane" au venit in individualitate direct in 12D. Procesul divizarii de la 12D pana la 7D este dificil de exprimat in cuvinte, asadar materialul se va concentra asupra a ceea ce se intampla in planurile mai dense.

Sufletul individual 7D are cateva modalitati in care se poate fragmenta in piese mai mici. Atunci cand se divide in mod similar diviziunii celulare, avem ceea ce se numesc Fragmente Parinte. Exista de asemenea si Fragmente Secundare ce iau nastere din Fragmentele Parinte. Cand un suflet se incarneaza intr-un anumit plan de existenta, acel Suflet ia o mica parte din el si o proiecteaza in acel mecanism perceptiv (sau corp) potrivit acelui plan sau dimensiune. Trebuie inteles ca un Suflet nu isi trimite niciodata intreaga fiinta in dimensiunile mai dense ale Creatiei. El trimite doar o mica parte in vreme ce Sufletul Parinte ramane in 7D.

Acest proces se petrece relativ usor atunci cand Sufletul se proiecteaza in 6D. Un Suflet individual 7D pur si simplu fragmenteaza o parte din el in 6D, o densifica usor, intra intr-un Corp de Lumina 6D (ca sa fim mai precisi, isi construieste un Corp de Lumina 6D deoarece in 6D, corpurile mai degraba se construiesc decat se foloseste unul gata facut) si devine o entitate 6D traind experienta unui plan de existenta din cea de a 6-a dimensiune. O entitate 6D are ca Suflet Parinte aspectul sau 7D si poate interactiona usor cu acesta, in maniera in care o naveta comunica cu nava mama. Sufletele 7D pot avea mai multe fragmente in lumile mai dense, asadar el poate avea cateva fragmente in 6D. Atunci cand Sufletul decide se intre in 5D, este necesar ca procesul de fragmentare sa mearga mai departe. Pe masura ce acest proces are loc (prin fragmentare si densificare), sufletul poate avea cateva fragmente in 5D. Fiecare din fragmentele 5D poate avea un Fragment Primar in 6D, care la randul sau are un Fragment Parinte in 7D.
Asadar, avem acum:

Fragment Parinte 7D -> Fragmente Primare 6D -> Fragmente Secundare 5D.

Fragmentele Secundare 5D creeaza o densificare ce le permite sa intre intr-un Corp de Lumina 5D pentru a trai experienta celei de a 5-a dimensiuni. Procesul construirii unui Corp de Lumina 5D este ceva mai dificil decat al Corpului de Lumina 6D.

Atunci cand Sufletul alege sa intre in 4D, are loc un proces cu totul diferit, adica ceea ce numim Incarnare. Sufletul se fragmenteaza si se densifica, proiectandu-se apoi intr-un embrion din abdomenul unei mame din acel plan de existenta. Apoi, prin procesul nasterii, el ia fiinta ca suflet incarnat. Acest sufletel incarnat are o familie de suflet (daca putem spune asa) in aspectele sale 5D (Fragmentele Secundare), care la randul lor au Fragmente Primare 6D, care la randul lor au un Fragment Parinte 7D.

Cand Sufletul alege sa intre in 3D, avem acum 4 niveluri de fragmentare necesare pentru ca acesta sa poata intra intr-un corp fizic 3D pentru a trai experienta celei de a 3-a dimensiuni. Toate fragmentele aspectului de suflet incarnat din 4D, 5D, 6D vor fi considerate ca Arbore Genealogic Sufletesc sau Familie de Suflet.

Asadar, ca sa recapitulam, Suprasufletul 8D se divide in 12 Suflete Parinte (suflete individuale), care la randul lor se fragmenteaza in piese mai mici pentru a trai experienta planurilor mai dense decat 7D.

Ne putem intreba cum un Suflet (fragment de suflet) 4D se poate fragmenta in 3D ?

Acest aspect va fi elucidat in mesajul urmator, deoarece fragmentarea 3D are un mecanism mai deosebit decat ceea ce a fost descris mai sus.


Anatomia sufletului: Fragmentarea 3D

Introducere

Mesajele precedente pe tema anatomiei sufletului au evidentiat faptul ca un suflet individual 7D se fragmenteaza de mai multe ori pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense. O parte va ramane 7D pana va fi reunita cu fragmentele mai dense pe masura ce acestea evolueaza si intra in Ascensiune. Insemnarea de astazi va evidentia modul cum un fragment de suflet 4D (cum au evoluat unii dintre noi in drum spre 5D) se poate fragmenta mai departe in aspecte 3D.

Fragmentarea 3D

Daca ne uitam in jurul nostu, vedem ca planeta este populata de miliarde de (fragmente) de suflete. Acei oameni care au atins deja o vibratie 4D pot avea pana la 12 aspecte incarnate in 3D la orice moment de timp. Este cu atat mai interesant cu cat nivelurile 4D si 3D sunt coexistente pe Pamant in acest continuum temporal. Aceste fragmentari 3D au loc in general la nivelul planurilor astrale inalte ale aspectului uman 4D si nu prin nastere.

Cand un fragment de suflet intra intr-un corp fizic in 3D, el petrece o viata ca suflet incarnat in forma biologica umana. Daca acest aspect al sufletului nu evolueaza suficient pentru a fi capabil sa intre direct in urmatoarea dimensiune (prin procesul Ascensiunii) si alege sa abandoneze corpul fizic (prin moarte fizica), el se va duce (ca spirit neintrupat) in planurile astrale sau eterice pana cand va fi capabil sa se re-densifice intr-un corp uman. Fragmentul ar putea sa evolueze si fara sa se incarneze, uneori chiar pana la 7D, depinzand de nivelul de constienta si de ceea ce are nevoie sa invete. Daca ramane la acelasi nivel relativ la care a plecat, fragmentul de suflet va intra in planurile astrale (4D). Acestea consista din multe sub-planuri, unele ce sunt descrise (din punct de vedere al unei constiente dense) ca si grotesti, intunecate si infricosatoare, iar altele ca placute sau minunate. In aceasta situatie, fragmentul de suflet va opta pentru o noua incarnare sau pentru re-unirea cu fragmentele sufletului sau din dimensiunile mai inalte, totul depinzand de ceea ce a avut loc in viata 3D pe care tocmai a trait-o.

Daca in acea viata a avut o experienta completa (din punct de vedere a ceea ce dorea sa exploreze) si nu au existat traume semnificative, fragmentul de suflet va fi capabil sa se re-unifice cu aspectele sale mai inalte, va face o re-evaluare si apoi va veni probabil inapoi pentru o noua incarnare.

Daca insa in acea viata a avut multe traume, fragmentul de suflet poate sa se rataceasca prin zona astrala si sa caute sa se ataseze de alte (fragmente) suflete incarnate. In acest caz avem de a face cu fenomene de tip ghost (stafii), spirite ne-incarnate sau entitati astrale care pot poseda partial sau total un suflet incarnat.
Trebuie retinut insa ca acest fragment "ratacitor" este inca parte a unor fragmente mai inalte, pana la sufletul parinte (fenomenul fragmentarii a fost evidentiat in mesajul precedent), deci, in Adevar, nu este pierdut. Este doar deconectat temporar de nivelurile sale mai inalte.

In cele din urma, toate sufletele care trec prin procesul incarnarii ajung la un nivel de constienta dupa care nu mai doresc sa continue sa se incarneze in corpuri dense si evolueaza spre niveluri mai inalte de expresie. Cand fragmentele de suflete ajung la nivelul de constiinta 5D, ele traiesc adesea experienta re-unirii cu unele din aspectele familiei de suflet (fragmentele primare, secundare ale sufletului) din densitatile mai inalte (5D, 6D). Acest proces de re-unire a fragmentelor de suflete se numeste Reintegrarea Sufletului.

Dincolo de procesele de fragmentare a sufletului detaliate in mesajele de fata, exista si fragmentarea inconstienta, in timpul vietii pe Pamant. Intelegerea acestui proces este foarte importanta, deoarece, prin el pierdem energie si forta de viata.
Ca urmare, fenomenul fragmentarii inconstiente merita o insemnare aparte si va fi tratat in mesajul viitorAnatomia Sufletului: Fragmenatarea inconstienta

Introducere

Viata pe Pamant inseamna o dinamica energetica complexa, care de multe ori scapa din vederile constientei prinsa in ciclurile vietii 3D (si uneori 4D). De parca asta nu ar fi de ajuns, exista centre de putere care fac tot posibilul sa ne traim viata intr-o paradigma comerciala, de supravietuire. Omul prins in mirajul acestor forte, nu mai are timp sa observe cum pierde forta de viata si energie, care, altfel, ar putea fi folosita pentru crestere spirituala si Ascensiune intr-o lume in care supravietuirea este asigurata iar trauma trecerii in moarte fizica si apoi reincarnare nu mai este de actualitate. Pentru a ne putea folosi toata forta de viata si energia pentru scopul nobil exprimat mai sus, mai ales in aceasta fereastra de oportunitate extraordinara care se deschide acum pe Pamant, este necesar sa cunoastem mecanismele fragmentarii inconstiente ce se petrece intr-o viata 3D (si uneori 4D, mai ales nivelele joase ale acestei dimensiuni).

Fragmentarea Inconstienta in timpul unei vieti pe Pamant


In timpul unei vieti pamantesti, sufletele se pot fragmenta chiar mai mult decat fragmentarile descrise in mesajele anterioare (fragmentari naturale). Numim acest tip de fragmentare: Fragmentare Inconstienta. Ea nu produce fiinte suverane. Am auzit cu totii expresia "am lasat o parte din mine cu persoana iubita...". Dincolo de cuvinte, acest fenomen este foarte real. Exista chiar un cantec "Mi-am lasat inima in San Francisco". Acel autor al cantecului nici nu realizeaza probabil cat adevar graieste. Atunci cand vizitam un loc placut si ne atasam de el, lasam energetic o parte din noi acolo. Daca s-ar face niste fotografii KIRLIAN ale unei persoane ce se ridica de pe un scaun, s-ar putea observa ca o parte din energia persoanei ramane atasata de scaun... Dupa un timp, acea energie se disipa si se intoarce la suflet, dar, in unele cazuri, mai ales daca exista atasamente emotionale, nu se mai intampla asa..

Daca devenim atasati emotional de o alta fiinta umana, se poate intampla ca o parte din noi sa se ataseze de aura acelei persoane si se poate astfel sa ne fragmentam. Este posibil, daca traim o viata plina de traume pe Pamant, sa avem mai multe fragmente din noi atasate de diverse persoane sau locuri pe care le-am vizitat... Fiecare fragment va fi de obicei pierdut si confuz in cautarea sa dupa fragmentul parinte.

Cand un alt suflet este foarte posesiv si dominator, acesta poate sa ia fragmente din noi si sa nu le dea inapoi in mod voluntar. Avem astfel ceea ce se numeste "vampiri energetici", care sunt suflete ce iau energie de la alte suflete in speranta ca vor avea astfel mai multa energie si putere, cand, in realitate, ele iau fragmente ale altor suflete si le ataseaza de propria aura (ceea ce este pana la urma un impediment si in evolutia lor). Practic, aceste suflete fura energia altora si o ascund. Fenomenul de "vampirism" poate avea loc si mai subtil, fara sa ne dam seama. Asta deoarece, unii dintre acesti "vampiri" disimuleaza in persoane tacute si aparent pasnice.

Fragmentele de suflet intra in diverse sub-planuri de existenta, inclusiv astralul inferior, mijlociu si inalt, si, uneori, planurile eterice joase si mijlocii. Acestea sunt zonele generale in care putem gasi fragmente ne-intrupate. Exista si exceptii dar acestea nu vor fi discutate acum.

De ce se fragmenteaza involuntar sufletele in piese care nu sunt fiinte suverane ? Un suflet este o unitate energetica si contine filamente, fibre, conexiuni ... dupa cum dorim sa le numim. Aceste filamente se extind in afara din centrul esentei sufletului, adica acea parte din noi conectata direct la Dumnezeu. Energia Divina este distribuita prin filamente intr-un mod similar procesului prin care forta de viata a unui arbore trece prin ramurile sale spre frunze, ca parte integrala a organismului intreg. Asa cum crengile mai mici si frunzele se pot rupe intr-o furtuna, filamentele externe ale sufletului pot deveni fragile si slabe fata de partile centrale si, atunci cand sufletele exploreaza dimensiunile dense ale Universului, partile fragile se pot rupe de intreg si se pot atasa de campul energetic al altor suflete.Piesele pierdute nu mai au o conexiune directa cu fragmentul parinte alta decat afinitatea energetica, deci, devine dificil pentru ele sa se reuneasca cu acesta. Piesele pierdute pot sa rataceasca prin planurile astrale si eterice pana cand gasesc un alt suflet de care sa se ataseze.. Daca sufletul de care se ataseaza nu este fragmentul parinte, atasamentul se poate manifesta ca si posesiune. In cazul in care atasamentul este instabil, avem o posesiune partiala. Daca piesa atasata este foarte mica, ea va aparea numai ca o mica pata pe aura parintelui surogat. Cu alte cuvinte, piesa pierduta contine o parte din constiinta parintelui pierdut, devenind acum parte componenta a constiintei parintelui surogat. Noul suflet parinte (surogat) poate deveni (prin starea psihica si starea de constiinta) un fel de "burete" pentru fragmentele altor suflete. Atunci cand un numar mare de fragmente pierdute ale altor suflete se ataseaza de aura unui suflet (parinte surogat), apar multe dificultati. Acel suflet poate avea multe greutati in a deveni constient de propria esenta. Straturile exterioare ale aurei sale vor contine multiple fragmente pierdute ale altor suflete. Daca sufletul gazda devine coplesit energetic de aceasta situatie, pot aparea probleme mentale severe.


Cei mai multi dintre noi cunosc pe cineva care pare sa gazduiasca energiile altor suflete pana la nivelul in care devine realmente dificil sa se cunoasca pe sine insusi. Fragmentele pierdute se ataseaza in scopul de a incerca reunirea cu sufletul parinte, dar, deoarece sunt numai fragmente, ele nu au inteligenta/constienta necesara pentru a recunoaste intotdeauna cand sunt reunite cu adevaratul parinte si cand nu. In mod general, fragmentele pierdute se vor atasa de suflete pentru care exista o oarecare afinitate (de exemplu, probleme emotionale similare fragmentului parinte). In unele cazuri, relatia poate fi descrisa precum cea intre un parazit si gazda sa. Daca parintele original este intunecat si piesele pierdute sunt intunecate, ele pot scurge forta de viata din parintele surogat (noua gazda). Este cazul multor suflete care se plang de oboseala constanta si epuizare, desi, din punct de vedere medical conventional nu se gasesc cauze..

Exista tehnici simple prin care vindecatorii indeparteaza fragmentele straine din sufletele care vin sa fie vindecate. In unele cazuri, fragmentele straine sunt trimise in Lumina, de unde sunt preluate de ghizi spirituali benevolenti si familii de suflet care le directioneaza catre adevaratul suflet parinte. Mai mentionam aici ca fantomele, aparitiile, fenomenele orb sunt cele mai obisnuite moduri in care fragmentele de suflet sunt percepute de catre clarvazatori.

Trebuie inteles ca nu toate imaginile, aparitiile si fenomenele orb sunt fragmente de suflete. Unele sunt forme gand, care sunt pachete de energie emanate de catre suflete. Cand gandul este proiectat cu intensitate mare, el radiaza in exterior intr-un tipar geometric, tipar al gandirii. Aceste tipare pot fi luate din greseala ca si fragmente de suflet pierdute. Formele gand se pot atasa si ele de diverse suflete. Ele vor tinde sa se ataseze de suflete care emana tipare similare de gandire (sisteme de credinta). Acesta este efectul legii atractiei. Daca este cineva in viata noastra de care suntem foarte apropiati si ne gandim permanent la el/ea, este posibil ca o parte din formele noastre gand sa se ataseze de aura acelei persoane. De obicei insa este necesar mai mult decat gandirea focalizata despre o alta persoana pentru ca aceste lucru sa se intample. Cel mai uzual mod in care piese din sufletul nostru se pot pierde intr-un alt suflet este relatia sexuala, procesul nasterii sau interactiunea foarte stransa in mediul familial.Pe baza intelegerii obtinute pana acum din mesajele privitoare la fragmentarea sufletului, mesajul viitor va trata Integrarea Sufletului, un proces foarte important pentru evolutie si, desigur, pentru Ascensiune.


Anatomia Sufletului: Reintegrarea


Cuvant inainte

Traim acum un sfarsit de ciclu cosmic, in care o lume colapseaza pentru ca o alta sa se nasca. Cei care au acumulat un continut suficient de Lumina, un nivel de vibratie corespunzator, traiesc viziunea Ascensiunii 5D in Corp de Lumina nemuritor sau continuarea evolutiei pe Pamant (vibratie dominanta 4D) in contextul construirii unei Noi Lumi, intr-o era a bucuriei si prosperitatii pentru toti. Asa cum spuneam, chiar daca majoritatea celor ce vor continua aici vor avea vibratia 4D, deci vor continua pentru o vreme ciclul reincarnarii, ei vor trai experienta crearii Raiului pe Pamant, evoluand spre nivelul 5D pe parcursul unui numar de vieti. Datorita progreselor stiintei si constiintei, o viata va dura mult mai mult decat pana acum. Moartea fizica nu va mai fi o trauma ci doar un scurt popas in Lumea de Dincolo pentru o evaluare si pentru alegerea unui nou conext de viata, care sa ajute sufletul sa evolueze rapid catre 5D. Asa cum remarca cineva, lumea 4D este inca prinsa in dualitate. Asadar, se pune intrebarea legitima: De ce se vorbeste in acest caz de Raiul pe Pamant ? Ei bine, pentru ca ajutorul imens oferit de Maestrii Luminii si de catre oamenii ce vor atinge vibratia 5D vor ajuta civilizatia umana 4D sa se indrepte catre Lumina, intr-o paradigma in care Mintea Inalta va fi in armonie cu Inima. Apoi, a fost pusa intrebarea: De ce vibratia omenirii (marea majoritate ce va continua aici) va fi 4D atunci cand Iisus (si alti mesageri din zilele noastre) au anuntat altceva ? Daca omenirea ar fi urmat invataturile lui Iisus, marea majoritate ar fi urcat Acum in Corpuri Nemuritoare. Cu toate acestea, nu trebuie sa fii foarte perspicace sa iti dai seama ca invataturile Sale au fost urmate de foarte putini, mai mult, au fost distorsionate de catre institutiile religioase ce educa masele... Iisus a facut cunoscut cel mai inalt Potential accesibil omului: "Veti face ceea ce am facut eu si mai mult decat atat".. Si asa va fi pentru sufletele care au in Inima invataturile Sale.. Asa va fi si pentru ceilalti care vin din urma. Si asta pentru ca Jocul Divin, chiar daca uneori pare "nebun", are un Sens Inalt, o Directie Infinita. Singura configuratie a Luminii care cuprinde Infinitul si il face accesibil este Iubirea. Iar iubirea nu abandoneaza niciodata, nu lasa pe nimeni in urma..


Introducere

Am vazut in mesajele precedente mecanismele de fragmentare naturale (pentru a da posibilitatea sufletului 7D sa traiasca experienta lumilor dense) si mai putin naturale (datorate traumelor). Pentru a accelera evolutia sufletelor ce se afla in forma umana, pentru a intra pe Spirala Ascensiunii si a ne re-uni cu Sufletul nostru Parinte aflat in 7D, pornind apoi in evolutie catre stadiul de Dumnezeu creator 12D, este imperios necesar sa realizam Reintegrarea Fragmentelor pierdute ale Sufletului. Momentul este Acum, pentru a putea beneficia de imensa Fereastra de Oportunitate data de Dispensele Divine.

Reintegrarea Sufletului

Energia Sufletului nu poate fi distrusa dar sufletul se poate fragmenta de nenumarate ori. Acest proces poate avea ca rezultat milioane de fragmente, precum spargerea unui cristal si, uneori, este foarte greu ca aceste fragmente sa fie re-unite intr-un tot unitar. Acesta este motivul pentru care avem pe Pamant atat de multe suflete ce par lipsite de putere, par sa aiba foarte putin control asupra vietii lor si par incapabile sa creeze, in afara unui nivel rudimentar, ceea ce doresc in viata.

Re-integrarea sufletului este procesul colectarii fragemntelor de suflet pierdute si aducerea lor impreuna in moduri care sa contribuie benefic la cresterea si evolutia acestuia in Lumile Luminii. Multe din tehnicile de meditatie si vindecare sunt proiectate specific pentru a indeparta fragmentele altor suflete din campul nostru auric (aura) si a le inapoia proprietarilor de drept si pentru a ne re-capata fragmentele sufletului ce sunt prinse in aurele altor suflete.

Cum stim daca avem fragmente de suflet atasate altor suflete sau locuri ? In general, daca avem fragmente de suflet atasate altor suflete, acel suflet va fi des in mintea noastra si ne vom identifica constant cu el. Daca avem parti de suflet atasate unor locuri, vom avea frecvent vise recurente despre acele locuri si ne vom gandi in mod constant la ele atunci cand suntem treji.

Cum chemam inapoi fragmentele sufletului nostru imprastiate prin Univers ? Acesta este unul din scopurile multor meditatii si tehnici de vindecare ce se disemineaza acum in lumea noastra. Una din tehnici este comunicarea cu aspectul sufletului din trecut (implicat intr-o trauma trecuta). Procedeul este descris in insemnarea mai veche de pe blog: (http://www.ablog.ro/maya_ra/2007-08-07/fragmentarea-si-reintregirea-sufletului.html). Poate sa para ca o contradictie eliberarea aspectelor de suflet pierdute in trecut in Lumina dar, atunci cand facem acest lucru, le eliberam practic din spatiul si timpul in care au ramas atasate. Atunci ele pot fi recuperate usor de catre Sufletul Parinte.

Am descris pana acum in seria de insemnari Anatomia Sufletului diverse aspecte ale evolutiei si fragmentarii sufletului. Se poate pune intrebarea: care este relevanta acestui subiect in anii ce urmeaza ?

Cu totii am auzit cu diverse ocazii expresia: "El/Ea este imprastiat/a astazi". Aceasta expresie poate fi luata literal, in sensul ca sufletul respectiv are aspecte/fragmente imprastiate in Univers. Acestea sunt experiente energetice ce pot fi simtite in forma fizica. Atunci cand suntem imprastiati, cand avem fragmente raspandite peste tot, ne simtim realmente epuizati, simtim ca nu avem energie sa cream ceea ce dorim. Trebuie inteles ca, pentru a fi puternici si creativi in aceasta lume, avem nevoie de Reintegrarea Sufletului. Trebuie sa aducem toate fragmentele noastre intr-un tot unitar. Daca nu facem asta, este ca si cum am conduce o masina la care nu functioneaza toti cilindrii.


Pentru a putea altera liniile temporale in mod semnificativ in scopul de a crea schimbarile ce le dorim in lumea noastra, este necesar sa avem un nivel rezonabil de integritate sufleteasca. Daca am fi avut acum toate piesele sufletului adunate in campul nostru energetic, daca am fi complet integri ca suflete individuale, chiar si un mic grup dintre noi ar fi suficient pentru a crea o Masa Critica ce ar vindeca intreaga planeta...

In mesajul viitor vom trece in revista modul in care transplanturile afecteaza sufletele. Intre timp, cine simte ca ii poate fi de folos, poate exersa meditatia din insemnarea de pe blog descrisa mai sus. Cine doreste, poate cerceta si alte metode de reintegrare a sufletului deoarece, indiferent de tehnica, procesul este de o importanta uriasa. In mesajele viitoare va fi detaliata si o alta meditatie prin care vom apela ghizii nostri in vederea re-intergrarii. Conteaza foarte mult constientizarea mecanismelor descrise aici si a cere din Inima aceasta re-integrare. Asta deoarece avem multi ghizi care se ocupa cu asa ceva, dar, trebuie sa ii ajutam si noi, punand Universul in miscare printr-o tehnica foarte simpla: A cere din Inima.


Anatomia Sufletului: Integritatea -> Transplanturi

Cuvant Inainte

Efectul transplanturilor asupra integritatii sufletesti a fost deseori omis in vindecari. Si totusi, acest efect exista si influenteaza vindecarea fizica. Probabil ca medicina viitorului va face mai mult decat sa inlocuiasca mecanic un organism cu altul. Doresc sa subliniez cu privire la acest subiect delicat ca mesajul de fata are ca scop constientizarea tuturor efectelor unui transplant si nu este sub nici o forma un indemn de a refuza o astfel de metoda de remediere a unei probleme fizice. Exista secte care refuza transplanturi chiar cu riscul mortii fizice... Departe de Sferele de Lumina de a sugera asa ceva. Ceea ce trebuie insa facut in cazul in care am suferit un transplant este sa cerem si sa meditam pentru restabilirea integritatii sufletului. In contextul de mai sus, care doresc sa fie foarte clar, ilustram aici efectele subtile ale transplanturilor.


Efectul transplantului de organe asupra Constiintei Umane

A fost pusa deseori intrebarea: "Au transplanturile fizice efecte asupra integritatii sufletului ?" Raspunsul este Da, exista aceste efecte in sensul unui anumit grad de compromitere a integritatii sufletesti. In cele mai multe cazuri, aceste efecte pot fi remediate prin procese de re-integrare a sufletului. Exista insa si cazuri care afecteaza in mare masura integritatea sufletului.

Fiecare organ poarta o vibratie specifica. Daca organul respectiv a stat in organismul initial o mare perioada de timp, acesta preia vibratia sufletului din acel organism. In cazul transplantului, o parte din esenta sufletului originar este transferata sufletului care a primit transplantul fizic, in noul corp, asta daca nu se iau masuri care sa remedieze aceste efect. Daca de exemplu cineva primeste un rinichi de la un frate sau o sora, o parte din constiinta fratelui (sau sorei) este transferata. Aceasta poate duce la anumite dificultati daca se realizeaza fara o constienta informata a procesului.Efectul transfuziei de sange asupra Sufletelor in forma umana

Atunci cand un om primeste sange de la un altul, procesul poate duce la interferente in integritatea unuia sau ambelor suflete. Transfuzia de sange este un exemplu mai direct al modului in care energia si esenta unui suflet pot fi partial transferate altui suflet (corp fizic ocupat de suflet).

Trebuie sa realizam ca transfuzia de sange implica de obicei un volum minoritar de sange raportat la intregul corp. Daca intreaga cantitate de sange a unui corp uman ar fi inlocuita cu alt sange, este foarte putin probabil ca acel corp ar supravietui. In cele mai multe cazuri, transfuzia de sange implica 10 pana la 50 % din intregul volum de sange continut de corp. Dupa transfuzie, 50 pana la 90 % din sangele original este inca in corp. Avand in vedere acest fapt, cea mai mare parte din sufletul ce primeste ramane intacta. Numai o mica parte din esenta sufletului donator este transferata sufletului ce primeste.

Asadar, cea mai mare parte a esentei sufletului donator ramane in corpul sau si doar o mica parte este transmisa prin sangele donat in corpul sufletului care primeste. Apare deci un oarecare grad de fragmentare.

In mesajul viitor vom trece in revista diverse tehnici care ajuta la recuperarea fragmentelor de suflet pierdute precum si la returnarea celor care nu ne apartin sufletului originar.


Anatomia Sufletului: Integritatea -> Traume si Tehnici

Introducere

Dupa cum am vazut in mesajele precedente, experienta dimensiunilor dense produce fragmentarea sufletului. In mod aproape inerent, relatiile noastre in domeniul 3D au generat traume si evenimente emotionale soldate cu fragmentare. Pentru a reveni unde am fost si mai mult decat atat, este necesar sa refacem la un nivel rezonabil Integritatea Sufletului. Vestea buna este ca sunt tehnici simple (care implica insa ceva vointa si constienta marita) si ghizi doritori sa ne ajute. De fapt, ghizii ne ajuta deja dar, ca ajutorul sa fie eficient, este necesar sa facem partea noastra. Cand cineva iti intinde o mana, este necesar sa te ridici si tu sa o prinzi.

Cu aceste vesti bune, dupa un capitol de re-examinare ale unor aspecte ale fragmentarii, vom trece in revista tehnicile (de fapt, modelele de comportament) care faciliteaza reintegrarea. Nu trebuie uitat ca aceste tehnici trebuie sa ajunga sa fie realizate din Inima si nu din constrangere... Daca exista rezistenta din partea Ego-ului (ma refer la o rezistenta semnificativa), atunci mai este necesara si privirea cu compasiune si intelegere a acestui proces, cu alte cuvinte, rabdarea, iubirea si intelegerea de Sine.

Mai multe despre fragmentare

Vom vorbi aici despre ceea ce se intampla atunci cand exista traume intre suflete in timpul vietilor trecute. Ne referim practic la energii ce au ramas blocate in vieti trecute (In mod suprem, toate vietile se intampla Acum, Momentul Prezent Infinit al Tot Ceea Ce Este). Fragmentele pierdute in vietile trecute, datorita traumelor ce au produs fragmentare, sunt deconectate fata de Sufletul nostru Parinte. De aceea, in perioada dintre incarnari, ne alegem contexte de viata care sa ne permita recuperarea acestora. Fragmentele pierdute se pot afla pe Pamant, pe o alta planeta sau chiar intr-o alta dimensiune (sub 7).

De asemenea, pot exista ceea ce numim tipare energetice sau implanturi, ce reprezinta energii pe care le-am captat in vietile trecute. Acestea se afla in corpul eteric si le purtam de la o viata la alta pana in momentul in care ne eliberam de ele. Putem avea fragmente de suflete, forme gand, tipare energetice cristalizate imprimate sau implantate in campul nostru energetic. Acestea sunt de obicei rezultatul unor evenimente traumatice, ce sunt inregistrate in Sala Inregistrarilor AKASHA, ca si experiente ale sufletului.

Putem evolua in decursul catorva vieti in vreme ce fragmente ale noastre sunt blocate in planurile astrale (4D). Atunci cand spunem ca o casa este batuita sau are atasata o anumita energie, vorbim practic despre fragmente de suflete care sunt inca acolo, apartinand sufletelor care au locuit in acea casa in trecut. Aceasta se intampla mai ales atunci cand un om moare in mod dramatic (de exemplu intr-un incendiu). Fragmente ale acelui suflet pot sa ramana blocate in cladire si, chiar atunci cand cladirea este renovata, fragmentele raman sa rataceasca pe acolo deoarece au pierdut din vizibilitatea constientei Sufletul Parinte. De aceea este important atunci cand ne gasim intr-o casa bantuita sa trimitem fragmentele de suflet in Lumina. Multe dintre ele se vor duce daca sunt trimise cu Iubire. Uneori, desigur, datorita liberului arbitru si severitatii fragmentarii, este posibil sa nu se duca.

Liberul Arbitru este o chestiune complexa si dificila. Toate Sufletele din Creatie au curiozitate, dorinta de a explora, de a fi aventuroase, ceea ce uneori aduce necazuri si face dificila extragerea energiilor lor de contextele in care au fost blocate, fie ca este vorba de o persoana sau un loc.


Tehnici de recuperare a fragmentelor pierdute si de inapoiere a celor straine

Una din tehnicile de baza este cea in care in care ne iertam pe noi insine si pe cei care ne-au influentat viata. Atunci cand iertam un suflet pe care l-am perceput ca provocandu-ne furie, suferinta sau tristete, inlaturam efectiv din campul nostru auric fragmentele acelui suflet pe care le-am tinut in noi. Daca acel suflet tine la randul sau fragmente din sufletul nostru, acestea sunt in mod normal returnate in cadrul procesului Iertarii, ceea ce face aceasta tehnica deosebit de eficienta in cadrul scopului enuntat.

Atunci cand nu iertam pe cineva, cand mentinem furia si resentimentele, o parte din energia noastra ramane blocata in campul auric al acelui suflet si (uneori) o parte din energia acelui suflet ramane prinsa in campul nostru auric. Aceasta pierdere de integritate se auto-alimenteaza si poate face sa devina dificila iertarea acelui suflet in timp. Asadar, este esential sa Iertam si sa nu pastram resentimente.

Fac o paranteza. Se intampla uneori (mai ales cand suntem obositi si vibratia este temporar mai scazuta) sa ne enervam pe cineva. Este normal si de inteles intr-o lume haotica si nebuna (din punct de vedere al alinierii cu energiile Celeste). Nu trebuie sa ne descurajam ca se mai intampla asa ceva. Se intampla si se va mai intampla. Blocarea si negarea emotiilor duce la randul ei la fragmentare. Esential este sa actionam onest. Daca a aparut Furia, sa o acceptam dar sa nu ne identificam cu ea (ceea ce ne fereste sa actionam pripit). Un astfel de eveniment trebuie privit cu intelegere si compasiune si, datorita Constientei Extinse pe care o manifestam, va urma bineinteles un proces de Iertare si Eliberare a consecintelor episodului respectiv. Un pic de amuzament (dupa ce furia s-a disipat) ajuta foarte mult.

Mai trebuie mentionat ceva aici: Daca avem granite slabe si permitem altor persoane sa ne invadeze spatiul fara a ne proteja de energiile lor (este ceea ce se numeste abandonarea ne-sanatoasa a Ego-ului), ne putem trezi ca suntem un fel de "burete absorbant". Cu alte cuvinte, ne putem trezi coplesiti de fragmentele altor suflete... Si apoi ne intrebam de ce oare nu putem gandi pentru noi insine, de ce nu avem claritate si de ce nu putem lua decizii personale.

Mai fac o paranteza. Exista invataturi spirituale care proclama ca Ego-ul trebuie abandonat. Nimic mai gresit inteles. Ego-ul se va dizolva desigur, dar asta se intampla pe masura evolutiei spre dimensiunile mai inalte. Este un proces auto- alimentat. Ego-ul are un rol important in lumea 3D atunci cand este folosit in mod sanatos. In primul rand, el ne ajuta (ca un soldat disciplinat condus de Maestrul Interior) sa ne cream un spatiu propriu, absolut necesar pentru a putea functiona in lumea 3D. Trebuie desigur mentinut acel echilibru fin dupa care Ego-ul devine dominator si expansiv. Cu alte cuvinte, Ego-ul trebuie sa fie un soldat ascultator si nu seful, daca intelegeti ce vreau sa spun. Pe masura ce evoluam in frecvente mai inalte si intram in Ascensiune in dimensiunile mai inalte (mai mari decat 4D), nevoia de a ne crea si apara un Spatiu devine irelevanta, deoarece Spatiul nostru este asigurat... In acest caz, Ego-ul se dizolva, ajutand evolutia si mai inalta. Este o bucla autoalimentata, un proces Divin de Amorsare a Calatoriei spre Dumnezeu.

Prin Iertare si alte procese, incluzand hipnoterapia, psihoterapia, meditatia, renasterea si altele, putem incepe sa ne eliberam de toate fragmentele straine pe care le-am colectat in campul nostru auric. Pe masura ce facem acest lucru, devenim suficient de puri pentru a merge acolo unde este necesar sa ne recuperam propriile fragmente.

Nu este necesar sa facem aceasta in mod constient. Se poate realiza si subconstient. In meditatie cerem pur si simplu ca toate fragmentele pierdute sa ne fie returnate. Uneori, acest procedeu este suficient pentru a ne reintegra Toate fragmentele pierdute. In alte cazuri, o tehnica de curatire a aurei sau de echilibrare a chakrelor mai pot fi necesare.

In mesajul viitor va fi prezentata o meditatie puternica pentru Purificare si Integrare. Voi include si instructiuni de baza pentru cei care inca nu practica meditatia sau sunt la inceput. Meditatia este un proces care capata cu timpul un accent foarte personal. Cu toate acestea, cei care sunt la inceput doresc un reper, ceva de la care sa porneasca si sa il adapteze apoi propriului context. Ceea ce va fi oferit cu mare bucurie.


Sursa: Iluzia realitatii
https://sites.google.com/site/iluziarealitatii/