Niveluri vibratoriiNiveluri vibratorii


Unul dintre oamenii nostri de stiinta, dr. Hawkins, a imaginat un fel de scala a vibratiilor care, desi este oarecum rudimentara, este totusi utila in analiza.


http://consciousnessproject.org/page.asp?PageID=7


Astfel, dr. Hawkins foloseste o scala a vibratiilor care este aproximativ echivalenta cu starea vibratiei compozite a sufletului multiplicata cu 100. Definim starea vibratorie compozita a unui suflet ca media nivelului de constiinta a sufletului pe o perioada determinata de timp. De exemplu, daca vibratia compozita a unui suflet este undeva la mijloc intre 3D si 4D, pe scala Hawkins, acel suflet va avea o vibratie compozita de 350. Trebuie spus ca exista o conexiune intre nivelul de constiinta al sufletului si nivelul vibratoriu al corpului fizic. Astfel, in general, nivelul vibratoriu al corpului va fi cu un nivel de densitate in urma nivelului vibratiei constiintei. Un suflet cu nivelul constiintei de 350 va avea cu aproximatie un nivel de vibratie al corpului fizic de 250 (pe scala Hawkins).


Acele suflete care au un nivel vibratoriu compozit peste un anumit prag, intra automat sub influenta unui camp energetic protector generat de Prezenta Divina si grupurile celeste ce se ocupa cu implementarea Dispenselor Divine (descrise in mesaje anterioare de pe blog, seria Sfere de Lumina).


In acest moment (2006) , conform Sferelor de Lumina, exista aproximativ 16 milioane de suflete pe Pamant care vibreaza la un nivel egal sau mai mare decat nivelul minim necesar pentru ascensiune, care este 450 pentru constiinta si 350 pentru corpul fizic.


(Nota baronm: conform estimarilor Sferelor de Lumina, un numar de 16 pana la 30 milioane de suflete vor trece prin procesul de Ascensiune in Corp de Lumina Nemuritor in timpul Alinierii Precesionale si Saltului Galactic (2012 - 2035 - 2100). Asadar, exista inca aproximativ 15 milioane de suflete in afara de cele 16 milioane mentionate pentru anul 2006, care, daca isi vor urma calea cea mai inalta, vor avea vibratia minima necesara Ascensiunii in timpul Saltului Galactic. Trebuie mentionat ca putine suflete vor trece instantaneu in Corp de Lumina (cu ocazia evenimentelor din 2012, 2017 si 2030 descrise in mesaje anterioare), majoritatea trecand printr-un proces treptat (dar rapid) de la cativa ani pana la cateva decenii, in aceasta viata. Cu alte cuvinte, aceste suflete nu vor mai trece in aceasta viata prin procesul mortii corpului fizic.)


Sferele de Lumina tin sa atraga din nou atentia ca procesul Ascensiunii nu trebuie privit ca o selectie Divina bazata pe judecata. Toate sufletele sunt iubite de Dumnezeu, si, daca asculta indrumarea Divina, vor trece (fiecare in ritmul sau) prin procesul Ascensiunii, fie la acest sfarsit de ciclu cosmic, fie in alta viata, aici sau pe alte planete. Depinde de Liberul Arbitru al fiecaruia.


Acele suflete pure in Inima si Minte, care au lasat deoparte judecata si comparatia (vorbim de comparatie de valoare a unui suflet vis a vis de altul si nu de comparatia de efecte ale unor situatii/comportamente, care are un rol instructiv in evolutie) vor primi acces la codurile si cheile ADN sacre, intrand in Portile Stelare si Portalurile necesare eliberarii de barierele de frecvente ale iluziilor (despre care am scris in insemnarea precedenta) de pe aceasta planeta. Fiecare suflet ce doreste sincer sa fie eliberat (de iluzii), poate fi si va fi eliberat. Aceasta este o Lege Divina.


Cum se poate obtine aceasta stare de perfectiune ? Cere si ti se va da. Este la fel de adevarat acum precum era pe vremea lui Iisus... Orice dorim adanc si deplin in interiorul fiintei noastre se va manifesta (cu exceptia de mai jos).


Exista desigur nivele de protectie implementate in planurile eterice si astrale ale planetei, care au grija ca sa nu primim daca cerem ceva ce afecteaza liberul arbitru al altui suflet. Daca vom cere asa ceva, Prezenta noastra Divina si ghizii pe care ii avem vor avea grija (cu cea mai mare dragoste) sa nu primim. Asta atat pentru protectia noastra cat si pentru protectia sufletelor cu care interactionam.


(Nota baronm: La nivel dens (3D, 4D), unde se folosesc nivele rudimentare de creatie bazate pe numai pe intelect/emotii, fara sprijinul Prezentei Divine, pare ca exista comprtamente ce incalca liberul arbitru al celor din jur. Asa este, dar totul trebuie privit la scara Salii Oglinzilor, Spatiul Cubic al Iluziilor densitatii 3D (si, partial 4D).)


Si iata ca am ajuns la protectie. In mesajul viitor vom examina o necesitate stringenta in aceste vremuri: Protectia Divina. Protectia este de o importanta majora daca dorim sa ne pastram puritatea si spatiul sigur intr-o lume ce trece printr-o perioada haotica de tranzitie rapida.


sursa: https://sites.google.com/site/iluziarealitatii/